نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: مسدود شدن سایت به دلیل استفاده بیش از حد ؟!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض مسدود شدن سایت به دلیل استفاده بیش از حد ؟!

با سلام و عرض ادب
    بنده از یک سرویس دهنده هاست که مدتی هست میشناسمش یک هاست با پهنای باند نامحدود گرفتم .
    حال با نصب یک وردپرس (حدودا یک هفته و بدون محتوا! + قالب صحیفه) و یک افزونه Remote Ftp که عکس های مطالب وردپرس من رو به یک هاست دیگر(از سرویس دهنده دیگر) منتقل میکنه استفاده کردم امروز ، و دو تا افزونه دیگرهم نصب بوده روی وردپرس ، سایت و هاست رو مسدود کردند ، دلیل رو پرسیدم و یک عکس فرستادن که گفته 11.81 % Cpu و 3.39 % از MEM و 14.8 هم عدد روبروی MySql proccess بوده استفاده شما بوده امروز ، و در متن کامل جوابشون این رو نوشتند :

با درود

سایت شما مطابق فایل پیوست به دلیل مصرف ناگهانی و بسیار بالای (بیش از 3 درصد) منابع سرور مسدود شده است.

در صورتی که توضیحی دارید که دلیل مصرف بالا رو مشخص میکنه ارسال بفرمایید تا بررسی بشه.

در پاسخ دوم که گفتم چه استفاده زیاد داشته نوشتند :

از حدود 12 شروع شده و مرتب کوئری دیتابیس خورده و بدون شک کار یک برنامه خودکار هست که به صورت شدید کاری رو روی سایتتون انجام داده.

حالا میخواستم بپرسم این دلیل منطقی هست برای مسدود کردن ؟ چون در حال راه اندازی یک سایت هستم خواستم بدونم اگر دلیلشون غیر منطقی و این میزان استفاده هم زیاد نیست یک سرویس دهنده دیگر رو انتخاب کنم که بعدا بین راه به مشکل بر نخورم ،
    لطفا برای خرید هاست هم راهنمایی کنید که برای راه اندازی وردپرس و استفاده از افزونه ها مشکلی نداشته باشه و هم منابع کافی در اختیار مشتری قرار بدن.
    ویرایش توسط mrtetki : October 26th, 2016 در ساعت 02:38 دلیل: آپدیت

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)