سلام و درود
احسنت.بسیار خوب.خوشم میاد از آدمای فعال.منم توی 4 ماه به رنکینگ و دتبه خوبی رسوندم وقتی سایت رو تنهایی بالا اوردم
اولاش خیلی خوب بود.اولین سایتی که طی چند ماه زبر 4 ماه شد ممبع و مرجع.
اما بعد اون بود که همکاران بجای رقابت سالم،خنجر کشیدن.طوری که بدون هیچ مشکل و فقط آهنگ مجاز و بدون هیچ اخطار،شیلتر شد
کلی از برنامه ها عقب موندیم و تو روحیه هم تاثیر گذاشت.اما تنها شایتی بودیم که با شیلتر شدنم مرجع موندیم و نه تا سایت عوض کردیم که به یک ماه نمیرسید بازدید میگرفت
مثل همین سانگ دانلود که به نامردی شیلتر شد.سانگ دانلود زیر یک ماه بازدید واقعیشو گرفت
الان 4 ماهه فقط میگن پاک کن.میگم بالا 9 هزار مطلب داره دیگه چی گذاشتین توی سانگ دانلود باز میگن سایتتون خیلی اهنگ غیرمجاز داره.
میگم ضرر زدین هیچ.زیر نظر بودیم هیچ.بدکن اخطار و بدون عدم اجرا شیلتر گردین هیچ
اما دیگه چی گذاشتین که هی چندماهه بدکن دلیل فقط میگید مشکل داره.بگید سایتو پاک کن.دیگه.
مشکلات داداش بعد چند ماه شروع میشه
خوشحالم که داری له اوج میرسی.بخدا از ته قلبم میگم.توهم رقیب منی.اما واقعا خوشحالم.رقابتو سالم دوست دادم
اما خیلیا ناسالم میخوان.مواظب باش.تو این اوضاع که همه خنجر به دست شدن،بهترین دوستت که تعریفتو نیکنه شاید زمینت بزنه
ناامید نشو و برو جلو.کمکی خواستی به عنوان همکار باهاتم.شاسد کار بزرگی نتونم بکنم،اولین نفری بودم که گفتم من پشتتم.اما جواب نیومد
ولی بازم میگم.کمکی بود بگو.
بازم احسنت داداش.ادامه بده و از نامردی ها و رقابت های ناسالم پاتو عقب نکش.چون دقیقا 6 ماه بعد از گذشت سایت،شروع میشه
هر کمکس بود از هاست و کانفیگ و سرور و پشتیبانی و تبلیغ و بک لینک و ارسال آهنگ و ...... در خدمتم
iedb.team@gmail.vom
تلگرام
@AmirAm67
حتی اگه سرور خواستی بگیری،بهم بگو،چون شریک میخوام واسه خرید سرور یا سروری که اللن داریم رم 42
چون میخوایم تخلیش کنیم.بریم جای دیگه.ولی شریکی خواستی یا هر چیزی بهم بگو.دریغ نمیکنم.
موفق باشی