دوستان شکستگی اطراف حروف تایپ شده در فتوشاپ رو چه جوری میشه به حداقل رسوند؟من با گزینه aa که strong اینا داخلش هست تا حدودی درستش میکنم ولی بازم کامل از بین نمیره
2141.png
دوستان شکستگی اطراف حروف تایپ شده در فتوشاپ رو چه جوری میشه به حداقل رسوند؟من با گزینه aa که strong اینا داخلش هست تا حدودی درستش میکنم ولی بازم کامل از بین نمیره
2141.png
طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
سلام
رو این فونت خیلی زوم شده(یا از فونته کوچک استفاده شده) رو هر فونتی ایقد زوم کنی همینجوره
سایز عکستو ببر بالا که از سایز بزرگتری استفاده کنی که در صورته زوم شدن کیفیت پایین نیاد و بعد به صورته jpg که سیو کردی میتونی سایزو بیاری پایین
don't underestimate the power of a common man
انگار زوم کردین اینجوری شده. تا زمانی که لایه restrize نشده باشه با ابزار ترنسفرم هم بزرگ کنید مشکلی نداره و با کیفیت بالا بزرگ میشه.
اما در کل برای نمایش بهتر آپشن های مختلف رو تست کنید. منوی window و بعد قسمت character آپشن های aa رو عوض کنید درست میشه. تو سایز ها و فونت های مختلف نتایج متفاوت هست تقریبا. اما در کل روی crisp و sharp بهترین حالت ها هستن برای نمایش.
اما این که بخواین زوم کنین و این حالت نشه باید تو ایلوستریتور طراحی کنید که وکتوری هست . فتوشاپ برداریه و این حالت براش اتفاق میوفته.
سلام،
برادر من رو این فونت زوم کردی طبیعی هست منحنی شکستگی داشته باشه، بدون زوم فکر نکنم به چشم بیاد.
اسم فونت چی هست؟
مسکل از فونته یا فتوشاپ؟
یه بار تو یه برنامه وکتور مثل کورل یا ایلوستریتور تایپ کنید ببینید بازم شکستگی خست یا نه
یا حتی میتونید تو ورد تایپ کنید و پی دی اف ذخیره کنید و زوم کنید ببینید بازم شکستگی هست یا نه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)