-
October 28th, 2016, 01:55
عضو انجمن
حذف شد...
ویرایش توسط Raymvnd : October 28th, 2016 در ساعت 23:39
-
-
October 28th, 2016 01:55
# ADS
-
October 28th, 2016, 03:10
پاسخ : پرونده قضایی بر علیه انیم آپ به علت انتشار تصاویر غیر اخلاقی! (کاور انیمه ها)

نوشته اصلی توسط
Raymvnd
در زمانی که انحصارگرایان با ***** کردن دیگر سایت ها و گل آلودکردن آب، بلندگو در دست گرفته و ما را مسئول این اتفاقات اعلام می کردند، با وقاحت تمام و با سوء استفاده از فضا و قوانین بر علیه دیگر سایت ها پرونده سازی می کردند که نتیجه اش می شود اخطاریه فتا به نمودانلود و ساختن پرونده قضایی بر علیه انیم آپ به علت انتشار تصاویر غیر اخلاقی! (کاور انیمه ها) و اخطار به هاستینگ های دیگر سایت های انیمه مبنی بر مسدود کردن سایت.
جالب اینجاست که خودشان در سایت دانلودشان تمامی کاورها را حذف کردند (چون خودشان می دانستند دارند چی کار می کنند و نمیخواستند خودشان در دام خودشان گرفتار شوند) ولی آن ضرب المثل معروف را فراموش کردند که چاه کن همیشه خودش ته چاه هست.
با این تفاسیر گفته شده، تمامی دیگر دامنه های سایت انیم آپ بسته می شود و فقط دامنه animup.net باز خواهد بود تا زمانی که نتیجه دادگاه مشخص شود که آیا میتوانیم سایت را باز نگه داریم یا حکم به بسته شدن سایت داده می شود.
با تشکر از همه دوستان و کاربران سایت انیم آپ
نظر شما چیه دوستان؟
شما مگه سایتت رو ثبت نکرده بودی توی ساماندهی ؟
اخطار قبلش ندادن ؟؟
-
تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2016, 04:49
عضو انجمن
پاسخ : پرونده قضایی بر علیه انیم آپ به علت انتشار تصاویر غیر اخلاقی! (کاور انیمه ها)

نوشته اصلی توسط
hoka
اخطار قبلش ندادن ؟؟
کلا بحث ساماندهی و اخطار فقط و فقط مربوطه به فی.لتر شدن یا نشدن
اما اینجور پرونده ها اتوماتیک طی رصد پلیس فتا ایجاد میشند و البته چیز خاصی نیست فقط یک سال عمرتو با اضطراب و استرس به فنا میبرند
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2016, 08:37
عجب ، چرا ی مدته دارن اینطوری برخورد میکنن ؟ این همه سایت پ-*و-رن رو بیخیال شدن دو دستی چسبیدن به ی سری عکس ساده ؟
-
تعداد تشکر ها از saeid1346 به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2016, 20:16
عضو انجمن
درود دوستان من...این سایت من نیست بلکه کاربر این سایت هستم که هرروز ازش استفاده می کنم...
این پیام توسط مدیریت منتشر شده است که متاسفانه انقدر از دست مسولین عصبانی هست با اینکه کلی خرج سایت و سرور کرده و سودی هم داشت و خودش یه کد نویس حرفه ای وردپرس هست و خلاصه خیلی زحمت کشیده چنین سایتی رو بالا بیاره...
حالا اون سه سالی که از افتتاح سایت می گذره و پیشرفت کرده باید حکم دادگاه سایتت رو تعطیل کنه...به نظرت این همه انرژی و کارهایی برای سایت انجام و پیشرفت کرده چرا باید این بلاها سرت بیاد به خاطر یه عکس ساده؟
حالا بگذریم اگه قراره من چنین سایتی راه بندازم و درآمد زا باشه و جهانی کار کنه آیا به امیدی به ادامه پیشرفت کار در ایران هست؟
خودم دوست دارم سایتی راه بندازم که درآمد زا باشه ارز وارد ایران کنم ولی اونا جلوی یه استارآپ سنگ اندازی می کنه؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hoka
اخطار قبلش ندادن ؟؟
سایت من نیست ولی تا حالا ندیدم توی سازماندهی ثبت شده باشد چون مدیریت اعتمادی به این سازماندهی ندارد...
-
-
October 28th, 2016, 20:31
عضو جدید
درود
بنظر من که تو ایران فایده ای نداره این کاره اگر دنبال پیشرفت هستید میتونید مانند Horriblesubs یا soulreaperzone یا animechiby عمل کنید
البته اگر بخواید مثل این سایت بدون رضایت سایت های دیگه مطالب و ترجمه هاشون رو کپی برداری کنید هر جا باشید به مشکل می خورید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از masteryi به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2016, 20:32
عضو دائم
اشتباه ماها اینه همش تو ترس و لرزیم.این اشتباهو خود من چند سال پیش کردم و وقتم و زندگیمو پای چیزی گذاشتم که با ترس و لرز فیل شدن اداره میشد و چندینبارم فیل شدیم و دردسر و... وبمسترها باید یاد بگیرند تو ایران سایت میزنند گزری هست و نباید کاملا وقتشون رو براش بزارند..اگرم واردش میشوند باید کاری کنند سریعا سودش رو ببرند تا در صورت جمع اوری وقتشون و زندگیشون هدر نره..
اینها کاری کردند که وبمسترها مجبورند بیخیال قوانین بشوند..بهتره فکر سود ان کار بود تا وقت طلف کردن یک عمر برای چیزی که اخرش فیلت ر هست
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2016, 20:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
masteryi
درود
بنظر من که تو ایران فایده ای نداره این کاره اگر دنبال پیشرفت هستید میتونید مانند Horriblesubs یا soulreaperzone یا animechiby عمل کنید
البته اگر بخواید مثل این سایت بدون رضایت سایت های دیگه مطالب و ترجمه هاشون رو کپی برداری کنید هر جا باشید به مشکل می خورید
موفق باشید
قرار نیست سایت انیمه راه بندازم ... سایتی راه بندازم مثل خواندن انلاین مانگا هستش ممکنه عکس ها مشکل زا باشه و رفع آن غیر ممکن باشه...
-
-
October 28th, 2016, 21:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Raymvnd
قرار نیست سایت انیمه راه بندازم ... سایتی راه بندازم مثل خواندن انلاین مانگا هستش ممکنه عکس ها مشکل زا باشه و رفع آن غیر ممکن باشه...
به نظر من که اگر می خواید یه سایت راه بندازید برای خارجیا راه بندازید و مانگای انگلیسی درش قرار بدید تا حتی اگر سایتتون شیلتر شد هم ضرر بزرگی نبینید

نوشته اصلی توسط
Raymvnd
در زمانی که انحصارگرایان با ***** کردن دیگر سایت ها و گل آلودکردن آب، بلندگو در دست گرفته و ما را مسئول این اتفاقات اعلام می کردند، با وقاحت تمام و با سوء استفاده از فضا و قوانین بر علیه دیگر سایت ها پرونده سازی می کردند که نتیجه اش می شود اخطاریه فتا به نمودانلود و ساختن پرونده قضایی بر علیه انیم آپ به علت انتشار تصاویر غیر اخلاقی! (کاور انیمه ها) و اخطار به هاستینگ های دیگر سایت های انیمه مبنی بر مسدود کردن سایت.
جالب اینجاست که خودشان در سایت دانلودشان تمامی کاورها را حذف کردند (چون خودشان می دانستند دارند چی کار می کنند و نمیخواستند خودشان در دام خودشان گرفتار شوند) ولی آن ضرب المثل معروف را فراموش کردند که چاه کن همیشه خودش ته چاه هست.
با این تفاسیر گفته شده، تمامی دیگر دامنه های سایت انیم آپ بسته می شود و فقط دامنه animup.net باز خواهد بود تا زمانی که نتیجه دادگاه مشخص شود که آیا میتوانیم سایت را باز نگه داریم یا حکم به بسته شدن سایت داده می شود.
با تشکر از همه دوستان و کاربران سایت انیم آپ
نظر شما چیه دوستان؟
من یک آشنایی در فتا دارم . از اونجایی که خودم در زمینه فیلم و سریال فعالیت می کنم ، این مورد رو از ایشون پیگیری کردم .
اول که کلی خندید و گفت اگر قرار به پیگیری چنین مواردی بود سایت های دانلود بزرگ فیلم و سریال که درگاه و درآمد چند ده میلیونی و چندین هزار کاربر دارند رو پیگیری قضایی می کردند ، بعدش هم گفت که چنین چیزی به گوشش نخورده و اگر واقعیه برگه احضاریه یا اخطاری که براشون اومده رو قرار بدید تا ببینیم .
ممنون میشم اگر به ادمین این سایت دسترسی دارید و این موضوع واقعیه ، ازشون بخواید سندی برای اثبات مدعاشون ارائه کنند . اگر هم مطمئن نیستید ، بهتره جو رو ملتهب نکنید .
در شرایط فعلی همه افرادی که در زمینه دانلود خصوصا فیلم و سریال فعالیت می کنند به اندازه کافی درگیر مشکلات هستند .
من منتظرم دوست عزیز .
موفق باشید
-
-
October 28th, 2016, 21:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
masteryi
به نظر من که اگر می خواید یه سایت راه بندازید برای خارجیا راه بندازید و مانگای انگلیسی درش قرار بدید تا حتی اگر سایتتون شیلتر شد هم ضرر بزرگی نبینید
سایت چند زبانه میشه حدودا ۱۰ تا زبان پرطرفدار خواهد داشت و مانگا در ۱۰ زبان توسط مترجم ترجمه میشه....
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
masteryi
من یک آشنایی در فتا دارم . از اونجایی که خودم در زمینه فیلم و سریال فعالیت می کنم ، این مورد رو از ایشون پیگیری کردم .
اول که کلی خندید و گفت اگر قرار به پیگیری چنین مواردی بود سایت های دانلود بزرگ فیلم و سریال که درگاه و درآمد چند ده میلیونی و چندین هزار کاربر دارند رو پیگیری قضایی می کردند ، بعدش هم گفت که چنین چیزی به گوشش نخورده و اگر واقعیه برگه احضاریه یا اخطاری که براشون اومده رو قرار بدید تا ببینیم .
ممنون میشم اگر به ادمین این سایت دسترسی دارید و این موضوع واقعیه ، ازشون بخواید سندی برای اثبات مدعاشون ارائه کنند . اگر هم مطمئن نیستید ، بهتره جو رو ملتهب نکنید .
در شرایط فعلی همه افرادی که در زمینه دانلود خصوصا فیلم و سریال فعالیت می کنند به اندازه کافی درگیر مشکلات هستند .
من منتظرم دوست عزیز .
موفق باشید
مورد آخر باید بگم برای اثبات آن می تونید به سایت انیم آپ دات نت سر بزنید که متاسفانه صفحه اول سایت از مسدود شد و تمام لینک های دست بندی ارورر ۴۰۴ میده...این نشون میده پرونده قضایی علیه این در جریانه...
این پیام توی تلگرام خود سایت منتشر شده...
-