-
October 14th, 2016, 16:32
عضو جدید
درخواست راهنمایی (مانیتورینگ سرور اختصاصی)
سلام
قصد دارم سرور رو به صورت کامل مانیتورینگ کنم
کلاینت ها یا برنامه های سورس باز رایگان تحت لینوکس که سیستم عامل centos پشتیبانی کنه رو یه جستجو کردم و شرکت ها و افراد مختلف در این انجمن و در سایت های دیگر به کاربرانشون پیشنهاد دادن
سیستم عامل که رو سرور اختصاصی قرار هست نصب بشه centos هست و مصرفمون هاستینگ و سرور مجازی نیست که نیاز به مجازی ساز باشه و قرار هم نیست با استفاده از مجازی ساز و راه اندازی سرور مجازی مدیریت کنیم سرور رو .
میخواهم از لحاظ پورت و ترافیک مصرفی و مصرف قطعات سخت افزاری سرور کامل سرور رو مانیتورینگ کنم .
هدفم از مانیتورینگ عیب یابی مشکلات غیر قابل پیش بینی شده است تا بتونم سریعا متوجح بشم و رفع مشکل بکنم
چه برنامه رایگان یا پولی رو برای مانتیورینگ دقیق یک سرور پیشنهاد می کنید و تفاوتش رو اعلام کنید تو جزئیات
-
-
October 14th, 2016 16:32
# ADS
-
October 14th, 2016, 19:35
عضو انجمن
پاسخ : درخواست راهنمایی (مانیتورینگ سرور اختصاصی)
سلام
از Zabbix استفاده کنید.
termplate های مختفی هم داره برای پشتیبانی سرویس ها.
در سطح Enterprise و Organization هم استفاده میشه.
-
-
October 14th, 2016, 23:54
عضو انجمن
پاسخ : درخواست راهنمایی (مانیتورینگ سرور اختصاصی)

نوشته اصلی توسط
mahdi20
سلام
قصد دارم سرور رو به صورت کامل مانیتورینگ کنم
کلاینت ها یا برنامه های سورس باز رایگان تحت لینوکس که سیستم عامل centos پشتیبانی کنه رو یه جستجو کردم و شرکت ها و افراد مختلف در این انجمن و در سایت های دیگر به کاربرانشون پیشنهاد دادن
سیستم عامل که رو سرور اختصاصی قرار هست نصب بشه centos هست و مصرفمون هاستینگ و سرور مجازی نیست که نیاز به مجازی ساز باشه و قرار هم نیست با استفاده از مجازی ساز و راه اندازی سرور مجازی مدیریت کنیم سرور رو .
میخواهم از لحاظ پورت و ترافیک مصرفی و مصرف قطعات سخت افزاری سرور کامل سرور رو مانیتورینگ کنم .
هدفم از مانیتورینگ عیب یابی مشکلات غیر قابل پیش بینی شده است تا بتونم سریعا متوجح بشم و رفع مشکل بکنم
چه برنامه رایگان یا پولی رو برای مانتیورینگ دقیق یک سرور پیشنهاد می کنید و تفاوتش رو اعلام کنید تو جزئیات
سلام ، شما میتوانید از لینک زیر کمک بگیرید .
http://www.capterra.com/data-center-...ment-software/
دیتاسنتر ایکس ال هاست 
ارائه دهنده سرور های اختصاصی و مجازی از سال 1995
دارای نماد اعتماد الکترونیکی 2 ستاره
www.XLHost.ir
-