-
October 10th, 2016, 21:35
درخواست میزبانی وب با امکانات درخواستی
به نام خداوند بخشنده مهربان
با سلام خدمت همه دوستان و وب مستران عزیز در انجمن ...
نیاز به هاست هست اونم با یک سری شرایط . به چند هاست برای چند سایت نیازمند هستیم :
1 ) فضا : متفاوت هست ، اما خب بین 1 تا 10 گیگ ، قطعا این میزان در طول زمان زیاد میشه پس باید امکان افزایش داشته باشیم .
2 ) لوکیشن : فقط و فقط ایران
3 ) پهنای باند : نامحدود باشه چه بهتر اما خب اگر بر اساس حجم هم ماهیانه 20 الی 100 گیگ داشته باشه خوبه . به خصوص که اوایل کار ، سایت ها تازه تاسیس هستن و طبیعتا پهنای زیادی نمیخوان .
4 ) کنترل پنل و وب سرور : یا لایت اسپید با سی پنل همراه باشه یا ادایرکت ادمین با انجین ایکس یا آپاچی .
5 ) هر CMS یا فروشگاه سازی که ما بخوایم رو شما به رایگان یا با هزینه ( نه خیلی ) نصب کنید . یعنی درخواست پشتیبانی بدم و نصب بشه برای من . مثلا : وبلاگدهی وردپرس یا فروشگاه ساز اپن کارت .
6 ) امکان پرداخت شش ماهه و سالانه از ماه دوم وجود داشته باشه .
7 ) دامین هم ثبت کنید چه بهتر ، دامین بین المللی میخوایم ، به پسوند xyz هم نیاز هست .
8 ) گواهی SSL رایگانی رو مد نظر دارم که اینجا آدرسش رو میدم ، حتما میخوام نصب بکنید برامون . آدرس پروسه : https://www.startssl.com/
دوستان یه مورد خیلی مهم رو خواهش میکنم توجه کنید . یه چیزی تو این مدت اخیر خیلی من رو اذیت کرد و به نوعی سنگ انداخت تو کارای من و اینطوری تا الان برنامه هام عقب افتاده . خواهشا اگر میبینید نمیتونید پشتیبانی بدید به ما یا در انجام بعضی از موارد مشکل دارید یا ممکن هست در آینده مشکل ایجاد بشه براتون ، لطفا و خواهشا اصلا آفر ندید . این همین بلایی هست که سرم اومده و نمیخوام تکرار بشه . در خصوص عزیزانی هم که پیام میدن و میپرسن چرا سراغ شرکت های بزرگ نمیرم ، همون بزرگ ها رو اتفاقا اول من میرم پرس و جو میکنم اما خب هر کدومشون به یک نحوی مشکل داشتن . مثلا یکیشون میگفت که تا ماه بعدی نداریم هاست بدیم ، یکی دیگشون پشتیبانی با تاخیر زیاد پاسخ میداد ، یکی دیگه میگفت واسه گواهی SSL باید اسکن کارت ملی و پاسپورت بدم بهشون و یا هزار چیز دیگه . خلاصه کلافه شدم یه جورایی . البته شرمنده از همه دوستان که نحو صحبتم کردنم یه مقدار تند شد اما خب فکر میکنم باید این موارد رو میگفتم تا بعدا برای طرفین مشکلی ایجاد نشه ...
ممنونم از همه شما ...
ویرایش توسط ldda company : October 10th, 2016 در ساعت 21:37
-
-
October 10th, 2016 21:35
# ADS
-
October 10th, 2016, 22:07
عضو انجمن
پاسخ : درخواست میزبانی وب با امکانات درخواستی
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
فضای میزبانی: 1000 مگابایت
پهنای باند : نامحدود!
پارک دامنه : نامحدود
زیر دامنه : نامحدود
دیتابیس : نامحدود
نصب رایگان سیستم مدیریت : دارد
هارد : SSD
انتخاب نسخه PHP : دارد
معماری : کلود لینوکس
انتی شل : دارد
انتی D-DOS: دارد
کنترل پنل : سی پنل
-------------------------------------------
نسخه پشتیبان:
بک آپ روزانه بله
بک آپ هفتگی بله
بک آپ ماهانه بله
بک آپ ماهانه در سرور دیگر بله
ماهانه: 7200 تومان
سالانه: 54000 تومان
مشاهده پلن ها
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
تعداد تشکر ها از novin-web به دلیل پست مفید
-
October 10th, 2016, 22:54

نوشته اصلی توسط
ldda company
به نام خداوند بخشنده مهربان
با سلام خدمت همه دوستان و وب مستران عزیز در انجمن ...
نیاز به هاست هست اونم با یک سری شرایط . به چند هاست برای چند سایت نیازمند هستیم :
1 ) فضا : متفاوت هست ، اما خب بین 1 تا 10 گیگ ، قطعا این میزان در طول زمان زیاد میشه پس باید امکان افزایش داشته باشیم .
3 ) پهنای باند : نامحدود باشه چه بهتر اما خب اگر بر اساس حجم هم ماهیانه 20 الی 100 گیگ داشته باشه خوبه . به خصوص که اوایل کار ، سایت ها تازه تاسیس هستن و طبیعتا پهنای زیادی نمیخوان .
4 ) کنترل پنل و وب سرور : یا لایت اسپید با سی پنل همراه باشه یا ادایرکت ادمین با انجین ایکس یا آپاچی .
5 ) هر CMS یا فروشگاه سازی که ما بخوایم رو شما به رایگان یا با هزینه ( نه خیلی ) نصب کنید . یعنی درخواست پشتیبانی بدم و نصب بشه برای من . مثلا : وبلاگدهی وردپرس یا فروشگاه ساز اپن کارت .
7 ) دامین هم ثبت کنید چه بهتر ، دامین بین المللی میخوایم ، به پسوند xyz هم نیاز هست .
8 ) گواهی SSL رایگانی رو مد نظر دارم که اینجا آدرسش رو میدم ، حتما میخوام نصب بکنید برامون . آدرس پروسه :
https://www.startssl.com/
دوستان یه مورد خیلی مهم رو خواهش میکنم توجه کنید . یه چیزی تو این مدت اخیر خیلی من رو اذیت کرد و به نوعی سنگ انداخت تو کارای من و اینطوری تا الان برنامه هام عقب افتاده .
خواهشا اگر میبینید نمیتونید پشتیبانی بدید به ما یا در انجام بعضی از موارد مشکل دارید یا ممکن هست در آینده مشکل ایجاد بشه براتون ، لطفا و خواهشا اصلا آفر ندید . این همین بلایی هست که سرم اومده و نمیخوام تکرار بشه . در خصوص عزیزانی هم که پیام میدن و میپرسن چرا سراغ شرکت های بزرگ نمیرم ، همون بزرگ ها رو اتفاقا اول من میرم پرس و جو میکنم اما خب هر کدومشون به یک نحوی مشکل داشتن . مثلا یکیشون میگفت که تا ماه بعدی نداریم هاست بدیم ، یکی دیگشون پشتیبانی با تاخیر زیاد پاسخ میداد ، یکی دیگه میگفت واسه گواهی SSL باید اسکن کارت ملی و پاسپورت بدم بهشون و یا هزار چیز دیگه . خلاصه کلافه شدم یه جورایی .
البته شرمنده از همه دوستان که نحو صحبتم کردنم یه مقدار تند شد اما خب فکر میکنم باید این موارد رو میگفتم تا بعدا برای طرفین مشکلی ایجاد نشه ...
ممنونم از همه شما ... 
سلام درخدمتم
هاست ایران موجود هست دایرکت ادمین با هارد ssd بالا
- plan3
- فضا 1 مگابایت
پنهای باند نامحدود
پارک دامنه نامحدود
تعداد دیتابیس نامحدود
تعداد ایمیل نامحدود
وب سرور Nginx-Apache
دیتاسنتر Afranet
قابلیت تغییر نسخه پی اچ پی ( PHP ) بله
بک آپ گیری روزانه
- قیمت ماهانه 11000 هزارتومان
- سفارش
-
تعداد تشکر ها از alannorani به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2016, 12:00
ضمن تشکر از دوستان عزیز ...
دو مورد که فراموش کردم در پست اول همین تاپیک ذکر کنم ، هارد های ssd و بک آپ گیری متوالی و منظم بود . این دو مورد رو هم حتما مد نظر داشته باشید ...
مورد بعد هم اینکه لطفا به تک تک مواردی که ذکر شد توجه داشته باشید دوستان . در نهایت من تمامی آفر ها رو بررسی میکنم و اون آفر هایی که استاندارد های لازم رو داشته باشن رو انتخاب میکنم برای شروع همکاری ...
-
-
October 11th, 2016, 12:35
سلام.
هاست ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین با سی پنل - داریو SSD و وب سرور آپاچی در خدمتیم.
https://www.iranweb.co
کلیه موارد که ذکر کرده بودید وجود دارد و تنها دوره پرداخت با مورد نظر شما تفاوت دارد که قیمت سرویس های ما سالیانه است که البته نسبت به سایر همکاران قیمت های هاست ایران ما کاملا مناسب است و این بر می گردد به سیاست فروشی که لحاظ شده است.
در صورت وجود هرگونه سوال و یا اشکالی با واحد فروش در ارتباط باشید: 53294066-071
سپاس
-
تعداد تشکر ها از joomla2 به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2016, 12:36
عضو انجمن
درود؛
تمامی مواردی که فرمودید قابل ارائه است، ولی لوکیشن هلند دیتاسنتر ws است.
البته بزودی میتوانیم در ایران هم میزبان شما باشیم. سرویس در آینده، بصورت کامل قابل انتقال به ایران خواهد بود.
در صورت تمایل اعلام فرمایید تا جزئیات بیشتر و اطلاعات تکمیلی ارسال شود.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2016, 14:42
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2016, 15:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ldda company
8 ) گواهی SSL رایگانی رو مد نظر دارم که اینجا آدرسش رو میدم ، حتما میخوام نصب بکنید برامون . آدرس پروسه :
https://www.startssl.com/
درود
1-مشکلی در فضا نیست
2-لوکیشن دیتا سنتر زیر ساخت
3-پهنای باند 20 گیگ برروی فضای 1 گیگ
4-کنترل پنل سی پنل یا دایرکت ادمین
5-نصب اسکریپت با توجه به زمان کار ازتون هزینه دریافت میشه بین 5 تا 10 هزار تومان
6-مشکلی برای پرداخت نیست
7-دامین هم میتونیم آفر های خوبی بهتون بدیم الان دامنه .com با 29 هزار تومان ثبت میکنیم.
8-اس ال ال هم مشکلی نیست با هزینه میتونیم نصب کنیم براتون اگر اس ال ال های سالانه تهیه کنید از ما هم رایگان براتون نصب میشه شروع قیمت از 19 هزار تومان هست.
فقط این نگته خدمتتون عرض کنم که اگر مصرف منابع شما بالا هست پیشنهاد میشه سرور مجازی تهیه کنید .
IR1000
مقدار فضا: 1000 مگ
ترافیک ماهیانه : 20گیگ
بقیه امکانات: نامحدود
کنترل پنل : Directadmin یا Cpanel
بک آپ گیری: هفتگی ، ماهانه
هزینه ماهانه : 6,000 تومان
هزینه 3 ماهه : 15,500 تومان
هزینه سالانه : 49,000 تومان
سفارش
IR2000
مقدار فضا: 2000 مگ
ترافیک ماهیانه : 40گیگ
بقیه امکانات: نامحدود
کنترل پنل : Directadmin یا Cpanel
بک آپ گیری: هفتگی ، ماهانه
هزینه ماهانه : 7,000 تومان
هزینه 3 ماهه : 23,500 تومان
هزینه سالانه : 69,500 تومان
سفارش
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن : 07132319174
تلگرام: @kakohost
ایمیل :info[at]kakohost.com
------------------------------------------------------------------------------------------------
kakohost.com
دارای نماد 2 ستاره
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
October 15th, 2016, 17:14
درود مجدد دوستان ...
ضمن تشکر از همه عزیزانی که در این تاپیک شرکت کردند ، بعد از گذشت چند روزی و تست و آزمایش سرویس های مختلف ، متاسفانه هنوز که هنوز هست به اون سرویس مطلوب نرسیدم ( البته چند مورد دیگه مونده که بررسی انجام میشه ) ، ببینید دوستان عزیز من نمیتونم برای یک سرویس که هزینه سالیانه اش حدود 40 هزار تومن هست ، فقط 25 هزار تومن پول نصب cms بدم . مورد دیگه ای که در این بین وجود داشت ، پیشنهاد برخی از دوستان عزیز ( که ازشون بابت همکاری تشکر هم میکنم شخصا
) سرور مجازی و پلان های سرور پیشنهاد دادن که این اصلا مد نظر ما نیست فعلا . اگر هم قرارباشه ارتقا بدیم ، در آینده این کار رو میکنیم نه الان که سایت ها کاملا قرار هست تازه کار باشن . مورد دیگه هم اینکه پایداری سرویس های بعضی از دوستان واقعا پایین بود که من شوکه شدم . البته شاید در خصوص سرویس ما اینطوری بوده و مشکل فتی بوده اما خب در کل ریسک پذیر هست این کار ( ممنون از عزیزانی که مهلت تست دادن بهمون ) .
متاسفانه همونطور که گفتم هنوز به سرویس مطلوب خودم نرسیدم ( غیر از معدود مواردی که مونده بررسی کنم . ) . پس همچنان در جستجوی سرویس مطلوب هستم ...
ویرایش توسط ldda company : October 15th, 2016 در ساعت 17:16
-
-
October 15th, 2016, 17:16
عضو انجمن
سلام و درود
تمامی موارد درخواستی قابل ارائه هست
در ارتباط باشید یا راه ارتباطی قرار بدید انشالله که به نتیجه برسیم
تلگرام : OmizbanCo - پشتیبانی آنلاین http://onlinemizban.net
موفق باشید
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس