-
October 13th, 2016, 10:43
مشکل عجیب در وردپرس
با سلام خدمت عزیزان ، امروز قصد انتشار محتوا جدید در وردپرس داشتیم اما هنگام کلیک بر روی انتشار هر مطلبی به صفحه post.php ریدایرکت میشه و انتشار مطلب اصلا" صورت نمیگیره ، افزونه هارو هم چک کردم مشکلی نداشتن و اونایی که مشکوک بودم غیر فعال کردم اما تاثیری نداشت و مشکل همچنان پا برجا بود ، دوستان عزیز ممنون میشم بنده رو راهنمایی بکنید
با تشکر
-
-
October 13th, 2016 10:43
# ADS
-
October 13th, 2016, 10:50
عضو جدید
پاسخ : مشکل عجیب در وردپرس
هاست پر نشده؟
اگر نه ک اولین اقدام غیر فعال کردن افزونه بعد تعویض قالب و سوم تعویض ورژن php پیشنهاد میشه
-
-
October 13th, 2016, 10:54

نوشته اصلی توسط
amir1000000_1
هاست پر نشده؟
اگر نه ک اولین اقدام غیر فعال کردن افزونه بعد تعویض قالب و سوم تعویض ورژن php پیشنهاد میشه
با سلام ،
خیر محدودیتی در هاست وجود نداره
افزونه هارو غیر فعال کردیم اما فایده ای نداشت ، قالب هم حدود چندین ماه هست داریم باهاش کار میکنیم مشکلی نداشته
تعویض ورژن php اثری خواهد داشت ؟
با تشکر
-
-
October 13th, 2016, 11:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
fariborz007
با سلام خدمت عزیزان ، امروز قصد انتشار محتوا جدید در وردپرس داشتیم اما هنگام کلیک بر روی انتشار هر مطلبی به صفحه post.php ریدایرکت میشه و انتشار مطلب اصلا" صورت نمیگیره ، افزونه هارو هم چک کردم مشکلی نداشتن و اونایی که مشکوک بودم غیر فعال کردم اما تاثیری نداشت و مشکل همچنان پا برجا بود ، دوستان عزیز ممنون میشم بنده رو راهنمایی بکنید
با تشکر
دو علت می تونه داشته باشه
یا از سمت شما
یا از سمت سرور
اگر از سمت شما باشد فایل HTACCESS را تغییر نام دهید و از پیوند یکتا دوباره روی نوشته قرار داده و ذخیره کنید اگر درست نشد از سرور هست
به مدیر سرور تیکت بزنید بگید تغییراتی که php.ini داده را برگردونه (البته اول بهش قضیه را توضیح دهید)
-
-
October 13th, 2016, 11:25

نوشته اصلی توسط
sazsaz
دو علت می تونه داشته باشه
یا از سمت شما
یا از سمت سرور
اگر از سمت شما باشد فایل HTACCESS را تغییر نام دهید و از پیوند یکتا دوباره روی نوشته قرار داده و ذخیره کنید اگر درست نشد از سرور هست
به مدیر سرور تیکت بزنید بگید تغییراتی که php.ini داده را برگردونه (البته اول بهش قضیه را توضیح دهید)
با سلام ،
طبق گفته شما انجام دادم اما متاسفانه مشکل رفع نشد
مورد دوم از داخل هاست امکان تغیرش نیست ، چون در حال حاضر مثل اینکه هاستینگ در حال بروزرسانی هستن
ویرایش توسط fariborz007 : October 13th, 2016 در ساعت 11:29
-
-
October 13th, 2016, 11:28
عضو دائم
فایل error.log را در ادمین و سایت را پیوست کن
-
-
October 13th, 2016, 12:29
-
-
October 13th, 2016, 13:02
عضو انجمن
-
-
October 13th, 2016, 13:11
عضو دائم
با عرض سلام;
ایا از افزونه های CageFS و Mod_security استفاده میکنید !؟ مشکل ممکن است مربوط به CageFS یا Mod_security نیز باشد.
-
-
October 13th, 2016, 13:15

نوشته اصلی توسط
allbert
با عرض سلام;
ایا از افزونه های CageFS و Mod_security استفاده میکنید !؟ مشکل ممکن است مربوط به CageFS یا Mod_security نیز باشد.
با سلام ، خیر از این افزونه ها استفاده نمیکنیم ، فکر نمیکنم از افزونه خاصی باشه چون یک بار تمامی افزونه هارو غیر فعال کردیم اما مشکل برطرف نشد
با تشکر
-