سلام دوستان
یک ایمیل تبلیغاتی هست که به من ایمیل میزنه ریپورتش کردم بلاکش کردم هرکاریش میکنم اسپم نمیشه بازم میاد تو اینباکسم یعنی نابودم کرده...!
از یاهو ایمیل استفاده میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
یک ایمیل تبلیغاتی هست که به من ایمیل میزنه ریپورتش کردم بلاکش کردم هرکاریش میکنم اسپم نمیشه بازم میاد تو اینباکسم یعنی نابودم کرده...!
از یاهو ایمیل استفاده میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
don't underestimate the power of a common man
از کدوم سرور ارسال میشه ای پی سرور و کلا اطلاعات ارسال کننده رو در صورتی که مایل هستید اطلاع بدید تا راهکار بدم
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
این کل اطلاعاتیه که ازش دارم پایین ترشم شماره تلفناشونو نوشته که اسکرین شات نگرفتم
Capture.JPG
سلام
لیست گروه های یاهو که عضو هستید را چک کنید. احتمالاً ایمیل فوق از طرف گروه های اطلاع رسانی ارسال نمی شود؟ اگر از این طریق است ، باید از گروه مورد نظر خارج شوید
نه منظورم این نبود تیک کنار ایمیل رو بزنید بعد از قسمت more اون بالا روی view raw message کلیک کنید یه تب جدید باز میشه توش یه سری کد هست اونها رو نگا کنید دنبال Received: from و X-Originating-IP باشید یه آدرس سرور و ای پی هست ( جلوی X-Originating-IP ای پی جلوی Received: from نام سرور ) اون ها رو اطلاع بدید تا بهتون بگیم از کدوم سرور و دیتاسنتر هست تا بتونید شکایت کنید و سرور طرف بلوکه شه
ویرایش توسط dertgtr : October 4th, 2016 در ساعت 16:29
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
این اسکرین شات همون قسمتی که فرمودین
Capture.JPG
از اسپمر معروف این روزها mailerlite.com ارسال میشه ای پی 195.12.186.96 نام سرور mail3.mlcampaignir.com دیتاسنتر HOSTEX UAB HOSTEX اروپا کشور لیتوانی سایت دیتاسنتر http://www.hostex.lt/en به ایمیل abous@hostex.lt فروارد کنید شاید بستن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)