-
September 16th, 2016, 19:55
نظرسنجی اموزش PHp , Mysql
سلام دوستان دیدم بعضی از دوستان علاقه به php دارند گفتم اول یه نظر سنجی بگیریم ببینیم کیا مایل هستن هم به صورت ویدیو هم به صورت فایلی و توضیحاتی روزی یک درس رو به شما در این انجمن در زمینه PHp , MySql تدریس کنم ؟
اگر راضی هستید نسبت به نظر سنجی پاسخ بدید تا اخر روز 31 شهریور نظر سنجی پابرجاس و اگر نظرات بالا باشه و درخواست زیاد باشه به صورت رایگان طبق اموزش خودم براتون اموزش بزارم
هم نظر بدید هم تشکر
-
تعداد تشکر ها ازkiava به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2016 19:55
# ADS
-
September 16th, 2016, 20:05
عضو دائم
پاسخ : نظرسنجی اموزش PHp , Mysql
باسلام
بنده بسیار با این طرح موافق هستم و از شما هم تشکر میکنم
البته شاید خیلی مبتدی به نظر بیاد ولی بنده پیشنهاد میکنم در کنار php به صورت مختصر هم فرمان های html و یادآوری بفرمایید
و همچنین اگر قصد آموزش به صورت آکادمیک و پایه دارید اول از توضیحات اولیه شروع بفرمایید
وب سرور
پیداش php و اشاره به ارتباط اون با ++c
ارتباط html و php
php و لینوکس
و....
البته بنده در حد پیشنهاد عرض کردم
برای شما آرزوی موفقیت می کنم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2016, 20:09
بله چون کمتر جایی دیدم مشاهده میشه که php رو داخل انجمن ها تدریس کنند و یا زبان های دیگه
این اموزشی که بنده قصد دارم اگر نظرات خوب باشه قاعدت همزمان با html ,css به همراه کانفیگ مناسب سرور رو با توضیحات خوب داخل انجمن بزارم بهتره
-
تعداد تشکر ها از kiava به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2016, 20:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kiava
بله چون کمتر جایی دیدم مشاهده میشه که php رو داخل انجمن ها تدریس کنند و یا زبان های دیگه
این اموزشی که بنده قصد دارم اگر نظرات خوب باشه قاعدت همزمان با html ,css به همراه کانفیگ مناسب سرور رو با توضیحات خوب داخل انجمن بزارم بهتره
با توجه به تجربه ای که بنده در بحث تدریس داشتم زمانی که ایران بودم
پیشنهاد میکنم به موارد کانفیگ ورود نکنید چون مرتبط به مبحث سیستم عامل - شبکه و کارگاه سیستم عامل میشه
ارتباطی با course مورد نظر شما و PHP نداره و بحث و از جامعیت خارج میکنه
بنده پیشنهاد می کنم در تاپیک های مجزا به این موارد رسیدگی بفرمایید
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2016, 20:22
عضو دائم
نظر بسیار عالی
اگر به نتیجه رسیدید حتما پروژه مهور باشه عالی میشه
-
تعداد تشکر ها ازsarwhost به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2016, 20:25
عضو انجمن
نیکی و پرسش؟؟؟
اگه خوب بود که هزینه هم پرداخت میکنیم
-
تعداد تشکر ها ازسیدرضا بازیار به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2016, 20:25
به نظر بنده php رو در حد معمول و مورد نیاز برای شروع کار بر روی یک فریمورک آموزش بدید و بعد فریمورک رو شروع کنید.
-
تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2016, 20:27
عضو انجمن
اگه آموزش ها بصورت فیلم آموزشی ارائه بشند بازدهی بالا میره و یادگیری آسان تر میشه. در کل استقبال میشه
-
تعداد تشکر ها از mahdi-relax به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2016, 20:35

نوشته اصلی توسط
viasky
با توجه به تجربه ای که بنده در بحث تدریس داشتم زمانی که ایران بودم
پیشنهاد میکنم به موارد کانفیگ ورود نکنید چون مرتبط به مبحث سیستم عامل - شبکه و کارگاه سیستم عامل میشه
ارتباطی با course مورد نظر شما و PHP نداره و بحث و از جامعیت خارج میکنه
بنده پیشنهاد می کنم در تاپیک های مجزا به این موارد رسیدگی بفرمایید
پیروز باشید
بله حتما نه بخش کانفیگ منظورم مناسب سازی سایت برای هاست و ... هست کانفیگ سرور زیاد توش توضیحات نداره
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
اگه آموزش ها بصورت فیلم آموزشی ارائه بشند بازدهی بالا میره و یادگیری آسان تر میشه. در کل استقبال میشه
بله به صورت Mp4 ارسال میشه در بخشی که زده بشه
-
-
September 16th, 2016, 21:40
سلام
اگه رایگان ارائه بشه که عالیه چون همه می تونن یاد بگیرن خصوصاً تو این کشوری که حتی سطح سواد پایه کامپیوتری مردم انقدر پایینه محتاج کسایی هستن که به فکر آموزش های رایگان باشن تا انقدر کاربرای ساده فیشینگ نشن یا وب مستر های مبتدی توسط یه سری جوجه هکر هک نشن 
اما خب اگر شما هم می خواین به جمع فروشنده های آموزشی بپیوندید حداقل ارزون تر بدید بیرون.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید