-
September 27th, 2016, 22:48
عضو انجمن
تغییر آی پی در پی پال
سلام دوستان
من یک حساب پی پال روی وی پی اس آلمان دارم ( مدارکش برای تایلنده) حدود چهار ماهه این حسابو دارم تا الان هم هیچ وقت آی پیش عوض نشده .. ولی از طرف شرکت هاستینگ به من گفتن مجبورن سرور ها را عوض کنن و یک سرور دیگه از آلمان با یک آی پی جدید بهم بدن... آیا احتمال لیمیت حساب هست؟ ( آی پی جدید تاحدی نزدیک به آی پی قبلی هست ولی از یک رج نیست)
اگر احتمال لیمیت هست چه کار می شه کرد که احتمالش کم بشه؟
-
-
September 27th, 2016 22:48
# ADS
-
September 27th, 2016, 23:37
عضو انجمن
پاسخ : تغییر آی پی در پی پال

نوشته اصلی توسط
upnull50
سلام دوستان من یک حساب پی پال روی وی پی اس آلمان دارم ( مدارکش برای تایلنده) حدود چهار ماهه این حسابو دارم تا الان هم هیچ وقت آی پیش عوض نشده .. ولی از طرف شرکت هاستینگ به من گفتن مجبورن سرور ها را عوض کنن و یک سرور دیگه از آلمان با یک آی پی جدید بهم بدن... آیا احتمال لیمیت حساب هست؟ ( آی پی جدید تاحدی نزدیک به آی پی قبلی هست ولی از یک رج نیست) اگر احتمال لیمیت هست چه کار می شه کرد که احتمالش کم بشه؟
سلام خیر مشکلی براتون پیش نخواهد اومد . فقط نباید از یه کشور دیگه باشه وگرنه میفرمایید آلمان خیالتون راحت مشکلی نیست موفق باشید
ویرایش توسط dc.saeed : September 27th, 2016 در ساعت 23:41
-
تعداد تشکر ها ازdc.saeed به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2016, 00:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dc.saeed
سلام خیر مشکلی براتون پیش نخواهد اومد . فقط نباید از یه کشور دیگه باشه وگرنه میفرمایید آلمان خیالتون راحت مشکلی نیست موفق باشید
ممنون دوست عزیز
-
-
September 28th, 2016, 03:26
عضو انجمن
با سلام
مسئله ای پیش نمیاد دوست عزیز
ولی تغییر مادام ممکن هست حساسیت ایجاد کند بهتر هست از هاستینگ دیگری که ای پی ثابت حداقل 1 ساله بهتون تضمین میده خرید کنید.
که 2 ماه دیگه هاستینگ شما میخواد نقل مکان کنه باز تغییر نداشته باشید.
موفق باشید
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
تعداد تشکر ها از websazha به دلیل پست مفید