سلام دوستان من نمیتونم توی نیک دی ان اس ست کنم همش خطا میگیرم بدون ایپی هم تست کردم نشد اینم شات از مشکل لطفا منو راهنمایی کنید سپاس
سلام دوستان من نمیتونم توی نیک دی ان اس ست کنم همش خطا میگیرم بدون ایپی هم تست کردم نشد اینم شات از مشکل لطفا منو راهنمایی کنید سپاس
این تنظیمات مربوط به دامنه asia32.ir هست؟ اگر بله باید IP هم وارد کنید.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
آی پی را روی بروی هر ان اس قرار بدین
سلام
با توجه به اخطار عدم دسترسی و همچنین قرمز شدن کادر پاسخ سوال امنیتی که وارد کردید پس احتمالاً خطا به خاطر پاسخ اشتباه سوال امنیتی هستش.
پاسخ این سوال باید موقع ثبت نام تو ایرنیک تعیین کرده باشید یا اگه مثل من نماینده ها براتون حساب ساختن باید رو کاغذ دستی بنویسید و اسکن درخواست تغییر سوال امنیتی و پاسخش رو به صفحه ارسال مدارک ایرنیک + اسکن کارت ملی یا شناسنامه خودتون رو ارسال کنید.
کادر قرمز رنگ نشون میده سوال امنیتی اشتباه هست پاسخش چیز دیگه تایین شده و بنابراین تا تغییر ندید یا یادتون نیاد نمیتونید کاری کنید
سلام
پاسخ سوال رو درست وارد نمی کنید. amir007 سوال هست (این کپچا نیست یه موقع اشتباه متوجه نشید!) و پاسخی که زمان ثبت نام تنظیم کرده اید را باید وارد کنید.
اگه فراموش کرده اید با پشتیبانی nic.ir تماس بگیرید احتمالا با درخواست مدارک ریست کنن.
..::| بیش از یک دهه |::..
مگه جوابش جلوی Secret Answer ننوشه من فکر نکنم سوال امنیتی تعیین کرده باشم برای بار اول با همچین مشکلی رو به رو شدم
- - - Updated - - -
از پنل جای که دامنه خریدم رفتم تو پنل کاربری و از اونجا دی ان اس ها رو ست کردم شد ولی از خود نیک سوال امنیتی میپرسه جالبه هه
نه درواقع اون روی سوال هست و حالت hint (راهنما) هست برای کمک به یاد اوردن پاسخ. البته بنده اطلاع ندارم چه چیزی وارد کرده اید برخی ممکنه هر دو رو یک عبارت وارد کنن. ولی هر سایتی که وارد شدید و پرسش و پاسخ امنیتی تنظیم شد باید یادداشت کنید زمانی نیاز یا درخواست میشه.
از پنل نمایندگان اتصال تفاوت داره برای همین.
..::| بیش از یک دهه |::..
دارم همه جوره تلاش میکنم و انواع اقسام پسورد ها جواب ها رو وارد میکنم من بعید میدونم سوال امنیتی تعیین کرده باشم نمیدونم سر کله این سوال امنیتی از کجا پیدا شد بار اوله اینطور شده
- - - Updated - - -
واقعا جای تاسف هست سامانه به این بزرگی محدویت پشتیبانی داشته باشه خاک تو سرشون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)