سلام خسته نباشید
به نظر شما کدام بهتره از لحاظ پورت و کیفیت و پشتیبانی
1-singlehop
2-softlayer
سلام خسته نباشید
به نظر شما کدام بهتره از لحاظ پورت و کیفیت و پشتیبانی
1-singlehop
2-softlayer
ویرایش توسط h4m3d : December 1st, 2010 در ساعت 14:55
[/CENTER]
Contact Me: hamed.dance2009[At]Gmail[Dot]Com
2 تاش که سینگل هاپ هست هر دو تاش خوبه![]()
فرق چندانی با هم ندارند
هر دو دیتاسنتر شرکت سینگل هاپ توی شیکاگو هستند و تقریبا میشه گفت کپی هم هستند !
اولي بهتره![]()
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
پ.ن : گرفتي مارو؟
سلام.
جالبه، دوستانی که نظر دادن، لطف می کنند مشخصات فنی هر دو دیتاسنتر رو ارائه کنند تا دیگر همکاران هم بتونند مطالعه کنند ؟
با تشکر.
اينجا چه خبره؟ يكي مارم روشن كنه خواهشا . پس چرا من چيزي نميبينم ؟ مقايسه بين سينگل 2 و 1 هه ؟ لينكاشونو بدين حداقل
با سلام
من الان براي اولين بار رفتم تو سايت اين ديتاسنتر ولي چيزي مبني بر 1 و 2 پيدا نكردم
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
هر دو خوبند ولی the planet اگر ایران تحریم نکرده بود یک چیز دیگه بود اصلا داون نداشتیم تا اونجا بودیم
چه ربطی داره مشکلات شما به دیتا سنتر اگر دان تایم داشتی
توی این 7 ماه اخر 1 ثاینه هم دان تایم نداشته رو ی چه حسابی این حرف میزنید نمیدونم
یک نکته دیگه نکنه فکر کردی که فقط دی پلنت ایران تحریم کرده و سینگل هوپ برات نامه فدایت شوم میفرسته و تحریم نیست ایران به هر روشی از سینگل هوپ داری میخری سرور از د پلنت هم میتونی بخری دیگه این بحثها و داستان پردازیها چیه
ویرایش توسط MagicVps.Com : December 1st, 2010 در ساعت 02:28
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)