سلام دوستان
من یه سرور مجازی 2008 دارم و میخواستم دو نفر همزمان بتونیم به سرور لوگین کنم اما گزینه ترمینال سرویس در administrator tools نیس ، چکار باید کنم ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید چون آماتورم![]()
سلام دوستان
من یه سرور مجازی 2008 دارم و میخواستم دو نفر همزمان بتونیم به سرور لوگین کنم اما گزینه ترمینال سرویس در administrator tools نیس ، چکار باید کنم ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید چون آماتورم![]()
با سلام و عرض ادب
دو یوزر تعریف فرمایید، ممکن است با این کار مشکل برطرف شود.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
در ویندوز 2008 برای استفاده هم زمان دو کاربر حتماً باید یک یوزر به غیر از Administrator بسازید . یوزر جدید را هم زیر گروه Administrator قرار دهید که دسترسی ریموت داشته باشد یا از طریق
Computer Managment باید دسترسی remote را برای آن یوزر فعال کنید ،
بهترین روش برای ساخت یوزر به ترتیب زیر هست :
Start -> Administrator Tools -> Computer Management
Local Users and Groups باز کنید.
بر روی User راست کلیک کنید. New User را بزنید، نام یوزر و پسورد را بزنید . یوزر که ساحته شد روی آن راست کلیک کنید ، Properties بزنید . تب Member Of را انتخاب کنید
ADD > Advanced .. > find سپس از لیست گروه Administrator انتخاب کنید تا دسترسی ریموت را به یوزر ساخته شده بدهید .
درود. يا از روش دوستان انجام بديد يا هم از روش بسيار راحت تر ! استفاده از تيم ويور ( چون فرموديد دو نفر )
پيروز باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
مرسی از پاسخت ، من یوزر رو ساختم اما موقع لوگین یوزر میخواد که رمز رو عوض کنی اما بعد از تعیین رمز جدید یه ارور میده و لاگین نمیشه
1414.jpg
ویرایش توسط ehsan- : September 11th, 2016 در ساعت 22:46
ممنون از پاسخ دوستان فقط یک نکته ،
من با این روش تونستم کار کنم اما حالا 3نفر لوگین همزمان رو میخوام که نمیشه ، یعنی با روش قبل تا دو نفر مشکل نداشتیم اما واسه 3 نفر، زمان لوگین میگه که انتخاب کن تا یکی از کاربرا از سرور خارج بشه، یه راه حل بدید لطفا
سلام
در فایل زیپی که پیوست که کردم دو تا پچ هست بسته به این که ویندوزت 64 یا 32 بیتی هست پچ را اجرا کن مشکل اتصال چند یوزر به شکل همزمان رفع می شود
خودم خیلی تست کردم و کارم راه افتاده
یاعلی مدد
زندگی زیبا با ارامش خاطر ما
احادیث امام زمان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)