دوستان سلام.من یه هاست اشتراکی خریدم.آی پیو که نگاه کردم با 75 تا سایت دیگه مشترکیم.این تعداد خیلی زیاد نیست؟من یه جا خونده بودم حداکثر باید 15 تا باشه
یه سوال دیگه اینکه از کجا بفهمم یه آیپی بلک لیست یا اسپم هست ؟ممنون
دوستان سلام.من یه هاست اشتراکی خریدم.آی پیو که نگاه کردم با 75 تا سایت دیگه مشترکیم.این تعداد خیلی زیاد نیست؟من یه جا خونده بودم حداکثر باید 15 تا باشه
یه سوال دیگه اینکه از کجا بفهمم یه آیپی بلک لیست یا اسپم هست ؟ممنون
ویرایش توسط alirad : September 10th, 2016 در ساعت 01:15
نه خیلی زیاد نیست !
قانونی به اون شکل نداره
شما ممکنه یک هاست اشتراکی بگیرید 500 تا سایت دیگه هم روی همون سرور باشن ولی کیفیت سرور هم مشکلی نداشته باشه
هاست اشتراکی اسمش روش هست بقیش دیگه بستگی به مدیرسرور داره
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
مشکلی نداره دوست عزیز .
...Zzzz...
بستگی به قدرت سرور داره
تعداد سایت خیلی اهمیتی ندارد؛ نوع و بازدید سایت ها همچنین منابع سرور ی از جمله cpu و رم در لود سرور تاثیر گذار هست که با کانفیگ مناسب وب سرور مشکلی به وجود نمی آید ، برای چک کردن آی پی در بلک لیست می توانید آی پی سرور اصلی را در سایت زیر تست کنید .
http://mxtoolbox.com/blacklists.aspx
کیفیت هاست به شرایط متعددی بستگی دارد و با زدن آی پی در یک سایت نمی توان کیفیت را سنجید .
روش های متعددی وجود دارد اما ساده ترین روش استفاده از سایت https://gtmetrix.com هست . در واقع یکی از پارامتر های تست در این سایت سرعت لود سرور هست البته چون پارامتر های دیگر از جمله نوع قالب ، سیستم کَش ، تنظیمات CMS و ... در امتیاز دهی تاثیر دارد ، باید سایت با قالب و محتوای یکسان را در هر دو شرکت میزبانی تست کنید تا تفاوت را بتوانید بررسی کنید .
بقیه موارد با گذشت زمان و افزایش بازدید سایت شما روی هاست جدید مشخص می شود .
اگر سرور سیستم کش مناسب داشته باشد و کانفیگ صحیح انجام شده باشد، مطمئنا تعداد زیادی هاست با بازدید عادی را ساپورت خواهد کرد. البته در خصوص سایت های پربازدید موضوع کمی فرق می کند.
مشکلی نداره و کیفیت هاستتون بستگی به محدودیت منابعتون داره
دوست من ، کمی اگر تجربه استفاده از هاست اشتراکی داشته باشید متوجه میشید که 75 کاربر روی آی پی شما ، یعنی سرور اختصاصی!!!!!
اسم نمیبرنم ولی اکثر کسانی که رو قله ی Webhosting.info هستند ، بالای 500 سایت روی یک سرور میزبانی میکنن
که البته در آخر باید گفت تعداد سایت ، ارتباطی به کیفیت سرور نداره... مطلقا!
پس اصلا توی تعداد سایت میزبانی شده نباشید چون ربطی به کیفیت یا ... نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)