-
September 6th, 2016, 20:05
درخواست کانفینگ rtmp
سلام بچه ها من کسی می خوام یه کانفینگ RTMP روی سرور مجازی بکه سیسیم عامل هم مهم نیست ولی الویت لینوکس و بعد تصاویر که وب کارت کپچر ارسال می کنه برای کامپیوتر رو بفرسته رو سرور و بعد اونو تو یه سایت یا ای پی پحش کنه مثلا سامانه صدا سیما با یکی جرف زدم گفت کانفینگ می کنم و یه هفته پشتیبانی اگه کسی هست که بتونه برام انجام بده تو همین تاپیک بگه سرورمم هنوز نخریدم ولی احتملا رم 4 گیگ می گریمه که البته اشنا دارم که واسم کم تر بزنه و یه چیز دیگه من باید با نرم افزار vmix ارتباط بر قرار کنه که تو لیست لایو نوشته سرور RTMP
یه چیزی مدیر انجمن لطفا رسی کن من نمی تونم بیشتر از 1 کارکتر عنوان بزارم اگه درست کردی اسم تاپیک رو بزار کانفینگ RTMP
ویرایش توسط isa128 : September 6th, 2016 در ساعت 20:07
-
تعداد تشکر ها از isa128 به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2016 20:05
# ADS
-
September 6th, 2016, 20:52
عضو انجمن
پاسخ : درخواست کانفینگ rtmp
سلام
لطفا شماره تماس بذارید داخل تاپیک تا باهاتون تماس بگیرم.
ممنون
-
تعداد تشکر ها از 2JZ به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2016, 21:56
بچه ها ای دی تلگرامم @inc_360 کسایی هم که ریپورتن بیان تو این کانال و لیننک گروه رو توش گزاشتم @crack_land
-
تعداد تشکر ها از isa128 به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2016, 01:16
عضو انجمن
با سلام و احترام
امکان نصب و کانفیگ تخصصی سرور RTMP بر روی Windows Server محیا می باشد.
همچنین با توجه به سابقه فعالیت بسیار زیاد با نرم افزار vMix، امکان ارائه راهنمایی های لازم به شما نیز وجود دارد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر، خواهشمند است درخواست خود را به ایمیل sales [{@}] radgroupco {.ir} ارسال فرمایید.
متشکرم
█ راد هاستینگ؛ ارائه دهنده خدمات با کیفیت دامنه، میزبانی وب و سرور مجازی از دیتاسنترهای معتبر
█
www.radhosting.ir
█ اللهم عجل لولیک الفرج مولانا صاحب الزمان
-