سلام
در سایتم برای مدیریت زبان نیاز به تابعی دارم که واژه ثابت را به همراه معادل فارسی آن بخواند تا بتوانم در برنامه php خودم چاپش کنم
از طرفی برنامه php مقدار فارسی جدیدی که از کاربر در فرم html دریافت می کند را بتواند جایگزین کلمه فارسی قبلی کند.
کلا برای این خواندن و نوشتن تو فایل تابع آماده ای هست
پاسخ : درخواست تابعی برای نوشتن و خواندن از فایل زبان
سلام
خودتون دارید میگید ثابت خب پس یه متغیر ثابت دیگه حین اجرای برنامه تغییری نمیکنه.
مگر اینکه مثلاً در هر صفحه php این متغیر ثابت رو جدا تعریف کنید و مقدارش رو برابر با مقداری که از طریق POST یا GET از کاربر گرفتید بذارید ولی خب اینم فقط همون اول اجرای فایل میشه وگرنه بعدش اگه نیاز به تغییر مجدد باشه بازم امکانش نیست.
اگر متغیر سراسری نیاز دارید خب از کلمه کلیدی global در توابع و کلاً زیر مجموعه های خودتون استفاده کنید تا به توابعی که بالاتر از اون زیر مجموعه ها تعریف شدن هم دسترسی داشته باشید.
ببینید قصدم تعریف مجدد نیست که ثابت بودنش برنامه رو محدود کنه بلکه اگر بتونم خود فایل و همون خط را ویرایش کنم و نوشته "رمز عبور" را با نوشته جدید post دریافتی از کاربر جایگزین و ویرایش دهم ثابت با مقدار جدیدش که در همون فایل نوشتم تعریف می شود
برای خواندن هر خط بطوریکه فقط هر واژه فارسی را در یک input و معادل ثابت انگلیسی انرا در input دیگری مقابل آن نمایش دهم چه برنامه ای می توانم بنویسم
نوشته اصلی توسط jahromy
ببینید قصدم تعریف مجدد نیست که ثابت بودنش برنامه رو محدود کنه بلکه اگر بتونم خود فایل و همون خط را ویرایش کنم و نوشته "رمز عبور" را با نوشته جدید post دریافتی از کاربر جایگزین و ویرایش دهم ثابت با مقدار جدیدش که در همون فایل نوشتم تعریف می شود
برای خواندن هر خط بطوریکه فقط هر واژه فارسی را در یک input و معادل ثابت انگلیسی انرا در input دیگری مقابل آن نمایش دهم چه برنامه ای می توانم بنویسم
بفرمایید برای ذخیره پسوردی که مثلاً در متغیری به نام password$ قرار گرفته در یه فایل php دارای یک متغیر ثابت که پسورد رو مشخص میکنه:
برای فراخوانی این پسورد هم فقط کافیه همین فایل php رو require کنید:
کد PHP:
require('password.php');
اما این روش زیاد پیشنهاد نمیشه اگر برنامه شما دیتابیس داره که حتماً در دیتابیس ذخیره کنید اگر هم دیتابیس نداره روش های ذخیره سازی اصولی فایل مثل XML و INI و حتی JSON می تونن خیلی بهتر از روش ساده نوشتن معمولی تو فایل باشن.
اما این روش زیاد پیشنهاد نمیشه اگر برنامه شما دیتابیس داره که حتماً در دیتابیس ذخیره کنید اگر هم دیتابیس نداره روش های ذخیره سازی اصولی فایل مثل XML و INI و حتی JSON می تونن خیلی بهتر از روش ساده نوشتن معمولی تو فایل باشن.
سایت بنده دیتابس داره و اصلا قرار نیست که اطلاعاتی چون پسوورد را در فایل بخواهم ذخیره کنم
شاید منظورم را خوب بیان نکردم.
فایلی که دارم محتوای ان یکسری تعریف ثابت با معادل واژه ترجمه شده حالا به زبان های فارسی یا انگلیسی یا هر زبان دیگری هست. که فقط بسته بزبان انتخابی کاربر در صفحه سایت به نمایش در می یابد کاربرد دارد
برای فراخوانی این پسورد هم فقط کافیه همین فایل php رو require کنید:
کد PHP:
require('password.php');
- با توجه به اینکه چند خط فوق فقط قسمت کوچکی از فایل زبان سایتم هست و قصد دارم یک فرم مدیریت کلمات زبان بسازم چطور تک تک ثابت ها را برای نسبت دادن به value کادر input بیرون بکشم و در طرف مقابل معادل فارسی آنرا نیز برای نسبت دادن به value یک input دیگر استخراج و نمایش دهم.
عملا با توجه به تعداد خطوط زیاد واژه ها در حدود 4000 خط امکان اینکه بخواهم یکایک ثابت ها را فراخوانی کنم خیلی کار دچار اشکال می شود
برای ایجاد سایت چند زبانه من ساده ترین راهی که دیدم اینه که معادل مختلف کلمات رو هر کدوم در یه آرایه می نویسن مثلاً اینو تو یه اسکریپت ساده خارجی دیدم: http://codelink.ir/b6
اصلا استفاده از ثابت ها برای این کار جالب نیست، از key value آرایه استفاده کنید، اما اگر میخواهید مقدار define ها را تغییر دهید باید redeclare یا دوباره ثابت را با نام قبلی مقدار دهی کنید.
نوشته اصلی توسط jahromy
سلام
در سایتم برای مدیریت زبان نیاز به تابعی دارم که واژه ثابت را به همراه معادل فارسی آن بخواند تا بتوانم در برنامه php خودم چاپش کنم
از طرفی برنامه php مقدار فارسی جدیدی که از کاربر در فرم html دریافت می کند را بتواند جایگزین کلمه فارسی قبلی کند.
کلا برای این خواندن و نوشتن تو فایل تابع آماده ای هست
من تعاریف را به شکل زیر در فایل دادم
کد PHP:
define("login_pass","رمز عبور");
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید
معمولا رمز عبور رو بصورت هش توی دیتابیس ذخیره میکنند و توی فایل ذخیره نمیشه