-
July 27th, 2016, 23:30
عضو انجمن
شرکت های هاستینگ معروف برای سی پنل لایسنس می خرند یا ...؟
سلام به دوستان عزیز
سوالی که ذهنم رو درگیر کرده اینکه آیا شرکت های بزرگ هاستینگ ایران، البته نه همه، از سی پنل قانونی و لایسنس دار استفاده می کنند؟ یا اینکه اقدام به ک ر ک کردن و دور زدن لایسنس سی پنل می کنند؟
آخه جالب اینجاست که پس از یک بررسی که انجام شد، دیدم که برخی از این شرکت ها اصلاً لایسنسی برای سرورهاشون تهیه نکردند و دارند سی پنل ارائه میدن!
اگر یک حساب و کتاب سر انگشتی بشه، خواهید دید که اگر این شرکت ها خواسته باشند لایسنس تهیه کنند، چه پولی رو باید برای این قضیه پرداخت کنند. که معمولاً با استفاده از سی پنل بدون لایسنس توی هزینه های خودشون خیلی صرفه جویی می کنند...
-
تعداد تشکر ها از jamal به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2016 23:30
# ADS
-
July 27th, 2016, 23:35
عضو انجمن
پاسخ : شرکت های هاستینگ معروف برای سی پنل لایسنس می خرند یا ...؟

نوشته اصلی توسط
jamal
سلام به دوستان عزیز
سوالی که ذهنم رو درگیر کرده اینکه آیا شرکت های بزرگ هاستینگ ایران، البته نه همه، از سی پنل قانونی و لایسنس دار استفاده می کنند؟ یا اینکه اقدام به ک ر ک کردن و دور زدن لایسنس سی پنل می کنند؟
آخه جالب اینجاست که پس از یک بررسی که انجام شد، دیدم که برخی از این شرکت ها اصلاً لایسنسی برای سرورهاشون تهیه نکردند و دارند سی پنل ارائه میدن!
اگر یک حساب و کتاب سر انگشتی بشه، خواهید دید که اگر این شرکت ها خواسته باشند لایسنس تهیه کنند، چه پولی رو باید برای این قضیه پرداخت کنند. که معمولاً با استفاده از سی پنل بدون لایسنس توی هزینه های خودشون خیلی صرفه جویی می کنند...
اونایی که سی پنل دارند رو پیدا کن و آی پی رو از لینک زیر چک کنن ببین میخرند یا نه
https://verify.cpanel.net/
پ.ن: اصولا شرکتی که اعتبارش براش مهم باشه ته کاری که میکنه از سیستم تونل استفاده میکنه(یک لایسنسن برای چند سرور با کانفیگ کریو)
+ چکار به دیگران داریم هرکسی سیاست های خودشو داره
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2016, 23:37
عضو انجمن
خوب همین دیگه!
این بررسی رو کردم. دیدم شرکت های معروفی که حالا نمیخام ازش اسم ببرم، اصلاً اثری از لایسنس ندارند!
این برام عجیب بود. گفتم از شما دوستان بپرسم که سیاست کاری اونها به چه صورتی است؟
-
تعداد تشکر ها از jamal به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2016, 23:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jamal
خوب همین دیگه!
این بررسی رو کردم. دیدم شرکت های معروفی که حالا نمیخام ازش اسم ببرم، اصلاً اثری از لایسنس ندارند!
این برام عجیب بود. گفتم از شما دوستان بپرسم که سیاست کاری اونها به چه صورتی است؟
جز اینکه ازشون هاست خرید باشید. وگرنه شاید آی پی که بررسی کردین آی پی شیرید بوده و آی پی دیفالت رو فقط برای کارهائی چون لایسنس و ... استفاده کردن و طبیعتا بجز اجرای دستور در سرور سخت میشه به آی پی دیفالت دست پیدا کرد.
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2016, 23:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jamal
خوب همین دیگه!
شما ip سایت اصلی هاستینگ رو چک میکنید ؟ ممکنه وبسایت اصلی بر روی کنترل پنل دیگه ای باشه یا حتی وبسایت اصلی رو فقط با ورژن ن ا ل شده بالا آوردن
برای چک کردن، ip یکی از سرویس های اشتراکی cpanel رو پیدا و برسی کنید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hegza
جز اینکه ازشون هاست خرید باشید. وگرنه شاید آی پی که بررسی کردین آی پی شیرید بوده و آی پی دیفالت رو فقط برای کارهائی چون لایسنس و ... استفاده کردن و طبیعتا بجز اجرای دستور در سرور سخت میشه به آی پی دیفالت دست پیدا کرد.
امکان این مورد هم هست که شما متوجه آن نمیشوید ولی لایسنس قانونی دارن
{ Live in the moment }
...
-
تعداد تشکر ها از ali-rezam به دلیل پست مفید
-
July 28th, 2016, 00:20
عضو جدید
فکر کنم خرابه اون سایت چون همه رو میگه Results: Not licensed !!!
-
-
July 28th, 2016, 00:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sina km
فکر کنم خرابه اون سایت چون همه رو میگه Results: Not licensed !!!

درسته
https://verify.cpanel.net/index.cgi?ip=31.220.17.21
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
July 28th, 2016, 00:45
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از sina km به دلیل پست مفید
-
July 28th, 2016, 00:48
درود
مونده به فکر صاحب هاستینگ اگر به فکر پول باشه اینو بدونید هر کاری می کنه اما اگه فکر سرویس خوب و رضایت مشتری ها باشه تمام تلاششو می کنه بهترین باشه و برای یدون لایسنس مسخرش نکنند
-
تعداد تشکر ها ازCYCLONER به دلیل پست مفید
-
July 28th, 2016, 01:04
عضو جدید
بچه ها یه سوال:
هست وارز هم میتونه داشته باشه لایسنس؟
-