-
August 21st, 2016, 16:29
عضو جدید
-
-
August 21st, 2016 16:29
# ADS
-
August 21st, 2016, 16:35
پاسخ : فارغ التحصیلان رشته کامپیوتر،راهنمایی کنید !
1- اصلا جالب نیست . دنبال استخدامی ساده نباشید (فوق لیسانس هم در استخدام ها بخاطر جنسیت و پارتی کم میارند وای به حال لیسانس) مگر اینکه پارتی داشته باشید.
2- بستگی به دروس شما داره و نحوه ورود شما به دانشگاه هست . دانشگاه هم مهم است . برای مثال در قزوین در رشته it سخت گیری هایی هست که در دانشگاه ازاد کرمان هم یک درصد اون رو نمیتونید ببنید! البته دانشگاه ازاد هم در هر شهر و رشته ها متفاوت هست.(برای عمران نیز این مورد بالعکس است).
3- برای فرار از سربازی(بصورت موقت) بله اما در غیر این صورت خیر چون در دانشگاه ها (اکثر دانشگاهها) شما را برای بازار کار آماده نمی کنند فقط چند مبحث طبق سر فصل اموزشی درس می دهند و میره!
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
August 21st, 2016, 16:40
سلام
1:
بازار کار برای همه رشته ها هست دوست عزیز. ولی خوب کسی که یک دانشگاه غیر انتفاعی که معلوم نیست کجا خوب معلومه کار پیدا نمیشه.
شما خودت شرکت داشته باشی سرمایه کارتو میزاری واسه چنین شخصی؟ نه.
اگر فقط به قصد مدرک می خواید برید خوب نه هیچ کاری براتون نیست و نخواهد بود ولی اگر واقعا کار بلد هستید و تخصصی دارید در زمینه ای 100% براتون کار هست
همینطور می تونید برنامه نویسی انجام بدید که خیلی بیشتر کار هست و اصلا نیازی به شرکت های دیگه هم ندارید.
حتی می تونید پروژه های خودتون رو شروع کنید و ...
در کل رشته کامپیوتر و it در حال حاظر یکی از بهترین بازار های کار رو داره ولی خوب بدون شک باید با سواد باشید نه فقط مدرک
2:
درساش خوب به دانشگاهی که می خونید بستگی داره
خیلی از دانشگاه ها سخت گیری ندارند ولی خیلی ها هم دارند. اگر علاقه داشته باشید و آشنا هم باشید مشکلی ندارید (خود بنده تا حالا با هیچ درس تخصصی مشکل نداشتم)
شما وقتی درسی رو نمی خونید و کسی نیست بهتون یاد بده خوب به ظاهر سخت میاد و چیز طبیعی ای هست
3:
بستگی به دانشگاه آزاد داره
دانشگاه های تهران، کرج، قزوین، تبریز و ... از دانشگاه هایی هستند که با وجود آزاد بودن دارای رتبه های بسیار عالی هستند و حتی قوی تر از بسیاری از دانشگاه های سراسری هستند
مخصوصا در رشته کامپیوتر که دانشگاه قزوین بسیار قوی هست و استاد ها همون استاد های تهران هستند و مدرک علمی بسیار معتبری داره
توصیه می کنم حتما سرچ کنید تا عناوین و موفقیت های این دانشگاه رو ببینید.
در بسیاری از زمینه ها این دانشگاه حتی بالاتر بهترین دانشگاه های سراسری کشور بوده
به عنوان مثال طی 3 سال اخیر 2 بار قهرمان رباتیک دنیا بوده و 1 بار هم نایب قهرمان که حتی دانشگاه امیر کبیر که تو این زمینه بسیار قوی هست قدرت رسیدن به این دانشگاه رو چندین سال هست که نداره و هر سال مسابقات رو به تیم های این دانشگاه واگذار می کنه.
البته این نکته هم بگم که فارق التحصیل شدن از این دانشگاه سخت هست و به هیچ وجه راحت نیست ولی در طرف مقابل برای استخدام بسیار موقعیت بهتری دارید.
مراسم ورودی های چند سال پیش بود که مدیر دانشگاه داشتند صحبت می کردند که گفتند بسیاری از شرکت ها مثل ایران خودرو در برخی از رشته ها دانشجو های این دانشگاه ها رو به خوبی قبول می کنند و حتی بخش نامه برای مقدم شمردن دانشجو های این دانشگاه دارند
در کل همه چی بستگی به خودتون داره.
نخواید زحمت بکشید بدون شک کسی هم برای شما زحمت نمی کشه و بهتون کار نمیده
ویرایش توسط navid2zp : August 21st, 2016 در ساعت 16:42
-
تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید
-
August 21st, 2016, 16:44
1-بازار کارش داغونه ینی داغون نیست بخوای بری سرکار و یه شغل داشته باشی فوقش ماهی سه تومن بهت بدن ولی ایده باشی بعد از 5 سال همه چی داری !
2-درس خوندنش یه کم سخته ولی هرجوری شده پاسش می کنی ولی ملاک پاس کردن نیست ملاک یاد گرفتن و داشتن حرفه هستش
3-دانشگاه ازاد زیاد جالب نیست شهرهای بزرگ بازدهی داره ولی شهرهای کوچیک استاداش خودشون چیزی حالیشون نیست دانشگاه ملی گزینه بهتریه
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-
August 21st, 2016, 16:49
عضو انجمن
بازار کار که اصلا خوب نیست . مگر خودت ایده داشته باشی و یه طرح جدید میتونه حسابی بگیره !
بنظرم دانشگاه آزاد ارزش نداره ! چون واقعا هزینه سنگینی میدی
برای فرار از سربازی هم خوب نیست چون بعدش بخوای با مدرک لیسانس بری سربازی الان فرقی با سرباز عادی نداره !
*بنده 20 سالم بوده و کلا از زمانی که خودمو پیدا کردم با کامپیوتر بودم ، و به هیچ چیز دیگه ای علاقه ندارم به غیر از کامپیوتر و هوا و فضا که دومیش اینم برای ما نشدنیه
اگه علاقه داری برو ! فقط هدفت رو مشخ کن که 5 سال دیگه میخوای چه کاره باشی!
میخوای یه متخصص شبکه باشی پس دنبالش باش در کنار درس دانشگاهت برو مدارک بین المللی بگیر . اگه حرفه ای باشی کار هست !
همین الان برای یه شیرپوینت کار نیمه حرفه ای حقوق ماهی 3-4 تومن هستش!
-
تعداد تشکر ها ازk-pax به دلیل پست مفید
-
August 21st, 2016, 16:55
عضو جدید
-
-
August 21st, 2016, 17:21
عضو دائم
سلام به طور خلاصه بازار کار عالی داره بنده که روزانه روزنامه میخونم حداقل یک استخدامی برای این گرایش میبینیم، بابت استخدام مدرک کارشناسی مرتبط با رشته یک امتیاز مثبت است با اینکه شرکت هایی همانند انتورک هم هستند که به دانش و تجربه شما اهمیت میدهند نه مدرک، نکته بعدی، دانش شما باید از دانش تحصیلاتی شما خیلی بالاتر باشد اگر به دانشگاه کفایت کنید باید کار آزاد مانند فروش محصولات فرهنگی و .. بکنید، ار ریاضیات مهندسی، مبانی محاسبات، جبر خطی و.. بگذریم دروس تخصصی سختی هم دارد مثل اسمبلی، ساختمان داده و معماری و شبکه های عصبی و .. مخصوصا اگر دفعه اول است گذرتون به این شاخه ها میخورد، سخت است، اگر پشت کار و علاقه دارید پیشنهاد میکنم حتما وارد دانشگاه شوید.
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
August 21st, 2016, 19:41
عضو انجمن
طبق بند 20 خودتون میشه بگید تا الان چه تخصص هایی پیدا کردید و در چه حوزه هایی سرک کشید و در چه زمینه ای فعالیت داشتید؟!
واینکه آیا کسب درآمدی داشتید تا کنون در زمینه فعالیتتون؟!
بعد از پاسخ دادن به سوالام ، پیشنهاد خودم رو اعلام میکنم
-
-
August 21st, 2016, 20:32
عضو انجمن
درود
اولا این رو باید بهتون بگم که در دانشگاه هیچ علم خاصی که با اون بتونید سریعا وارد بازار کار بشید پیدا نخواهید کرد . اما دید خوبی نسبت به بازار کار پیدا خواهید کرد . بنده در مقطع کارشناسی انقدر علاقه شدیدی به دانشگاه پیدا کرده بودم و از هر لحاظ همه چی عالی بود و کم و بیش هم برای گذراندن دوره دانشجویی پروژه هایی از شرکت های مختلف به دستم میرسید ولی الان در دوره ارشد (فقط پایان نامم مونده ) به قدری حسرت گذشته رو میخورم که چرا رشته دیگری رو انتخاب نکردم وقتی میبینم همه دوستان (رشته های پزشکی و رادیولوژی و پرستاری ) با حقوق بالا و استخدام رسمی هستند و من نیز هنوز در خم پیچ سیم موس کامپیوتر خودم هستم
.............
در کل پیشنهادی که به شما دوست عزیزم می کنم این هست که فقط به فکر علاقه نباش و الان سن بسیار مناسبی دارید و رشته هایی با بازار کار عالی و تضمینی بسیاری وجود دارد که قابل انتخاب از سوی شما خواهد بود
اما در صورتی که به این رشته علاقه داری فقط باید خودت کار کنی و ایده تولید کنی .
WebSite : Host5.ir
Support Telegram id : silverlearn
Tell : 03191015054
Cell Phone : 09356732798
-
-
August 21st, 2016, 20:45
عضو انجمن
با سلام و احترام
متاسفانه در حال حاضر همانند رشته های عمران ، برق فارغ التحصیل رشته های فناوری اطلاعات و کامپیوتر هم رو به افزایش است که اکثرا اونها هم بدلیل نبود سرمایه کافی جهت تاسیس شرکت و یا نداشتن ایده در شرکت ها با حقوق ناچیزی مشغول به کار هستند. خیلی دوستان و آشنایان بنده که فارغ التحصیل رشته های برق و ... هستند مجددا در دانشگاه ثبت نام کرده و رشته پرستاری رو بدلیل امکان استخدام و حقوق مزایای خوب انتخاب کرده اند.
ضمننا در دانشگاه و رشته آی تی صرفا بصورت تئوری با مسائل مربوط به شبکه های کامپیوتری آشنا می شوید که بعد از فارغ التحصیلی چندان بدردتان نمی خورد مگر اینکه در کنار دانشگاه بصورت عملی کار کنید و با مشکلات و نحوه رفع اونها در شبکه آشنا بشید.
-