سلام
دوستانی که دفتر دستک دارین برای بخش مالیتون از کدوم نرم افزار حسابداری استفاده میکنید که مشکلی نداره ؟
سلام
دوستانی که دفتر دستک دارین برای بخش مالیتون از کدوم نرم افزار حسابداری استفاده میکنید که مشکلی نداره ؟
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
سلام
همه ی نرم افزارهای حسابداری شبیه همدیگر هستند. فرق شان تنها در ظاهر می باشد.
برنامه های حسابداری معروف خودشون زیرش نوشتن دارای تاییدیه اداره مالیات..یک زمانی همه هلو استفاده میکردند..جدیدا هم گرون کرده هم امکاناتش رو به صورت پلاگین جدا جدا برای فروش گذاشته!!! یعنی یک سیستم حسابداری با امکانات برای شما کم کم 500 به بالا میفته..
من خودم خیلی دنبال یک نرم افزار درست و حسابی ارزون میگشتم.هر جا گشتم همه قیمتها نجومی بودش..چشمم خورد به حسابداری دقیق..قیمتش واقعا عالیه و همه امکاناتم داره..هفته قبل نسخه متوسطش رو خریدم 78 هزار تومان همه چیزم داره..اسونم هست سریع میتونید یاد بگیرید.زنگ بزنید سفارش بدید پولو واریز کنید سریع براتون میفرستند..نسخه 6 تازه بیرون داده من گرفتم راضی هستم.مورد تایید اداره مالیات هم هست و خروجی گذارش فصلی هم طبق ماده 169 رو داره..این سایتشه..خواستی بگیر
http://www.asandaghigh.ir/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)