-
August 20th, 2016, 23:47
عضو انجمن
سوال در مورد نگه داری از یک لایسنس در سرور ویندوز و خرید سرور
سلام دوستان
وقتتون بخیر
دوستان من چند سرور ویندوز لازم داشتم اما قبلش این سوال رو دارم و به عنوان یه مشکل اساسی
توی سرور من یه نرم افزار دارای لایسنس با قسمت 1000 دلار نصب می کنم که لایسنسش لایف تایم هست اما در صورتی که مشکلی برای سرور پیش بیاد اعم از مشکل ویندوز و پریدن سررو دیگر لایسنس از کار اقتاده و امکان نصب مجدد نداره و نمیشه فعالش کرد که باید مجددا هزینه بشه و اون 1000 دلار رو بدم . لایسنس سخت افزاری هست و روی سی پی یو نصب میشه به این صورت که اگر یه بار روی سرور نصب بشه و پاک بشه و نصب مجدد بشه نر مافزار فعال نمیشه ( خیلی حساسه )
و سوالم از دوستان اینه که توی سرور ویندوز 2008 راهی هست که بشه جلوی مشکل رو گرفت ؟
ایا با بکاپ گرفتن مشکل حل می شود ؟ (tamplate )
ایا با تغییر ای پی ویندوز سرور مشکل ایجاد نمیشود ؟
ایا با تغییر منابع سرور مشکلی پیش نمیاد ؟
دوستان متخصص ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که انشالله بتوانم از سرویس های دوستان استفاده کنم .
با تشکر
-
-
August 20th, 2016 23:47
# ADS
-
August 21st, 2016, 00:35
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد نگه داری از یک لایسنس در سرور ویندوز و خرید سرور
با سلام
پیشنهاد می کنم از سرویس های رایانش ابری استفاده کنید تا حتی هزینه ی لایسنس بیخودی ندهید. شرکت فاوامجد به علت اینکه تمامی حساب های ارزی اش در خارج از کشور و مورد تایید بانک های بین المللی است مشکلی با لایسنس ها ندارد و از طرفی پیشگام در سرویس های رایانش ابری در ایران است.
همیشه خندان باشید
================================
اصلاحیه : با اینکه اعتقاد دارم پاسخم بیشتر معرفی و کمک بود ولی به احترام دوستان ویرایش شد
ویرایش توسط toltek : August 21st, 2016 در ساعت 01:07
02166359898 - 09122830795
telegram : @VProgrammer
-
-
August 21st, 2016, 00:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
toltek
با سلام
پیشنهاد می کنم از سرویس های رایانش ابری استفاده کنید تا حتی هزینه ی لایسنس بیخودی ندهید. شرکت فاوامجد به علت اینکه تمامی حساب های ارزی اش در خارج از کشور و مورد تایید بانک های بین المللی است مشکلی با لایسنس ها ندارد و از طرفی پیشگام در سرویس های رایانش ابری در ایران است.
پیشنهاد می کنم مکاتبه نمایید :
http://www.micloud.ir/my/submitticket.php
++ عضو رسمی و دائمی شورای عالی انفورماتیک کشور
++ عضو رسمی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور
++ نماینده رسمی RIPE
++ دارای مجوز اینماد
++ دارای مجوز ساماندهی
++ متصل به درگاه مستقیم پرداخت بانک ملت
++ و ...
++ پشتیبانی فنی و تخصصی 24 ساعته واقعی
++ پشتیبانی تلفنی و حضوری
++ تضمین بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
++ تحویل آنی سرویس ها بعد از پرداخت آنلاین
++ تضمین حفاظت از اطلاعات بر اساس استاندارد 27001
++ بک آپ هفتگی ( نگهداری بر روی سرور جدا تا 3 بک آپ آخر )
++ سرعت بالای سرویس ها به دلیل استفاده از تکنولوژی رایانش ابری
++ و ...
همیشه خندان باشید
بخشید اینجا جای تبلیغه ؟
-
-
August 21st, 2016, 10:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
medianet
سلام دوستان
وقتتون بخیر
دوستان من چند سرور ویندوز لازم داشتم اما قبلش این سوال رو دارم و به عنوان یه مشکل اساسی
توی سرور من یه نرم افزار دارای لایسنس با قسمت 1000 دلار نصب می کنم که لایسنسش لایف تایم هست اما در صورتی که مشکلی برای سرور پیش بیاد اعم از مشکل ویندوز و پریدن سررو دیگر لایسنس از کار اقتاده و امکان نصب مجدد نداره و نمیشه فعالش کرد که باید مجددا هزینه بشه و اون 1000 دلار رو بدم . لایسنس سخت افزاری هست و روی سی پی یو نصب میشه به این صورت که اگر یه بار روی سرور نصب بشه و پاک بشه و نصب مجدد بشه نر مافزار فعال نمیشه ( خیلی حساسه )
و سوالم از دوستان اینه که توی سرور ویندوز 2008 راهی هست که بشه جلوی مشکل رو گرفت ؟
دوستان متخصص ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که انشالله بتوانم از سرویس های دوستان استفاده کنم .
با تشکر
سلام
از مجازی ساز vmware استفاده کنید و هارد هم تا حد امکان کم انتخاب کنید تا بتونید راحت تر و سریعتر tamplate بگیرید اگه نوع پردازنده تغییر نکنه فکر نکنم مشکلی براتون پیش بیاد و شاید امکان انتقال هم به سرور مشابه داشته باشید . در مورد آیپی برای خود سیستم عامل تغییر بزرگی نیست که تنظیماتش رو زیاد تغییر بده و ولی باید ببینید نرم افزارتون حساسه یا نه
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
August 22nd, 2016, 13:55
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
medianet
سلام دوستان
وقتتون بخیر
با تشکر
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1568958
..::| بیش از یک دهه |::..
-