سلام
بیشترین تعداد مشتری را کدام isp ایرانی دارد؟
-آسیاتک
-2020
-صبانت
-پارس آنلاین
-شاتل
-پیشگامان
و...
ممنون؟
سلام
بیشترین تعداد مشتری را کدام isp ایرانی دارد؟
-آسیاتک
-2020
-صبانت
-پارس آنلاین
-شاتل
-پیشگامان
و...
ممنون؟
* برنامه نویسی تحت وب(php/MySQL)* برنامه نویسی تحت ویندوز(C Family)* برنامه نویسی سخت افزاری (Arduino)* برنامه نویسی موبایل (Android)
الان دوستان نظر بدن زیاد معتبر نیستش !
هیچکس از حریم خصوصی شرکت ها خبر نداره
اما های وب در حال حاضر بالاترین کیفیت رو تو ایران داره !
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
دیروز از طریق گوگل برای دانلود یه چیزی وارد سایت soft98.ir شدم که حین دانلود چون سرعتم پایینه و طول میکشه چشمم به بنر بالای سایت خود که نوشته بود "راهنمای اینترنت بهتر" روش کلیک کردم و رفت به سایت ispfy.com
ظاهراً یه سایت برای ارزیابی و نظرسنجی بین ISP های ایرانی ساخته شده اما نمی دونم چرا تو کل سایتش اصلاً ISP به نام مخابرات یا TCT یا کلاً یه همچین چیزی وجود نداره و همش شرکت های خصوصی رو داره فونت سایتش هم خیلی زشته و آدم ترغیب نمیکنه زیاد توش بمونه درباره ISP ها هم تا اون جا که دیدم نمیشه نظری نوشت و فقط میشه میزان رضایت در قبال پولی که میدیم رو با ستاره ها مشخص کنیم.به نظر من که ایده خیلی خوب راه انداختن اما هنوز خیلی جای پیشرفت داره![]()
بیشترین کاربر رو
2020 مخابرات
اسیاتک
شاتل
های وب
---------
اسیاتک کاربرای خیلی زیادی داره
جواب شما در پست زیر داده شده است ،
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...888&highlight=
دوستان بيشترسن مشتري 2020 داره چون كل شهرستان يا روستا كه پوشش اينترنت غير مخابرات ندارن واسه همين بعدش شاتل هست و بعدش اسياتك
اول مخابرات هست ، بعدش شاتل ، بعد هم پارس انلاين و اسياتك ( در يك حد هستن تقريبا از نظر تعداد مشتريان )
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
دوستان گلم ، لطفا spam ارسال نکنید ، جواب دیگر دوستان هم مثل شما بوده بنده لینک صحیح رو ارسال کردم نیازی به ارسال نظر نیست . ممنون
مخابرات کاربراش بسیار زیاده
بعدش آسیا تک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)