-
August 16th, 2016, 01:40
راهنمایی خرید اسکریپت
عرض سلام وادب
من برای یکی از دوستانم میخوام ی اسکریپتی به قیمت$159.00 رو بخرم سوالم اینه:
این اسکریپت سایت های مختلف ایران طبق معمول رایگان گذاشتن
خوشبختانه اسکریپت از زبان فارسی و راست چین پشتیبانی میکنه
اما سوالم اینه بنظرتون اورجینال بخرمش بهتره یا همین دانلود کنم بدم دوستان باگ یابی کنند و اگ لاینسسی داره(ک فک کنم داشته باشه)غیرفعال کنند؟؟؟؟؟
این سوال پرسیدم چون خرید از سایت خارجی اونم بااین وضعیت تحریم و روابطشون باایران یکم ریسکه وگرنه از لحاظ قیمتی فک نکنم اختلافی داشته باشن
http://eduexpression.com/demo/
سپاس
-
-
August 16th, 2016 01:40
# ADS
-
August 16th, 2016, 10:09
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی خرید اسکریپت
فكر ميكنم رايگان دانلود كنيد و بديد به يك كار بلد تا مشكل رو حل كنه به نفعتون باشه
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
August 16th, 2016, 10:26
عضو انجمن
لایسنس دار بخر خیالت راحت باشه
-
-
August 16th, 2016, 13:45
عضو انجمن
درود، از دیدگاه من اسکریپت رو با لایسنس خریداری کنید؛ اعتمادی به نسخه رایگان نیست و همچنین رفع کاستی های اسکریپت رایگان هم هزینه بیشتری میخواهد و هم یک شخص کاربلد.. با خیالت راحت نسخه قانونیشو بگییرید..
بامهر
-
-
August 16th, 2016, 18:51
دوستان ممنون از راهنماییتون
منم دوست دارم بخاطر کپی رایت و...همون لاینسس دار بخرم ولی تو این چند سال چندسالی برام پیش اومده ک ازسایتای خارجی خرید کردم و بعد خرید فایلی بهم ندادن یا گفتن شما تو تحریمید و...یا بهونه های مختلف سرهمون یکم میترسم باز این قضیه تکرارشه
راهی مد نظرتون هست؟؟؟
بعدش نسخه رایگانش مشکلش اینه اولا باید لاینسس از ریشه غیرفعال شه دوما کامل باگ یابی شه و...که معمولا هیچکی درست این کارارو انجام نمیده فقط پول میگیرن کارداغون تحویل میدن البته قصد توهین ندارم این حرفا براساس تجربه چندسالم میزنم
-
-
August 16th, 2016, 18:58
عضو انجمن
فکر نمیکنم کشور هند با ایران مشکلی داشته باشه
پیشنهاد میکنم لایسنس دار تهیه کنید تا در صورت وجود مشکل با پشتیبانی خودشون مشکل رو حل کنید
-
-
August 16th, 2016, 19:03

نوشته اصلی توسط
fanix
فکر نمیکنم کشور هند با ایران مشکلی داشته باشه
پیشنهاد میکنم لایسنس دار تهیه کنید تا در صورت وجود مشکل با پشتیبانی خودشون مشکل رو حل کنید
بطور کلی گفتم
من نه زبانم خوبه نه حساب خارجی دارم باید از الان دوباره بگردم اینجا ببینم کی برام انجام میده
دوباره شخص قابل اعتمادئ پیدا کردن اینجا ی بحث دیگس
پس برم اول نسخه رایگانشو نصب کنم ی نگاه مجدد ب همه جاش بندازم خیالم راحت شه
-