-
August 15th, 2016, 21:16
راهنمایی برای خرید سرور مجازی
سلام
دوستان من بنا به دلایلی برای راه اندازی یک گیم سرور امکان خرید سرور اینترانت ندارم
میخواستم بدونم کدوم دیتاسنتر ایرانو برای این کار پیشنهاد میکنید که شبکه قوی داشته باشه و اگه اتک خورد پایدار تر باشه یا حداقل نزنن آیپیمو اینترانت کنن
پارس آنلاین قبلا داشتم بعد یه مدت اینترانت کردن تازه اتک شدیدی هم نبود شاید کلا در حد چند دقیقا در ماه بود
خودم فکر میکنم زیر ساخت مناسب باشه چون هم آپلود رایگانه هم پینگ خوبی داره نظر شما چیه ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون
ویرایش توسط .HoSSeiN. : August 17th, 2016 در ساعت 04:44
-
-
August 15th, 2016 21:16
# ADS
-
August 15th, 2016, 21:18
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی برای خرید سرور مجازی

نوشته اصلی توسط
.HoSSeiN.
سلام
دوستان من بنا به دلایلی برای راه اندازی یک گیم سرور امکان خرید سرور اینترانت ندارم
میخواستم بدونم کدوم دیتاسنتر ایرانو برای این کار پیشنهاد میکنید که شبکه قوی داشته باشه و اگه اتک خورد پایدار تر باشه یا حداقل نزنن آیپیمو اینترانت کنن
پارس آنلاین قبلا داشتم بعد یه مدت اینترانت کردن تازه اتک شدیدی هم نبود شاید کلا در حد چند دقیقا در ماه بود
خودم فکر میکنم زیر ساخت مناسب باشه چون هم آپلود رایگانه هم پینگ خوبی داره نظر شما چیه ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام
طبق صحبت هایی که قبلا در انجمن شده زیرساخت هم شده که ایپی هارو لیمیت کرده و به قولی اینترانت کرده تا زمانی که حمله دفع یا تمام بشه
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2016, 21:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
.HoSSeiN.
سلام
سلام
بهترین مورد پارس انلاین میباشد
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2016, 21:46

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
طبق صحبت هایی که قبلا در انجمن شده زیرساخت هم شده که ایپی هارو لیمیت کرده و به قولی اینترانت کرده تا زمانی که حمله دفع یا تمام بشه
سلام
به جز زیر ساخت دیگه کجارو پیشنهاد میکنید ؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
بهترین مورد پارس انلاین میباشد
سلام
پارس آنلاین داشتم به خاطر اتک چند دقیقه ای حدود 1 هفته ایران اکسس کردند
-
-
August 15th, 2016, 23:44
عضو دائم
سلام
در هر کجا برید همی مسائل هست
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2016, 01:12
افرانت چطوره شنیدم کمتر حساس هستند روی اتک
-
-
August 16th, 2016, 01:27
اگر سرورتون وو نیست ، اروپا بزنید
اگر می خوای حتما ایران باشه،
از جایی خدمات بگیر که هم اینترنت و هم اینترانت بهت بدن،
به ایرانی ها ای پی اینترانت یا ساب دامنه بده،برای خارجی ها هم ای پی اینترنت،
هر وقت اتک خوردی بگو اینترنت رو محدود کنند،لااقل تکلیف ایرانی ها معلوم باشه و لگ نشن
7 سال سابقه گیم سرور فعال در ایران و 2 سال در اروپا و آمریکا.
-
تعداد تشکر ها از WHTkhalezanak به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2016, 01:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
.HoSSeiN.
افرانت چطوره شنیدم کمتر حساس هستند روی اتک
افرانت رو براى گيم نميدونم اما به جرئت ميگم در حد پارس انلاين يا حتى بالاتر هست. سايت هاى بزرگ ، همه افرانت هستن ( نمونه هم دانشگاه ازاد ). واسه كار شما به صرفه نيست ، چون هزينه ها بسيار زياد هستن
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2016, 01:55

نوشته اصلی توسط
WHTkhalezanak
اگر سرورتون وو نیست ، اروپا بزنید
اگر می خوای حتما ایران باشه،
از جایی خدمات بگیر که هم اینترنت و هم اینترانت بهت بدن،
به ایرانی ها ای پی اینترانت یا ساب دامنه بده،برای خارجی ها هم ای پی اینترنت،
هر وقت اتک خوردی بگو اینترنت رو محدود کنند،لااقل تکلیف ایرانی ها معلوم باشه و لگ نشن
7 سال سابقه گیم سرور فعال در ایران و 2 سال در اروپا و آمریکا.
درود
شما 7 سال سابقه که میفرمایید فقط کانفیگ سرور هست یا نه برنامه نویسی گیمینگ هم میتونید کنید ؟ اگر بله هست اطلاعات تماس بدید باهاتون صحبت کنم
-
-
August 16th, 2016, 02:10

نوشته اصلی توسط
.HoSSeiN.
درود
شما 7 سال سابقه که میفرمایید فقط کانفیگ سرور هست یا نه برنامه نویسی گیمینگ هم میتونید کنید ؟ اگر بله هست اطلاعات تماس بدید باهاتون صحبت کنم
دوتاش.
@TJoker
-