اول از همه از تمامی دوستان به دلیل زدن همچین تاپیکی معذرت خواهی میکنم
بنده 6 سال هست که در این فروم فعالم . نه به عنوان فروشنده فقط به عنوان کسی که همیشه چیزی نیاز داشته و از منابع خوب اینجا استفاده میکرده
در تاپیک های انتقادی تا جایی که تونستم شرکت نکردم و نزدم ولی دیگه این خیلی بد رفتاری هست که از جانب این سایت و شخص دیدم
خب ابتدای ماجرا : بنده حدود دو ماه پیش یعنی اوایل خرداد ماه به دنبال کسی بودم که یکی از سایت هام رو از نظر سئویی ( فقط مشکلات قالب و پست زنی ) بر طرف بکنه . خب طبق معمول دنبال بهترین شرکت ها بودم چون اون سایت برام ارزش داشت
در گوگل به سایت های صفحه ی اول پیام دادم و در این انجمن هم به چند شخص که فکر میکردم کارشون خوب هست پیام دادم گفتم آقا جان من بک لینک و اینا نیاز ندارم . افزونه هم نیاز ندارم . من فقط میخوام بهم بگید پست هام رو چطوری بزنم و قالب رو ادیت کنید که در بقیه سرچ ها هم اول باشم ( در کلمات کلیدی این سایت بنده اول بود و هست همیشه در پست ها هم اول هست ولی در بعضی سرچ هایی که فارسی میشه رتبه ی خوبی نداشت )
خب جواب ها اومد و یکی از این دوستان متن زیر رو برای من ارسال کرد ( دقیقا کپی میشه )
با سلام خدمت شما بزرگوار . تا روز شنبه ظهر آفر داریم عزیز نصف قیمت هست هزینه هامون .
برای سایت شما پکیجی که پیشنهاد میکنم این 2 مورد هست :
1- اصلاح سئو و بهینه سازی سایت شما که هزینش میشه 320 تومان که توی آفرمون میشه 160 تومان
2- پکیج بک لینکی که داریم شامل 100 بک لینک da pa بالا هست و دائمی که هزینش 240 تومان هست که توی آفرمون شده 120 تومان .
هر 2 مورد باهم دیگه برای شما توی آفرمون میشه 280 تومان و پشتیبانی 45 روزه رایگان داره و کامل سایت شمارو آنالیز میکنیم هر روز .
شماره تماس : 093924***** و 0913474****
آفر تا ظهر شنبه 15 خرداد ادامه دارد و بعد از اون قیمت ها به حالت اول بازمیگردد .
ما هم با توجه به اینکه سایتمون از نظر بازدید و رتبه و همه چی از همه ی سایت های هم رشته بسیار بالاتر بود نیازی به هزینه ی میلیونی برای بک لینک و بالا آوردن اون نداشتیم این سایت و گروه رو انتخاب کردیم
تماس گرفتیم و گفتیم آقا جان ما همین مورد رو نیاز داریم و میخوایم پست زنی و قالب اصلاح بشه ما اول هستیم و ... . گفتن آقا این اصلا کار ما هست و اینا و شما فقط سریع تر پرداخت کنید . ما هم سفر بودیم و این مبلغ رو پرداخت کردیم و مشخصات رو دایدم بهشون فرداش
زیاد متن رو طولانی نمیکنم . با چندین بار پیگیری و شنیدن این جواب که کار سایت زیاد هست و جلسه هستم و کار زیاد داریم و اینا مدام کار مارو عقب مینداختن . یک ماهی طول کشید دیدیم فایده نداره . تماس و پیامک دادیم که مسخره کردید مارو ؟ دیگه مشخصات رو گرفتن باز و صبح پیام دادن که آقا کار سایتتون تموم شده
ما هم رفتیم داخل و دیدیم غیر از پاک کردن دو متاتگ و زدن جمله ی "سئو شده توسط سئو98" در قالب چیزی ندیدم . البته چند مورد رو هم توی افزونه ی سئو اصلاح کرده بودن و دو نکته هم در مورد پست زدن گفتن . در مجموع کاری که با دو سرچ خودم میتونستم انجام بدم نه اصلاح قالب و نه چیز دیگه ای
گفتیم اقا مرسی خیلی لطف کردید بعد از یک ماه اینکارارو کردید این بک لینک های مارو هم بزنید . هی از ما گفتن و از ایشون یا جواب ندادن یا گفتن اینکه زدیم و بعد دفعه ی بعدی گفتن اینکه آدرس سایت رو بدید که بزنیم و آخرین بار هم که هفته ی قبل زنگ زدم گفتم من پیامک دادم ایمیل زدم زنگ زدم میخواید حضوری هم بیام بگم آدرس سایت رو که بک لینک رو بزنید برامون گفتن آقا من رو تهدید میکنی و پاشو حضوری بیا و درست حرف بزن و اینا گفتیم شما تشریف بیار بزن مارو بعد از دو ماه شما طلبکاری و اینا که گفتن آقا ما بک لینک رو زدیم آدرس فلان رو ببین که همون موقع رفتن دیدم گفتم نیست گفتن من توی راه هستم و میرم خونه چک میکنم که الان دو هفته هست به خونه نرسیده ایشون( این متن چون تلفنی بود نوشتن )
بنده با شکایت میتونم به اون پول برسم ولی وقت ندارم . فقط خواستم دوستان جدید قبل از کار با ایشون ایشون و نحوه ی کارشون رو بشناستن
( متن ایمیل پیامک و تلگرام موجود هست البته برای مسائل قانونی اگر ایشون مشکل و اعتراضی به این متن داشته باشن اینجا ارسال میشه . cmd و قالبی که ایشون سئو کردن هم بنده اکانتش رو ساسپند کردم بدون تغییر و لاگین اگر نیاز بود به دوستان قدیمی همین فروم مشخصات رو ارسال میکنم که مشاهده کنن اوج سئو کاری رو )
مرسی و شرمنده که طولانی شد متن