دوستان تابحال کسی از این سایت خریدی داشته؟
مطمينه؟
لینک
دوستان تابحال کسی از این سایت خریدی داشته؟
مطمينه؟
لینک
دوست عزیز این سایت نماد 2 ستاره داره ...
نمی تونم 100% تایید کنم ، اما 90% به نظرم این جور سایت ها قابل اعتماد هستن ...
شما چی می خوای بخری ؟ یگو شاید دوستان جاهای بهتری با قیمت بهتری رو به شما معرفی کردن
نرم افزارهای سئو- خرید هاست - سرور مجازی و اختصاصی
بک لینک گیری و افزایش +G، طراحی حرفه ای سایت، فروش قالب وردپرس
بنده یک عدد تاچ ایپد مینی میخوام بخرم که این سایت قیمت پایینی گفتن من شک کردم
پایین سایت روی لینک نماد اعتماد کلیک میکنم که چیزی نمیاره
دوست عزیز این اطلاعات نماد اعتماد سایت مورد نظر.
آدرس سایت : lapbuy.com وضعیت نماد : معتبر (از تاریخ 1391/03/07 لغایت 1394/06/15) صاحب امتیاز : اعظم شفيعيان آدرس : استان تهران - شهر ري - ميدان فرمانداري - ميدان شهرداري - خ فدايي - کوچه معين خواه - پلاک 9 تلفن : 55956322 ( 021 ) پست الكترونیكی : info at lapbuy.com
باز خودتون میتونید بررسی کنید.
بالای سایت ، سمت راست روی نماد کلیک کنین دوست عزیز
زیر منوی (لب تاب و تبلت )
من حقیقتا اطلاعی راجع به تاچ ایپد ندارم ... شاید دوستان بتونن جاهای بهتری رو پیشنهاد کنن با قیمت مناسب تر ...
اما به نظر من آنلاین خرید نکنید ، چون اگه این تاچ ، همون تاچ ایپد شما نباشه ، ممکنه اذیت بشید ....
فکر کنم پاساز علاءدین یا بازار رضا برین ، قسمت لوازم جانبی این پاساژ ها، که همون جا براتون عوضش کنن ... بیشتر براتون قابل اعتماد باشه ... و فکر کنم قیمت اونجاها از بقیه جاها ارزون تر باشه (البته اگه تهران تشریف دارید)
اگه در این حد توانایی دارین که خودتون با دیدن چند تا فیلم می تونین تعمیر کنین که واقعا جای تحسین دارین دوست عزیز ...
اما حواستون باشه خرابش نکنین .... بعضی وقت ها همه چی با این سادگی ها که فکر می کنیم نیست ها ... خرج بیشتر براتون نگذاره خدایی نکرده ....
و اما راجع به تاچ .... حرف دوستمون درسته .... متاسفانه اون پاساژها جنس تقلبی زیاد میفروشن و اگه قطعه هم میشناسین پیشنهاد می کنم به اونجا ها سر بزنید .... چون اون پاساژها یک جورایی بورس قطعه فروشی هست و مطمئنم می تونید پیدا کنید اونجا
90% سایت های دارای نماد قابل اعتماد هستند
10% هم بعضی سایت هایی هستند که از نماد سوئ استفاده می کنند
مثلا در همین انجمن طرف نمتئ 2 ستاره روی سایتش دارد ایتقدر لینک به لینک میگردی میری جلو میبینی یک ستاره است :| اینجور ادما زیادند
سایت نماد دار **** هم هستند در انجمن سرچ نمایید :|
نماد 2 ستاره دارن .
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .
-----------------------------------------
نماد اعتماد الكترونیكی - کسب و کارهای دارای نماد
وارد این لینک بشین و اسم سایت بزنید .
از طریق خود سایت (نماد اعتماد) هم میتونین مشخصات enamad چک کنید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)