-
August 7th, 2016, 15:31
سوال مهم از دارنگان هاست (همه دوستان در بحث شرکت کنید)
سلام دوستان خیلی جالب بود چند وقتی هست این قضیه هست و از چند تا شرکت دیگه هم دیدم که بدین شرح هست
که سایت هایی که پهنای باند بیشتر از 1 ترا در روز مصرف میکنن هاست دانلودشون اسپانسری هست روی دیتا سنتر ایرانی
دلیل چیه چه بازدهی داره
تا جایی که ما میدونیم مصرف پهنای باند اضافی چیزی جز هزینه ی اضافی در پی نداره
سایتهایی مثل هاست دی ال که مسئول فروش سرور های اسیاتک هستند یکی از شرکت های این مورد هستند البته شرکت های دیگه هم سراغ دارم مثل شاتل که ورزش 3 رو میزبانی میکنن
واقعا چه سودی داره براشون
طبق صحبت های دوستان این اسپانسری برای تخفیف گرفتن از زیر ساخته و کمی هم بازدهی تبلیغاتی داره حالا سوال اینه خوب چرا نمیان هزینه پهنای باند رو نصف کنند که کاربرای خودشون راضی تر باشن یا شاید جالبه اسیاتک دانلود شبانه نداره چرا چنین پلنی رو نمیذارن ؟؟؟
ویرایش توسط jahandl : August 9th, 2016 در ساعت 08:59
-
-
August 7th, 2016 15:31
# ADS
-
August 7th, 2016, 17:46
عضو انجمن
پاسخ : سوال مهم از دارنگان هاست (همه دوستان در بحث شرکت کنید)
طبق توافقی که با زیرساخت دارد هرچه پهنای باند بیشتری در کشور پر کنن روی خرید لینک های اصلی به عنوان مثال stm1 تخفیف میگیرن.
در حقیقت با این سیاست پهنای باند مصرفی کل کشور به خارج کاهش پیدا میکنه
-
تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید
-
August 7th, 2016, 19:12
عضو انجمن
کلا برای دیتاسنترایی که آی اس پی هستن ترافیک آپلودی هرچی بالاتر باشه اونوقت بهشون دیتاسنتر پول میده.الان آسیاتک ماهانه میلیونی به اپارات و دانلودهاوو اینا پول میده.
Sent from my LT22i using Tapatalk
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
August 7th, 2016, 19:21
عضو انجمن
با عرض پوزش استباه ارسال شد
-
-
August 7th, 2016, 19:27
اینم اضافه کنم اگه یه تیم خوب بتونید پیدا کنید که در زمینه گیم سرور و امنیت کارشون خوب باشه و رقبا نتونن دیداس کنن طوری که دانلود نسبت با آپلود 1 به 10 باشه با شما همکاری خوبی صورت خواهد گرفت
حتما میدونید که گیم سرور چه مصرف بالایی داره
البته منظور بنده در رابطه با گیم سرور فقط اینترانت بود
بعد در کنارش میتونید سرورهای دیگه رو کلو کنید و برای موارد دیگه هم تخفیف بگیرید
-
-
August 7th, 2016, 20:36
عضو جدید
سلام دوست عزیز
این بحث هنوز به اثبات نشده ولی از گفته های دوستان که در زیر ساخت شنیدم که بحث پول نیست مثلا 2 ترا ملی مصرفی توسط اسیاتک هست بعد زیر ساخت بیاد به اون پول بده ؟ چنین چیزی توی مغز هیچ بنی بشری نمیره .
بلکه سیاست کاری اینطوری هست که که کاربران اون اپراتور زیاد بشه و هزینه ای که بابت پهنای باند مصرفی میدهند کاهش پیدا کنه.
به طور مثال شما 2 تا کامپیوتر به هم شبکه میکنید و یکی از درایور های سیستم 1 رو شیر میکنید بعد میاید از سیستم 2 یک فایلی از سیستم 1 دانلود یا کپی میکنید.
آیا در این معادله شما هزینه ای پرداخت میکنید ؟ اکیدا خیر هست .
و این ها نیز از همین فکر استفاده میکنند .
از این طرف تبلیغی برای اپراتورشون شده ، کاربراشون روز به روز افزایش پیدا میکنند هزینه ای که بابت خرید ترافیک از زیر ساخت میدن نیز کمتر میشه. چون همانطور که میدانید ترافیک اینترانت ارزانتر از اینترنت هست.
موفق و موید باشید
ویرایش توسط CaeZer : August 7th, 2016 در ساعت 20:39
-
-
August 7th, 2016, 21:20

نوشته اصلی توسط
CaeZer
سلام دوست عزیز
این بحث هنوز به اثبات نشده ولی از گفته های دوستان که در زیر ساخت شنیدم که بحث پول نیست مثلا 2 ترا ملی مصرفی توسط اسیاتک هست بعد زیر ساخت بیاد به اون پول بده ؟ چنین چیزی توی مغز هیچ بنی بشری نمیره .
بلکه سیاست کاری اینطوری هست که که کاربران اون اپراتور زیاد بشه و هزینه ای که بابت پهنای باند مصرفی میدهند کاهش پیدا کنه.
به طور مثال شما 2 تا کامپیوتر به هم شبکه میکنید و یکی از درایور های سیستم 1 رو شیر میکنید بعد میاید از سیستم 2 یک فایلی از سیستم 1 دانلود یا کپی میکنید.
آیا در این معادله شما هزینه ای پرداخت میکنید ؟ اکیدا خیر هست .
و این ها نیز از همین فکر استفاده میکنند .
از این طرف تبلیغی برای اپراتورشون شده ، کاربراشون روز به روز افزایش پیدا میکنند هزینه ای که بابت خرید ترافیک از زیر ساخت میدن نیز کمتر میشه. چون همانطور که میدانید ترافیک اینترانت ارزانتر از اینترنت هست.
موفق و موید باشید
دقیقا بنده هم همین نظرو دارم چون در گذشته خیلی از سایتها در یک دیتاسنتر بودن بعد دیتاسنتر دیگه بخاطر مطرح شدن این میزبانی رو رایگان پیشنهاد داده مثل سایتهای تابناک ، فیس نما اما قبول ندارم که سایتهایی مثل آپارات و ورزش 3 میزبانیشون رایگاه باشه چه برسه به اینکه از دیتاسنتر پول هم دریافت کنن اصلا مگه میشه مگه داریم ؟ میدونید هزینه نگهداری از اون همه اطلاعات سنگین چه هزینه ای داره ؟ البته این آخری رو منظورم با استاتر بود
-
-
August 7th, 2016, 21:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
live
دقیقا بنده هم همین نظرو دارم چون در گذشته خیلی از سایتها در یک دیتاسنتر بودن بعد دیتاسنتر دیگه بخاطر مطرح شدن این میزبانی رو رایگان پیشنهاد داده مثل سایتهای تابناک ، فیس نما اما قبول ندارم که سایتهایی مثل آپارات و ورزش 3 میزبانیشون رایگاه باشه چه برسه به اینکه از دیتاسنتر پول هم دریافت کنن اصلا مگه میشه مگه داریم ؟ میدونید هزینه نگهداری از اون همه اطلاعات سنگین چه هزینه ای داره ؟ البته این آخری رو منظورم با استاتر بود
یک نکته باید ذکر کنم.
آپارات هیچ دیتاسنتری اون رو اسپانسری نمیکنه و کاملا با هزینه ی خودش بالا هست
-
-
August 7th, 2016, 22:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jahandl
سلام دوستان خیلی جالب بود چند وقتی هست این قضیه هست و از چند تا شرکت دیگه هم دیدم که بدین شرح هست
که سایت هایی که پهنای باند بیشتر از 1 ترا در روز مصرف میکنن هاست دانلودشون اسپانسری هست روی دیتا سنتر ایرانی
دلیل چیه چه بازدهی داره
تا جایی که ما میدونیم مصرف پهنای باند اضافی چیزی جز هزینه ی اضافی در پی نداره
سایتهایی مثل هاست دی ال که مسئول فروش سرور های اسیاتک هستند یکی از شرکت های این مورد هستند البته شرکت های دیگه هم سراغ دارم مثل شاتل که ورزش 3 رو میزبانی میکنن
واقعا چه سودی داره براشون
سلام تا جایی که بنده اطلاع دارم اگر ترافیک 1-10 باشه زیرساخت ترافیک رایگان میشه نزدیک به 10 باشه تخفیف داده میشه توسط زیرساخت.
-
-
August 7th, 2016, 22:42
عضو انجمن
Isp ها برای ترافیک داخل خودشونم هزینه میدن به زیرساخت؟
مثلا میزبانی یه سایت با آسیاتک باشه ویه کاربرم از آسیاتک اینترنت بخره ازون سایت بازدید یا دانلود کنه آسیاتک بازم مثل شرکتای دیه از پهناش کم میشه و به زیرساخت پول میده؟
-