با عرض سلام.
آیا امکان تغییر نام پایگاه داده وجود دارد؟
با تشکر.
با عرض سلام.
آیا امکان تغییر نام پایگاه داده وجود دارد؟
با تشکر.
سلام
از چه نوع پایگاه داده ای استفاده میکنید؟ Mysql یا ... ؟
در کل جواب سوال شما بله هست
لطفا نوع پایگاه داده رو مشخص کنید تا بهتر راهنمایی کنیم
موفق باشید
سایت: fadakmizban.com || ایمیل: info@fadakmizban.ir || اسکایپ: fadakteam ||تلگرام: MRfadak_admin|| پیامک و تلفن: 09330542631
سلام، داخل phpmyadmin شوید نام دیتابیس سپس تب Operations را انتخاب کنید سپس باکس Rename database to مشاهده خواهید کرد.
به phpMyAdmin مراجعه کنید. دیتابیس مدنظر رو انتخاب کنید و به تب Operations برید. اون بالا گزینه Rename to داره
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
با عرض سلام، fadak عزیز بنده از پایگاه داده MySQL استفاده می کنم! با تشکر.
- - - Updated - - -
Change Database Name Error.jpg
T.Toosi عزیز بنده کاری که فرمودید را انجام دادم ولی خطای Access denied for user ظاهر می شود، لطفاً بفرمایید چگونه می توانم مشکل را رفع کنم. با تشکر.
- - - Updated - - -
Reza G عزیز بنده کاری که فرمودید را انجام دادم ولی خطای Access denied for user ظاهر می شود، لطفاً بفرمایید چگونه می توانم مشکل را رفع کنم. با تشکر.
این کار باید توسط مدیر سرور برای شما انجام گردد
یا خود شما از دیتابیس یه export بگیرید یک دیتابیس جدید با نام دلخواه بسازید و داخل importکنید
نماد دائم اعتماد الکترونیکی +نماد دائم ساماندهی + بیش از یک دهه سابقه کاری + ارائه SSL رایگان
هاست هی - هاست لینوکس، سرور مجازی، مدیریت و کانفیگ سرور
kouroshez عزیز کاری که فرمودید را انجام دادم و توانستم نام پایگاه داده خود را تغییر دهم، با تشکر از شما.
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
اگر دقت کنید ، استارتر در بالای تاپیک فرمودند که
"Reza G عزیز بنده کاری که فرمودید را انجام دادم ولی خطای Access denied for user ظاهر می شود، لطفاً بفرمایید چگونه می توانم مشکل را رفع کنم. با تشکر. "
این روش شما ناقص هست و ایراد می گیره!
به نظرم به جای اینکه صرفا پست خود را بالا ببرید ، کمی به تاپیک دقت کنید ! و نیم ساعت قبل استارتر اعلام کردند که مشکل رفع شده!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)