-
August 7th, 2016, 22:41
عضو جدید
آیا نصب ویندوز 10 پیشنهاد میشود؟
با عرض سلام و وقت بخیر
آیا نصب ویندوز 10 رو پیشنهاد میکنین؟ ( به لحاظ امنیت و حریم خصوصی و آپدیت های اجباری و ... دو دل هستم.)
مورد استفاده نیز ، برای لپ تاپ ( با 128گیگ هارد ssd و هارد 1TB - رم 16 - سی پی 7 هسته ای ) جهت امورات برنامه نویسی و مدیریت وب سایت ها. (به همین لحاظ امنیت و حریم خصوصی برام خیلی مهم هست).
در نتیجه بین ویندوز 10 و 8 کدام را پیشنهاد میکنین؟
ارادتمند
-
-
August 7th, 2016 22:41
# ADS
-
August 7th, 2016, 22:46
عضو انجمن
پاسخ : آیا نصب ویندوز 10 پیشنهاد میشود؟
من یه لپتاپ وایو 3 ملیونی داشتم ، سی پیو اور هیت کردو کارت گرافیک سوختو.... اخرش گفتن بخاطر ویندوز 10 هست ، 8 بزن
ولی باز تو لپتاپ جدید 10 زدم .... فعلا برا لنوو مشکلی پیش نیومدن
-
تعداد تشکر ها از miladtnt به دلیل پست مفید
-
August 7th, 2016, 22:59
عضو جدید
10 رو استفاده کنید ، یک سری مشکلات داره مثلا file explorer چند ثانیه طول میکشه باز بشه ، هاردتون هم اس اس دی هست و بهترین هارد برای ویندو 10 هست
و اپدیت خودکار رو میشه جلوشو بست ، و نرم افزارها هم نصب میشن و مشکلی نیست
-
تعداد تشکر ها از amirhasan به دلیل پست مفید
-
August 7th, 2016, 23:20
با سلام
بنده الان از ویندوز 10 بر روی بوت ufei استفاده می کنم لپ تاپم هم سونی وایو هست
البته پیشنهاد بنده این هست که آخرین نسخه ویندوز 10 رو دانلود و نصب کنید
بنده امروز آخرین نسخه موجود رو دانلود کردم شاهد یک سری تغییرات بودم مثل فعال بودن Cortana در حالت Local Account و ایرانی بودن
-
تعداد تشکر ها از CYCLONER به دلیل پست مفید
-
August 7th, 2016, 23:21
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
miladtnt
من یه لپتاپ وایو 3 ملیونی داشتم ، سی پیو اور هیت کردو کارت گرافیک سوختو....
اخرش گفتن بخاطر ویندوز 10 هست ، 8 بزن
ولی باز تو لپتاپ جدید 10 زدم .... فعلا برا لنوو مشکلی پیش نیومدن

سلام
دوست عزیز شخصی که این مشکل بزرگ را در تاریخ مایکروسافت کشف کرده را حتما راهنمایی کنید مشکل فوق را به مایکروسافت و نیز سازنده کارت گرافیک گزارش کند زیرا حداقل چندین هزار دلار آمریکا وجه نقد به عنوان جایزه دریافت خواهد نمود !

نوشته اصلی توسط
amirhasan
10 رو استفاده کنید ، یک سری مشکلات داره مثلا file explorer چند ثانیه طول میکشه باز بشه ، هاردتون هم اس اس دی هست و بهترین هارد برای ویندو 10 هست
و اپدیت خودکار رو میشه جلوشو بست ، و نرم افزارها هم نصب میشن و مشکلی نیست
بنده بر روری بیش از 25 سیستم تقریبا معمولی این ویندوز را چک کرده ام مشکل کندی برای file explorer حتی بر روی H.D.D نیز تا کنون مشاهده نشده است ! SSD نیز که جای خود را دارد. اطمینان داشته باشید مشکل از ویندوز نمی باشد
با عرض سلام و وقت بخیر
آیا نصب ویندوز 10 رو پیشنهاد میکنین؟ ( به لحاظ امنیت و حریم خصوصی و آپدیت های اجباری و ... دو دل هستم.)
مورد استفاده نیز ، برای لپ تاپ ( با 128گیگ هارد ssd و هارد 1TB - رم 16 - سی پی 7 هسته ای ) جهت امورات برنامه نویسی و مدیریت وب سایت ها. (به همین لحاظ امنیت و حریم خصوصی برام خیلی مهم هست).
در نتیجه بین ویندوز 10 و 8 کدام را پیشنهاد میکنین؟
ارادتمند
اگر کاربر حرفه ای و قدیمی ویندوز هستید نصب این نسخه حتما پیشنهاد می شود . آینده سیستم های مبتنی بر ویندوز در دستان نسخه 10 است! اکثر افرادی که در خصوص این ویندوز اظهارنظر های عجیب و تخصصی دارند معمولاً حتی یک ساعت تجربه کار با این نسخه را نداشته اند ! تنها مواردی را به عنوان مخاطب شنیده اند خود نیز شاخ و برگ به آن اضافه می کنند و همان موارد را نقل قول می کنند !
ویندوز 10 ویندوزی نوپا است. مشکلات کوچکی وجود داشت و احتمالاً دارد که 99% آنها در آپدیت(سالیانه) چند روز پیش (12 مرداد) رفع شدند . و به تدریج طبق اعلام مایکروسافت طی آپدیت هایی امکانات بیشتری به این نسخه اضافه خواهد شد.
اکیدا توصیه می شود که در صورت نصب ویندوز از دستکاری رجیستری و نصب نرم افزاری ثانویه به منظور مسدود نمودن آپدیت و ... جداً خودداری فرمائید. علاوه بر اینکه این نسخه نیاز به آپدیت دارد و حجم بسیار بسیار کمی را مصرف می کند ( در یک سال گذشته بدون در نظر گرفتن آپدیت سالیانه ،آپدیت های این ویندوز هر چند ماه یک بار و یا در نهایت در ماه آپدیت های فایروال ویندوز منتشر شده است که حجم هایی کمتر از 100 مگ داشته اند و در کل سال جمع آپدیت ها تصور نمی کنم از 500 مگ بیشتر شده باشد : در صورتی که آخرین ورژن را نصب کنید !!) همان نرم افزارهایی که جهت مسدود نمودن آپدیت و .... معمولا خود آلوده هستند ! و یا تغییرات رجیستری سبب ایجاد مشکلات بعدی در ویندوز می شود !در نتیجه از دستکاری ویندوز 10 با هدف موارد فوق خودداری فرمائید !
بهتز بود قبل از تاریخ 12 مرداد اقدام به استفاده از ویندوز 10 می نمودید ! زیرا به سادگی با ارتقا یک ویندوز 8.1 (حتی کپی و کرک شده ) به ویندوز 10 می توانستید یک لایسنس دائمی برای ویندوز 10 داشته باشید !
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
448, auuob, CYCLONER, DEFALT, emperatoor73, HPxf, kool, m_dg_farari, xwoman2, Z.eus, سرزمین
-
August 7th, 2016, 23:26
عضو انجمن
درود
با توجه به وضعیتون سخت افزاری سیستمون 10 پیشنهاد میشود
موفق باشید
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
-
تعداد تشکر ها از peym@n به دلیل پست مفید
-
August 7th, 2016, 23:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Ramin
سلام
اگر کاربر حرفه ای و قدیمی ویندوز هستید نصب این نسخه حتما پیشنهاد می شود . آینده سیستم های مبتنی بر ویندوز در دستان نسخه 10 است! اکثر افرادی که در خصوص این ویندوز اظهارنظر های عجیب و تخصصی دارند معمولاً حتی یک ساعت تجربه کار با این نسخه را نداشته اند ! تنها مواردی را به عنوان مخاطب شنیده اند خود نیز شاخ و برگ به آن اضافه می کنند و همان موارد را نقل قول می کنند !
ویندوز 10 ویندوزی نوپا است. مشکلات کوچکی وجود داشت و احتمالاً دارد که 99% آنها در آپدیت(سالیانه) چند روز پیش (12 مرداد) رفع شدند . و به تدریج طبق اعلام مایکروسافت طی آپدیت هایی امکانات بیشتری به این نسخه اضافه خواهد شد.
اکیدا توصیه می شود که در صورت نصب ویندوز از دستکاری رجیستری و نصب نرم افزاری ثانویه به منظور مسدود نمودن آپدیت و ... جداً خودداری فرمائید. علاوه بر اینکه این نسخه نیاز به آپدیت دارد و حجم بسیار بسیار کمی را مصرف می کند ( در یک سال گذشته بدون در نظر گرفتن آپدیت سالیانه ،آپدیت های این ویندوز هر چند ماه یک بار و یا در نهایت در ماه آپدیت های فایروال ویندوز منتشر شده است که حجم هایی کمتر از 100 مگ داشته اند و در کل سال جمع آپدیت ها تصور نمی کنم از 500 مگ بیشتر شده باشد : در صورتی که آخرین ورژن را نصب کنید !!) همان نرم افزارهایی که جهت مسدود نمودن آپدیت و .... معمولا خود آلوده هستند ! و یا تغییرات رجیستری سبب ایجاد مشکلات بعدی در ویندوز می شود !در نتیجه از دستکاری ویندوز 10 با هدف موارد فوق خودداری فرمائید !
بهتز بود قبل از تاریخ 12 مرداد اقدام به استفاده از ویندوز 10 می نمودید ! زیرا به سادگی با ارتقا یک ویندوز 8.1 (حتی کپی و کرک شده ) به ویندوز 10 می توانستید یک لایسنس دائمی برای ویندوز 10 داشته باشید !
ممنون از توضیحات جامع شما. حقیقت تازه لپ تاپ رو خریداری کردم. اگر اخرین نسخه انشار یافته و به همراه آپدیت جدید را نصب کنم ، به لحاظ لایسنس به مشکل میخورم؟
-
-
August 7th, 2016, 23:59
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
auuob
ممنون از توضیحات جامع شما. حقیقت تازه لپ تاپ رو خریداری کردم. اگر اخرین نسخه انشار یافته و به همراه آپدیت جدید را نصب کنم ، به لحاظ لایسنس به مشکل میخورم؟
آخرین ورژن در حال حاضر 1607 می باشد که در تاریخ 12 مرداد منتشر شده است. در صورتی که این ورژن را نصب کنید ، پس از نصب تنها نزدیک به 15 مگ آپدیت دانلود می شود.
با توجه به جدید بودن سخت افزار شما هیچ گونه مشکلی نیز بابت نصب درایورها ندارید( و احتمالا دیسک همراه لپ تاپ شما دارای درایورهای نسخه 10 است )
بله تنها مشکل همان لایسنس است که اگر قبل از 12 مرداد اقدام به نصب ویندوز 7 یا 8 یا 8.1 می نمودید (حتی ویندوز غیرقانونی) و سپس انرا به نسخه 10 آپدیت می کردید می توانستید از لایسنس رایگان استفاده کنید.
در حال حاضر برابر گزارشات کاربران تنها به وسیله این افزونه هنوز امکان آپدیت رایگان وجود دارد . لطفاً در این زمینه از گوگل استفاده فرمائید.
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2016, 00:04
عضو جدید
^
خیلی ممنون از راهنمایی. ارادتمند
-
-
August 8th, 2016, 00:05
سلام
ویندوز من الان 5 ماه 8.1 ، من الان میتونم اپدیت کنم و از لایسنس رایگان استفاده کنم؟
-