به نظر شما کدام سایت بهترین لیچر هست و بیشترین سرور هارو ساپورت میکنه
به نظر شما کدام سایت بهترین لیچر هست و بیشترین سرور هارو ساپورت میکنه
من از سایت فایل گیر استفاده میکنم !
به شما هم پیشنهاد میکنم.
فایل گیر - مستقیم کننده لینک ها
ویرایش توسط pedramdead : January 5th, 2013 در ساعت 08:52
سایت Mul.ir به خوبی تا بهالان برای من جواب داده !
---
حجمی بودن و نداشتن تاریخ انقضا برای اکان هم از مزیت هاشه !
شرکت سامانه گستر سبحان با نام تجاری کاج هاست به شماره ثبت 391387
تماس با واحد پشتیبانی : 66491299
کانال تلگرام: telegram.me/kaajhost
ExpressLeech - Easy way to share your files رو یه نگاه کن بد نیستش
سایت مستر لیچر | به سرعت، مستقیم دانلود کنید من چند ماهه استفاده میکنم راضیم![]()
با درود بر دوستان عزیز
تجربه خودم رو تو این 4 سال با کار با لیچرها مطرح میکنم و خاطر نشان میکنم فقط روی یک نظر نباید قضاوت کرد بلکه مجموع نظرات رو در نظر گرفت. مسائل و مشکلات و مزیتها به نسبت
دیدگاه ها و توقعها متفاوت هستن. برای کسی مثل من که تو این 4 سال شبانه روز دانلود داشتم پارامترهای چون پاسخگویی درست و منطقی در قبال حق مشتری اولویت زیادی داشته و دارد .
که متاسفانه در این سالها در تعداد کثیری از سایتها فقط و فقط یکی الی دو مورد مشاهده کردم که صاحبان سایتها به جبران اختلال پیش اومده سرویس رو مدت محدودی تمدید کردن تا رضایت مشتری جلب بشه.
حقی که بخاطر نبود فرهنگ و سواستفاده و به اصطلاح زرنگی عده ای و رسیدگی نکردن مرجع نظارتی از کاربران تضعیف شده.
من با راپیدباز شروع کردم روز به روز هم شاهد پیشرفت خوبش بودم ولی همزمان پشتیبانی ضعیف و هر از گاهی هم عدم پشتیبانی خسته ام میکرد . رقابت قیمتهای پایین تری رو مطرح کرد و بار سفر رو از راپیدباز بستم
فایل گیر مورد بعدی بود لیچر خوبی بود خلوت و سرعت مناسب . مشکل اکانتهای پولیش گاه به گاه باعث عدم سرویس هاستهای مطرح میشد . سرعت انتقال فایلها پایین بود و صفحه وب باید باز میموند تا انتهای انتقال یه مشکل امنیتی هم باعث ریست پسوردهای کل کاربران شد که واردش نمیشم. قالب سایت کمتر تغییر کرده و همون ساختار راپیدلیچ رو داشت و پیشرفتش محدود به ارتقا برنامه راپیدلیچ بود. کم باهاش مشکل داشتم از اولینها بود تو پشتیبانی یوتیوب
دانلوها یا فا درست خاطرم نیست داشتم میرفتم سراغش که یهو بخاطر مشکلات مدیریتی سرورشون با کل فایلها پاک شد و سایت رفت رو هوا
بعدی پارس اسپیس بود چیزی که ازش یادمه برخورد بد و زننده پشتیبانیش بود. البته اون موقع از سایتهای بود که رو دیتا بیس اش کار کرده بودن چه فایده سوپر لیچ هم باشن وقتی فهم و علم برخورد با مشتری رو ندارن!
دانلودز سایت کاربرپسند با پشتوانه تیم خوب نرم افزاری که الزامات و احتیاجات رو درک میکردن . پیشرفت خوب و سریعی داشتن. عیب بزرگی هم داشت مدیریت بی برنامه و غلو شده وعده میداد و یجوری گول میمالید سر ملت مثلا اضافه کردن هر هفته یکی دو سایت مطرح و بعد فروش فوق العاده اما چیزی اضافه نمیشد چند تا هم موقتا خارج میشد یا کاهش نگهداری فایلها برای مدت محدود یک ماه از 30 روز به 15 روز که هنوزم یکماه شون تموم نشده البته دوستان اکثرا با گفتن اینکه کاربران اینطور خواستن و نظرسنجی شد و... آره دیگه قضیه جمع میشه. ولی این رو بگم بعد از راپیدباز دومه در امکانات در یوزر پستد بودن خیلی خوب عمل میکنن. البته افزایش دوبرابری قیمتها باعث شد کمتر دیگه بهش سر بزنم
لیچ ایران هم مدتی داشتم مشکلات ساپورت هاست داشت تعدادش کم بود مدتها راپیدشیر غیرفعال بود پشتیبانی ضعیف بود. سرعت انتقالش خوب بود. بزرگترین عیبش در پایان اکانت مسدود میشد محیط کاربری و تا شارژ نمیکردی نمیتونستی محیط کاربری رو ببینی و یه جوری گرو گشی تداعی میکرد من که خوشم نیومد. قیمت خوبی داشت الخصوص که نامحدود ماهیانه میداد.
mul کمترین مشکل رو داشتم باهاش ولی ایراد بزرگش نداشتن فضای و حجم کاربری هست. هاستهای زیادی رو پشتیبانی کرده و پاسخگویی در وبلاگشون خوب بوده ولی کمتر ایمیلی ازشون دریافت میکنید.
قیمتهای خوبی داره. رو قسمت تورنت مشکل زیاد داره .
اکسپرس سرعت سرور عالی داره و پشتیبانی سریع هر چند جواب قانع کننده کمتر میبینید. تازه اول کاره رو لیچ مشکلاتی داره که خیلی وقت پیش لیچرهای دیگه حلشون کردن. تعدد هاستهاش خوبه. ولی هاستهای مطرح با محدودیت خوب پشتیبانی نمیشه طوری که در مواردی حتی از محدودیت کاربری خودتون هم نمیتونید استفاده کنید و اکانت کلی مختص سایت در اون روز به اتمام رسیده و باید ساعتی منتظر موند تا دوباره شارژ بشه. قالب سایت جدیدا عوض شده من راحت نبودم باهاش الخصوص لیست فایلها . برعکس تبلیغات امکاناتش کمه زیپ و آنزیپ و پلیر و .. نداره .
لیچرهای جدید در راه هستن. پیروز باشید.
ویرایش توسط peyvv : January 31st, 2013 در ساعت 18:26
خوب مشکل اکثر این لیچرها در دید و سیاست گردانندگان اونه. مشکلی که امروز روز کل مملکت رو فرا گرفته . کسانی که علم و آگاهی از دانش مشتری مداری ندارن و استعدادی هم نشون نمیدن
که برن یاد بگیرن. دید سطحی و کوته بینی دارن و صرفا امروز روز رو می بینن. فکر میکنن بقالیه یه مشتری شاکی شد از نحوه سرویسشون یه نفره - نمیفهمن بابا یک کاربر اینترنتی
یعنی 100 تا کاربر جدید. امروز پول رو گرفتن بگذره تا بعد. سرویست خرابه منظفی جوابگو باشی حالا مشکلیه که پیش اومده به هر دلیل انقدر شعور داشته با یه جواب درست 4 تا کلام
محبت آمیز و مثبت جواب بده نه اینکه تازه طلبکار باشی. اون وقتی که پول میگیرید از سودش حال میکنید یاد ملت هستید که وقتی مشکل سرویس دادن دارید انتظار دارید کاربرا که حقشون
ضایع شده و شما هام به روی مبارک نمیارید فهمیده برخورد کنند و از گل نازکتر نگن. به یکی از اینا محترما میگم آقا مشکلات سرویستون ایناست جوابی هم که میدید که مشکلات از برنامه
اصلیه بی مورده چون لیچرهای دیگه اینگونه مشکلات رو دیگه ندارن جواب رو ببینین چی زدهشما که انقدر مشکلات دارید چرا از سیستم ما استفاده میکنید. واقعا رو رو من موندم.
سیستمتون مشکل داره حق منه چون پول دادم اعتراض کنم بعد تازه بدهکارشونم میشیم . تو آدم فهمیده تو تبلیغاتت جز دروغ چیز دیگه زده بودی فلان چیز فلان چیز داریم . یکی از مشکلات رو گفته بودی
یکی از همون های که بقول خودت مربوط میشه به اصل برنامه ببینم اونوقت من یا هر کس دیگه ای میومد از سیستم تو استفاده کنه. ما باید برای همه اطلاع رسانی کنیم که این قبیل آدما نتونن سوءاستفاده
کنن. کاربرا بفهمن کی بهتر هست و کیا ول معطل اند اوضاع بهتر میشه.
ویرایش توسط peyvv : February 2nd, 2013 در ساعت 13:52
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)