با سلام خدمت استاید وب هاستینگ ایران
برای ثبت نام و خرید در هتزنر دوستان کسی میتونه لطف کنه و مدارک ج-ع-لی خارجی در اختیارم بذاره ؟
صرفا تصویر اولیه ی مدارک باشه خودم edit می کنم
ممنون
با سلام خدمت استاید وب هاستینگ ایران
برای ثبت نام و خرید در هتزنر دوستان کسی میتونه لطف کنه و مدارک ج-ع-لی خارجی در اختیارم بذاره ؟
صرفا تصویر اولیه ی مدارک باشه خودم edit می کنم
ممنون
ممنون از پاسختون
تا انجا که اطلاع دارم اکثرا خریدهایی که از هتزنر توسط ایرانی ها انجام میشه با مدارک جعلیه . بنده هم فقط نیاز به تصویر پشت و رو یک National card و بک فبض گار یا برق .... دارم
- - - Updated - - -
کسی اطلاع داره leaseweb هم برای این موضوع سخت گیره و مدارک میخواد ؟
ليزوب فك ميكنم مدارك نميخواد ولي قيمت هاش با هتزنر تفاوت زيادى داره ( كيفيتش هم ١٠ برابر هست )
مدارك رو هم بايد بخريد. در ضمن بيش از ٩٠٪ ايراني ها ، در موقع خريد از هتزنر ، مدارك خودشون رو ميدن چون پاسپورت كفايت ميكنه و همه هم پاسپورت دارن. موفق باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
اطلاعاتتون غلط هست دوست عزیز وقتی هتزنر مشکلی با ایرانی نداره مگه طرف مریضه اطلاعات فیک بده بنده خداها اگر پاسبورد نداشته باشید ترجمه شناسنامه رو هم قبول میکنند
هتزنر راحتتر باهاتون کنار میاد لیز وب ما هویت خارجی گرفتیم جدیدا اطلاع ندارم
لیز وب زنگ میزنه و آدرس و مدارک رو یکبار باید به زبون انگلیسی براشون بخونید زنه هم همش میگه اوه اوکییی گود اند....
- - - Updated - - -
10 برابر؟ یعنی پورت 1 هتزنر در لیز وب 10 هست و سی پی یو هگزا کور 1650 اونجا 60 هسته؟!!!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
بله. بنده با ليزوب در تماس هستم و خريد هم داشتم ازشون قديم. الان رو چون اطلاع نداشتم گفتم فكر كنم. ليزوب رو پيشنهاد ميكنم من به همه چون با ايرانى ها كه كلا اوكى هستن ( حتى اوكى تر از هتزنر ) و پشتيبانى خيلي خوبى دارن. موفق باشيد
- - - Updated - - -
منظور از كيفيت ، كيفيت سخت افزار هست دوست عزيز. Intel هم سي پي يو ميزنه ، amd هم سي پي يو ميزنه. قابل قياس هستن ؟ و همينطور ساير امكانات ( مخصوصا هارد سرور ها و ريد ). پينگ هلند هم نسبت به هتزنر بهتره + پايدارى شبكه خيلى بهترى داره
- - - Updated - - -
الان مطمئنا ميگيد خب مشخصات يكسان سفارش ميديم. سفارش بديد. اما اگر به نظرتون لپ تاپى كه ايسوز ميده بيرون با رم و مشخصات خاص ، لنوو هم همون لپ تاپ رو بده بيرون با همون مشخصات ، كيفيت اين ها يكي هست ديگه نميتونم چيزى بگم
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
دوستان پیشنهاد میدم زیاد بحث کیفیتی دیتا سنتر ها رو نکنید...
بحث زیاد میشه کرد در موردش (و نظر هر یک از دوستان هم محترمه)
ابتدا خدمت همه عزیزان عرض کنم هیچ کشور/شرکتی مشکلی با "هویت" ایرانی نداره... بلکه با Citizen ها یا کسانی که در ایران "ساکن" هستند مشکل داره...
هزنر با ساکنین ایران هم مشکلی نداره و میتونید پاسپورت بدید بهشون سریع وریفای میکنن
همونطورکه دوستان گفتند پاسپورت هم ندارید ، ترجمع رسمی شناسنامه رو هم قبول میکنن
کلا از لحاظ پشتیبانی خوبه هزنر.. باهاتون کنار میاد سر مدارک
ممنون از اطلاعات خوب شما
هتزنر به ظاهر با ایران مشکل نداره
بنده پاسپوت و مشخصات ایرانی دادم
آخرین پاسخشون :
After reviewing your order, we regret to inform you that we are not able to accept it due to concerns with the data entered
Best regards
Your Hetzner Online Team
و دیگه هم هیچ جوابی ندادن !
شک دارم به خاطر قبض باشه
قبض رو چطور باید ترجمه کرد ؟!
درسته مشکل نداره اما روی کاربرانی که روش پرداخت اینویس رو پی پال میزنن کمی حساس تره(فقط برای تائید اولیه) فعلا نتظر باشید اگر تائید نکردن مجدد یک اوردر دیگه بدین و روش پرداخت رو بزنید مثلا کردیت یا حواله بانکی همینکه اکانت اکتیو شد فوری برید و روش رو بکنید پی پال
پ.ن:بعضا صلیقه ای هست و فصل تابستون بیشتر گیر میدن. علت هم درخواست زیاد از سوی ایرانیهاست.
و حتما پاسبورد رو امضا کنید
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)