سلام خدمت اساتید محترم
بنده در نظر دارم یه سایت بزنم که معاف از پرداخت هر گونه مالیات باشه و براش نماد اعتماد بگیرم
ممنون میشم اگر موضوعی برای سایت (مهم نیست چه موضوعی باشه) اطلاع دارید که معاف باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام خدمت اساتید محترم
بنده در نظر دارم یه سایت بزنم که معاف از پرداخت هر گونه مالیات باشه و براش نماد اعتماد بگیرم
ممنون میشم اگر موضوعی برای سایت (مهم نیست چه موضوعی باشه) اطلاع دارید که معاف باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
ویرایش توسط Maxon : July 30th, 2016 در ساعت 15:23
درود
چه سایتی قصد راه اندازی دارید؟؟
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
مهم نیست! سایت با هر موضوعی، فقط معاف از مالیات باشه! شنیده بودم بعضی مشاغل معاف از مالیات هستند
- - - Updated - - -
اگه سایتی بزنیم و براش نماد بگیریم (و درگاه ) بعد از دسترس خارجش کنیم چی؟ بازم برای نمادش مالیات میخوان؟ یا ممکنه به حساب بانکی متصل به درگاه سرک بکشن که مالیات بزنن؟!
- - - Updated - - -
علی رغم میل باطنی با وضعیت فعلی لازمه از هوش سرشار استفاده کرد...!
فکر کنم برای این میخواهید که نماد رو بگیرید و در پشت پرده کار دیگه بکنید !!! درسته؟
نماد برای کسب و کار هست که شما باید حداقلش ارزش افزوده رو بدی .
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
چرا ایرانی ها علاقه زیادی به ندادن مالیات دارند؟
حتی مبالغ اندک !
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
چون بیشترین آمار پولشویی و اختلاس برای ایران ثبت شده
وقتی می بینه فلان نفر n میلیون دلار برمیداره و n میلیون تومان حقوق ماهیانه برای خودش ثبت کرده و داره این پول و از ریشه مردم و دارایی اون ها برداشت می کنه
مردم هم مایل نیستند مالیات پرداخت کنند
ساده ترین میگن ما بدم فلانی بخوره یا اون چرا خورد و به ما فشار بیاد و.... از این تعبیر ها
در کل مردمی تمایل به پرداخت مالیات ندارند که نسبت به سیستم دولتی بی اعتماد باشند...
موفق باشید
- - - Updated - - -
این مورد هم اضافه کنم که تمام مالیات پرداخت شده در کشورهای که پیشرفته هستند و یا نظام بانکی سالمی دارند
به صورت بهینه شده به خود شما برمیگرده
در قالب موثر تر
خدمات حمل و نقل - درمان - آموزش و پرورش - ورزش - امنیت - سلامت و...
چون این موارد هم احساس نمیشه مجدد به اون حس دور زدن مالیات افزوده میشه
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
تنها کسب و کارهای متداول و معاف از مالیات مربوط به شرکتهای دانش بنیان هستند.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)