درود
برای کانفیگ Easy Apache 3 بعداز انتخاب ورژن آپاچی و php ، یک سری توابع هست.
کسی می تونه کارایی هرکدام از این موارد رو بزاره هم من و هم دوستان استفاده کنن و اینکه برای سرور هاستینگ کدام موار پیشنهاد می شود؟/ نمی شود؟
درود
برای کانفیگ Easy Apache 3 بعداز انتخاب ورژن آپاچی و php ، یک سری توابع هست.
کسی می تونه کارایی هرکدام از این موارد رو بزاره هم من و هم دوستان استفاده کنن و اینکه برای سرور هاستینگ کدام موار پیشنهاد می شود؟/ نمی شود؟
توابع php هست و مد های آپاچی ... ک با توجه ب نیاز خودتون باید انتخاب کنید و ب تداخل ها هم دقت داشته باشید ...
اگر بخوایم درباره هر کدوم یک توضیح مختصر ب شما بدم ، باید حداقل ۵۰ صفحه تایپ کنم :دی ، ولی اگر در سایت php.net هر کدوم رو سرچ کنید توضیخش هست ،
درباره mpm های آپاچی هم ب اندازه کافی بحث شده پیشنهاد من رو بخواید apache 2.4 + mpm_event ب همراه php 5.6 و یکسری توابع مورد نیاز مثل gd , mbstring , pdo و ...
...Zzzz...
بصورت پیشفرض موارد زیر برای هسات اشترکی لازم هستند و خب طبیعتا اگر بخواید شخصی سازی و... انجام بدین باید روی هر مقوله تخصصی تر بررسی نمایئد
لیست توابع مورد نیاز
کد:Disk Cache Expires Mod FCGID Fileprotect Bcmath CGI Calendar CurlSSL FTP GD Headers MPM Worker پرو.کسی Cache Deflate UniqueId Watchdog EAccelerator for PHP IonCube Loader for PHP Mod Security Suhosin for PHP Zend Guard Loader for PHP Gettext Iconv Imap Magic Quotes Mbregex Mbstring Mcrypt Mysql MySQL “Improved” extension Openssl PDO PDO MySQL POSIX Patch Info Check Pear PGsql Phar SOAP SQLite3 Safe PHP CGI Sockets System Timezone TTF (FreeType) Zlib Save my profile with appropriate PHP 5 options set so that it is compatible with cpphp Reset Apache Config to default – any customizations will be lost (this session only)
ویرایش توسط hegza : July 29th, 2016 در ساعت 19:47
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)