عرض ادب ، متاسفانه در جایی که بنده زندگی میکنم جز مخابرات هیچ سرویس دهنده اینترنتی نیست
میتونید کمکم کنید چطور بتونم از دیگر شرکت ها بگیرم ؟ در شهری که فاصله 3 - 4 کیلومتری هست های وب ، اسیاتک ، صبانت نمایده دارن .
عرض ادب ، متاسفانه در جایی که بنده زندگی میکنم جز مخابرات هیچ سرویس دهنده اینترنتی نیست
میتونید کمکم کنید چطور بتونم از دیگر شرکت ها بگیرم ؟ در شهری که فاصله 3 - 4 کیلومتری هست های وب ، اسیاتک ، صبانت نمایده دارن .
درود. با فروشنده هايي مانند شاتل و پارس انلاين تماس بگيريد و شرايط رو براي احداث نمايندگي بپرسيد ازشون. فكر ميكنم بايد يك تعداد افرادي باشيد ( فكر ميكنم ٢٥ نفر) كه اينترنت از آن شركت بخوايين و در اين صورت تكنسين هاي اون شركت اقدامات لازم براي احداث نمايندگي در شهر شما رو انجام خواهند داد. اگر هم كه تعداد كم هست و نمايندگي نميخواييد كلا فكر ميكنم شاتل بهتون بتونه سرويس پوينت تو پوينت ارئه بده. موفق باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
اخوی راستش رو بخواید اینجا 3 جی به زور بعضی جاها میگیره . یعنی ما رسما از همه چی محروم هستیم !
اقدام کردیم ، ما 80 نفر رو باهاشون صحبت کردیم . اما بار ها زنگ زدیم هر بار به یک روشی مارو پیچودن ، ی بار گفتند که سال بعد انشالله بعد سر تعداد و این که 100 درصد بودن قصد خریداران بهانه کردن و حالا هم سر قدیمی بودن سیم های مخابراتی . دقیقا بنده از کارشون سر در نمیارم .
سلام.
بنظر آنتن های وایرلس بخرید و بصورت ptp اینترنت رو تهیه کنید.
فکر کنم بعضی از شرکت های اینترنت این سرویس رو ارائه کنن + قرار شده مخابرات بصورت وایرلس هم اینترنت رو به مشتری برسونه.
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
2 آنتن باید تهیه کنید که هر کدوم در یک نقطه ( یکی در مخابرات و یکی در پشت بام شما)
باید انتن 5 گیگاهرتز تهیه کنید. برای مثال نانو استیشن m5 جوابگوی شما هست و بردش حدود 10 کیلومتر هست (بستگی به شرایط آب و هوا هم داره)
سلام.
دوست من اگر میتونید سرویس سیمی تهیه کنید شدیدا پیشنهاد میشه بگیرید! (حتی از مخابرات)
سرویس های بیسیم خوب هستن. منتها متاسفانه ثبات ندارن...
بنده جایی هستم که 2 کیلومتر از هر طرف بری ، اینترنت همه جوری هست ولی ما نه
خوب محابرات هم اینترنت نمیده!!!
ضمن اینکه خیلی از مناطق کلا انحصار دست مخابرات به دلیل زیرساخت خاصی که داره و سرویس دهنده های دیگه نمیتونن سرویس بدن (مثل فیبر نوری بودن و اینجور چیزا)
ابتدا از هر 3 اپراتور تلفن همراه تست بگیرید ببینید هیچ کدوم 3جی نیست در منطقتون؟ (سرعت رو بسنجید)
اگر مشکلتون برطرف نشد و حتما نیاز به اینترنت قوی دارید ، نیازی نیست از آی اس پی خاصی بگیرید
P2P جواز خاصی نمیخواد. شما میتونید آنتن Sender رو منزل یکی از آشناهاتون قرار بدید که اینترنت دارن (و نزدیک هستن به شما) و سپس یه آنتن هم به عنوان Receiver روی پشت بام خودتون قرار بدید و شبکه برقرار کنید.
به صرفه تر هست از اینکه وایرلس از شرکت ها بگیرید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)