-
July 22nd, 2016, 14:47
عضو انجمن
سرور مجازی برای راه اندازی ربات کلش آو کلنز
با سلام و دورد خدمت اساتید
بنده نیاز به یک سرور مجازی دارم با سیستم عامل ویندوز که بتونم ربات بازی کلش آو کلنز روش راه اندازی کنم . روی سرور های آلمان و فرانسه تست کردم با رم 2 و 8 و سیستم عامل ویندوز 2012 ولی متاسفانه ربات خطا میداد و کار نمیکرد . از دوستانی که استفاده میکنن و اطلاع دارن ممنون میشم سرور پیشنهادی خودشون رو بدن
-
July 22nd, 2016 14:47
# ADS
-
July 22nd, 2016, 15:01
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی برای راه اندازی ربات کلش آو کلنز
درود.
مجازی ساز KVM
پنل مجهز مدیریتی جهت نصب سیستم عامل با یک کلیک ، تغییر پسورد با یک کلیک، و امکانات بسیار دیگر.
پینگ 1 میلی ثانیه به گوگل
منابع 100% اختصاصی
تحویل آنی - کمتر از 60 ثانیه
پلن ها داخل سایت هستند؛
http://serversaz.com/vps/
آپتایم 100%
گارانتی کیفیت
گارانتی بازگشت وجه تا 7 روز
+ پنل مدیریتی مجهز جهت ریلود و نصب سیستم عامل دلخواه و دسترسی vnc بدون هیچ نرم افزار اضافه
پهناباند نامحدود
مصرف پردازنده نامحدود
منابع کاملا اختصاصی.
-
-
July 22nd, 2016, 15:11

نوشته اصلی توسط
fadakweb
بنده نیاز به یک سرور مجازی دارم با سیستم عامل ویندوز که بتونم ربات بازی کلش آو کلنز روش راه اندازی کنم . روی سرور های آلمان و فرانسه تست کردم با رم 2 و 8 و سیستم عامل ویندوز 2012 ولی متاسفانه ربات خطا میداد و کار نمیکرد . از دوستانی که استفاده میکنن و اطلاع دارن ممنون میشم سرور پیشنهادی خودشون رو بدن
آفری که ما میتونیم بهتون بدیم به صورت زیر است :
آفر آلمان :
رم : 2 گیگ DDR4
هارد : 50 گیگ SSD
پهنای باند : 2 ترابایت
پورت : 1 گیگابیت
دیتاسنتر : هتزنر
کانفیگ رایگان حرفه ای
قیمت ماهانه : 30 هزار تومان - گارانتی بازگشت وجه در صورت عدم رضایت از سرویس دهی و پشتیبانی
هز ip اضافه : 8 هزار تومان
امکان ارتقا در هر لحظه وجود دارد
نماد اعتماد موجود + شرکت ثبتی فعال
جهت سفارش روی لینک کلیک کنید : http://www.datishosting.com/cp/cart.php?a=add&pid=15
راه ارتباطی تلگرام : http://telegram.me/datishosting
-
-
July 22nd, 2016, 15:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fadakweb
با سلام. از تاپیک فروش سرور مجازی ما دیدن فرمائید:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=170455
-
-
July 22nd, 2016, 15:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
fadakweb
لطفا میزان بودجه ای که برای این سرویس در نظر گرفته اید را بفرمایید
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
July 22nd, 2016, 16:09
عضو انجمن
با تشکر از آفرهای دوستان
ولی بنده سروری که میخوام رو واضح تر توضیح بدم . راه اندازی یک ربات روی سرور مجازی نیاز به پهنای باند و سرور پرقدرتی نداره ، بنده عرض کردم خدمتتون روی رم 2 و رم 8 سرورهای با کیفیت تست شده و بنا به دلایلی نامعلوم ربات مورد نظر خطا میداد ، ولی این مورد روی ویندوز 8.1 و ویندوز 7 سیستم خانگی تست شده و مشکلی نداشته ، بنده از دوستانی که این ربات رو روی سرور مجازی خودشون تست کردن ممنون میشم اطلاع بدن ،
بودجه مورد نظر هم در حد سرور مجازی معمولی هست . چون نمیدونم چه سروری برای این کار لازمه بودجه ای مشخص نمیکنم ولی ترجیحا از 40 تومان بیشتر نباشه ، ولی نکته ای که هست اگر از این ربات ها استفاده کرده باشید روی یک سرور رم 1 با پهنای باند 20 گیگ و هارد هم که زیاد نیاز نداره قابل راه اندازی هست . فقط نکته ای که هست کارت گرافیک سرور باید آپدیت باشه چون از برنامه bluestacks روی سرور استفاده میشه
سپاس
-
-
July 22nd, 2016, 16:30
عضو انجمن
دوست عزیز اگر روبات خطا میداد شرکت سوپرسل کلا روبات رو بسته بود انگار الان باز کرده
مشکلی نیست روبات میتونیم بهتون ارائه بدیم اما هزینه جداگونه دارد +هزینه سرور
-
-
July 22nd, 2016, 16:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sms.bartarhost
دوست عزیز اگر روبات خطا میداد شرکت سوپرسل کلا روبات رو بسته بود انگار الان باز کرده
مشکلی نیست روبات میتونیم بهتون ارائه بدیم اما هزینه جداگونه دارد +هزینه سرور
درود
بله بسته بود و الان مجددا باز هست و قابل استفاده ، اگر شما تست کردید آفر مورد نظرتون رو ارائه بدید ممنون میشم
-
July 22nd, 2016, 16:46
عضو انجمن
سلام
برخی از ویژگی های مهم سرور مجازی کلش آف کلنز نوین هاست :
- اکانت Clash Of Clans شما دائما آنلاین خواهد بود بنابر این شما اتک نمی خورید !
- اکانت کلش آف کلنز شما مدام در حال غارت برای شما خواهد بود !
- کالکتورهای شما هرگز پر نخواهد بود !
- در سرور مجازی کلش آف کلنز می توانید تنظیم کنید که فط به دهکده هایی که بازی را رها کرده اند اتک داده شود !
با پنل تحت وب جهت نصب انواع سیستم عامل به تعداد نامحدود
سایر پلن های سرور مجازی
فروش ویژه :
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان سفارش
و
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
July 22nd, 2016, 16:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fadakweb
با تشکر از آفرهای دوستان
ولی بنده سروری که میخوام رو واضح تر توضیح بدم . راه اندازی یک ربات روی سرور مجازی نیاز به پهنای باند و سرور پرقدرتی نداره ، بنده عرض کردم خدمتتون روی رم 2 و رم 8 سرورهای با کیفیت تست شده و بنا به دلایلی نامعلوم ربات مورد نظر خطا میداد ، ولی این مورد روی ویندوز 8.1 و ویندوز 7 سیستم خانگی تست شده و مشکلی نداشته ، بنده از دوستانی که این ربات رو روی سرور مجازی خودشون تست کردن ممنون میشم اطلاع بدن ،
بودجه مورد نظر هم در حد سرور مجازی معمولی هست . چون نمیدونم چه سروری برای این کار لازمه بودجه ای مشخص نمیکنم ولی ترجیحا از 40 تومان بیشتر نباشه ، ولی نکته ای که هست اگر از این ربات ها استفاده کرده باشید روی یک سرور رم 1 با پهنای باند 20 گیگ و هارد هم که زیاد نیاز نداره قابل راه اندازی هست . فقط نکته ای که هست کارت گرافیک سرور باید آپدیت باشه چون از برنامه bluestacks روی سرور استفاده میشه
سپاس
سلام، دوست عزیز منابعی که ما روی سرورهای مجازی میدیم اختصاصی هست. همچنین سرور رو بصورت تست در اختیارتون میزاریم تا تست کنید.
-