-
September 18th, 2018, 17:46
عضو انجمن
سوال درباب تبلیغات در گوگل ادوردز
سلام دوستان
به فرض من این نوع تبلیغات رو گرفتم و یکی بیکار بود و تو کافی با 10 تا سیستم با باز کردن ***** شکن و تغییر ای پی و پاک کردن کوکی ها هر بار جستجو. کنه تو گوگل رو تبلیغات ما کلیک کن و اینطوری 2 میلیون ما که میپره یک روزه ایا این امکان پذیر هست
-
-
September 18th, 2018 17:46
# ADS
-
September 18th, 2018, 22:15
عضو جدید
پاسخ : سوال درباب تبلیغات در گوگل ادوردز
سلام، نیازی نیست که کسی بره یک جا بشینه با ۱۰ تا سیستم روی لینکهای شما کلیک کنه و دوباره از اول بیاد کلیک کنه، رقبای شما اگر حرفهای باشن که ۱۰۰% هستن میان از رباتهای هوشمند استفاده میکنن که در لحظه ۱۰۰ تا ۲۰۰ ربات با ای پی مختلف و سیستم عاملهای مختلف روی سایت شما کلیک میکنن و دقیقا همونطوری که شما فکرش رو میکنید از مبلغ شما کسر میشه، اینها خیلی پیش پا افتاده هستش و متاسفانه الان همه دارن به سر رقبای خودشون میارن که البته هر کسی بلد نیست، اگر هم فردی به شما گفت که نمیشه و گوگل تشخیص میده اینها ربات هستن و از پول شما کم نمیشه بیارش تا من ظرف ۱ ساعت مبلغ اکانتش رو صفر کنم بعد ببینیم درسته یا نه ( در کل دنیای بدی شده دوست من، دنبال ادوردز نباش )
ویرایش توسط AlienX : September 18th, 2018 در ساعت 22:24
ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
در تلگرام با ما در تماس باشید. https://t.me/A_lien
-
تعداد تشکر ها ازAlienX به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2018, 06:40
پاسخ : سوال درباب تبلیغات در گوگل ادوردز

نوشته اصلی توسط
AlienX
سلام، نیازی نیست که کسی بره یک جا بشینه با ۱۰ تا سیستم روی لینکهای شما کلیک کنه و دوباره از اول بیاد کلیک کنه، رقبای شما اگر حرفهای باشن که ۱۰۰% هستن میان از رباتهای هوشمند استفاده میکنن که در لحظه ۱۰۰ تا ۲۰۰ ربات با ای پی مختلف و سیستم عاملهای مختلف روی سایت شما کلیک میکنن و دقیقا همونطوری که شما فکرش رو میکنید از مبلغ شما کسر میشه، اینها خیلی پیش پا افتاده هستش و متاسفانه الان همه دارن به سر رقبای خودشون میارن که البته هر کسی بلد نیست، اگر هم فردی به شما گفت که نمیشه و گوگل تشخیص میده اینها ربات هستن و از پول شما کم نمیشه بیارش تا من ظرف ۱ ساعت مبلغ اکانتش رو صفر کنم بعد ببینیم درسته یا نه ( در کل دنیای بدی شده دوست من، دنبال ادوردز نباش )
اخرین باری که تبلیغات دادید چه زمانی بوده؟
اگر اطلاع نداشتید این رو در جریان باشید. ( گوگل ۳ تا لایه برای ثبت کلیک و کسر مبلغ داره و بزرگترین ربات هایی هم که ادعای کسر مبلغ می کردن هم پولش با کمی زمان به حساب برگشت داده شده )
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
tabtak
سلام دوستان
به فرض من این نوع تبلیغات رو گرفتم و یکی بیکار بود و تو کافی با 10 تا سیستم با باز کردن ***** شکن و تغییر ای پی و پاک کردن کوکی ها هر بار جستجو. کنه تو گوگل رو تبلیغات ما کلیک کن و اینطوری 2 میلیون ما که میپره یک روزه ایا این امکان پذیر هست
این طوری ها هم که فکر می کنید نیست
شما کمپین رو دادید از همکارا براتون بستن؟
ویرایش توسط BazPardakht.Com : September 19th, 2018 در ساعت 06:48
-
تعداد تشکر ها از BazPardakht.Com به دلیل پست مفید