سلام
همینطور که متوجه هستید شرکت یوگیگ به فنا رفت و همراه خودش سایت های مارو هم به فنا داد
و مدیرشون هم یک فردی هستند که بحث کردن باهاشون هیچ فایده ای نداره و حتی اشتباه خودشون رو قبول هم ندارن و همه تقصیر رو گردن مشتری انداختن
مطمعن باشید ایشون بخاطر ضرری که به شرکتشون خورده از فردی که اطلاعات رو پاک کرده به هزار و یک دلیل خسارت مالی میگیره _(بردن اعتماد کاربراشون و کار و کسب و حتی ضرر از بین رفتن سایت های مشتریاشون)
سایت بنده به فنا رفته و ایشون فقط میگن دوماه سرویس رایگان بهتون میدیم در حالی که بنده اطلاعاتم پاک شده و این دوماه سرویس از این هاستینگ بی مسولیت به هیچ درد من نمیخوره و حتی ذره ای از زحمات بنده رو جبران نمیکنه و ریسک داره و اعتماد کردن به این هاستیگ حماقت محزه
معمولا مشکلی برای سایت پیش میاد بخاطر مشکلات فنی هست اما مشکلی که برای سایت های ما پیش اومده بخاطر سهل انگاری و مشکلات شخصی ایشون بوده که فردی بی مسولیت هسند
من نمیدونم کار درستی هست یا نه ولی قصد دارم همراه سه نفر از دوستان از ایشون شکایت کنم تا حداقل پیش خودم فکر کنم برای پس گرفتن حقم تلاش کردم و وقتی زحمتام به باد رفت حداقل بی خود نشستم تو خونه و یه تلاشی کردم
اگر دوستان کسی از تهران یا مشهد هستند شماره و ایدی تلگرامشون رو برای بنده پ.خ کنند تا هماهنگ کنیم برای شکایت از ایشون
تذکر:لطفا افرادی که قصد شکایت ندارن و قصد حمایت دارن پست نفرستن تا الکی بحث پیش نیاد بنده فقط میخوام تلاشم رو بکنم و هیچ کاری به بحث های شما ندارم
اگر کسی هست بسم الله
نیست هم مهم نیست
یا علی...