به نام خداوند بخشنده مهربان
حوالی سه شنبه شب بود که برای پرداخت کردن بعضی فاکتور هایی که به دستم رسیده بود ، اقدام کردم . همچنین برای تهیه چند دامنه و هاست . اما وقتی خواستم پرداخت رو انجام بدم ، با اروری از سوی isp مورد نظر واقع شدم . ارور عجیبی که تا همین امروز هم با وجود پیگیری های متعدد هنوز که هنوزه حل نشده . متن ارور های متوالی : " کارت نا معتبر است " و " اطلاعات کارت نامشخص است " . اینا دو ارور عجیبی هستن که بار ها و بارها تو این چند روز بهشون بر خوردم و از پرداخت کردن فاکتور ها جلوگیری میکنن ...
خب اینجا میرسیم به یه مورد مهم . اونم اینکه کارت من از بانک مسکن هست ...
شاید اینجا این سوال پیش بیاد که مشکل از کارت بانکی من هست اما امروز به بانک مراجعه کردم و ضمن چک کردن تاریخچه پرداختی ها و گردش موجودی حساب ، شماره رمز های اول و دوم کارت خودم رو هم تغییر دادم . ضمنا تو این چند روز میتونستم کارت به کارت کنم یا شارژ خریداری کنم اما قادر به پرداخت از طریق برخی درگاه های پرداختی نبودم ...
بعد از بررسی های دقیق تر ، معلوم شد که در حال حاضر تمامی درگاه های پرداخت به غیر از سامان ، با کارت های مسکن مشکل دارن . من این کار رو بارها و بارها امتحان کردم و انجام دادم . اومدم با چندین حساب و کارت بانکی مسکن ، سعی کردم پرداخت ها رو انجام بدم اما در نهایت همش همون دو اروری که گفتم رو از سوی درگاه مشاهده کردم . با درگاه های مختلف امتحان کردم اما همچنان همون وضعیت پا بر جا بود ...
در نهایت امروز برخی فاکتور ها رو از طریق درگاه بانک سامان پرداخت کردم . اما همه سایت ها توی نت که درگاه بانک سامان ندارن . بنابراین بد جور به مشکل خوردم . الان هم این پست رو دادم تا با دوستان عزیز مشورت کنم ...
نظرتون چیه دوستان ؟ حتی از پشتیبانی بانک مسکن و شرکت به پرداخت ملت هم سوال کردم . در حالی که گفتن مشکل بر طرف میشه ، اما تا الان این مشکل پا برجا مونده ...