سلام .
من یک وی پی اس با ای پی دالاس )تگزاس( فقط میخام مرورگر درش باز کنم برای خرید .شاید برای ٢۴-۴٨ ساعت .کسی این سرویس رو ارایه میده؟ در صورت پیشنهاد سرویس با رمیک و فضای بیست و پنج لطفا قیمت رو همین جا اعلام کنید.
ممنون.
سلام .
من یک وی پی اس با ای پی دالاس )تگزاس( فقط میخام مرورگر درش باز کنم برای خرید .شاید برای ٢۴-۴٨ ساعت .کسی این سرویس رو ارایه میده؟ در صورت پیشنهاد سرویس با رمیک و فضای بیست و پنج لطفا قیمت رو همین جا اعلام کنید.
ممنون.
ویرایش توسط quickie : March 31st, 2016 در ساعت 22:26
به صورت ماهانه مي تونيم بهتون از تگزاس دالاس بهتون بديم در صورت نياز از طريق تيكت يا تلگرام در تماس باشيد
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups
پشتیبانی سریع پیام کوتاه :
98210007203861870
ای دی یاهو : vpsgroups_co
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
<p>
الان یه و یپی اس خارجی دارم از نیویورک .برای تغییر ای پی به تگزاس چه ابزاری رو پیشنهاد میکنید ؟برای خرید از وبسایت خارجی مشکلی ک پیش نمیاد ؟ [COLOR="silver"]- - - Updated - - -[/COLOR]</p>
شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
با حرفه ای ها همراه باشید
https://support.hoshebartar.com/cart.php
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
[Q
UOTE=vpsgroups;1495291]از شما هيچ تيكت يا ايميلي دريافت نشده ! در چه سايتي تيكت دادين ؟ لطفا يك پيام در تلگرام بزاريد
@vpsgroups[/QUOTE]
سلان جوابتونو دریافت کردم .ماهی شصت هزار تومن برای رم یک و فضای بیست یک قیمت نجومیه .من از سایت خارجی میخرم هشت دلار.موید باشید.
از ****** یا تونل استفاده بفرمایید
مال باشید در صورت تهیه سرویس برای شما راه اندازی خواهد شد
سپاس
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)