-
July 13th, 2016, 08:18
اضافه كردن چند گزينه ديگر به پيكر بندي محصول در بخش vps
با سلام
يه سوال داشتم ديدم هيچ انجمني مثل شما نيست به هر حال
دوستان يه وسال دارم ببينيد وقتي سرور مجازي خريد ميشه 4 تا فيلد داره يكي کلمه عبور اصلی Root يكي ديگه نام هاست يكي ديگه NS1 Prefix و NS2 Prefix
خب من مي خواهم چندتا ديگه اضافه كنم به اين يعني مثلا سيستم عامل دلخواه و نوع اينترنت يا اينترانت و همين جور براي محصولات ديگه كه به اين فيلد ها نياز دارم
اگه ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
-
-
July 13th, 2016 08:18
# ADS
-
July 13th, 2016, 09:38
عضو انجمن
پاسخ : اضافه كردن چند گزينه ديگر به پيكر بندي محصول در بخش vps
سلام کاری نداره از قسمتی که محصول ادد می کنی می توانی فیلد اضافه کنید هر فیلد دلخواهی که می خواهید
-
تعداد تشکر ها از negarnovin به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2016, 09:49

نوشته اصلی توسط
negarnovin
سلام کاری نداره از قسمتی که محصول ادد می کنی می توانی فیلد اضافه کنید هر فیلد دلخواهی که می خواهید
با سلام خدمت دوست عزيز
ميهش يه كم بيشتر توضيع بديد
-
-
July 13th, 2016, 09:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milads2
با سلام
يه سوال داشتم ديدم هيچ انجمني مثل شما نيست به هر حال
دوستان يه وسال دارم ببينيد وقتي سرور مجازي خريد ميشه 4 تا فيلد داره يكي کلمه عبور اصلی Root يكي ديگه نام هاست يكي ديگه NS1 Prefix و NS2 Prefix
خب من مي خواهم چندتا ديگه اضافه كنم به اين يعني مثلا سيستم عامل دلخواه و نوع اينترنت يا اينترانت و همين جور براي محصولات ديگه كه به اين فيلد ها نياز دارم
اگه ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
سلام
براي مواردي كه فرمودين بايد از اين بخش اقدام كنيد
http://docs.whmcs.com/Addons_and_Configurable_Options
-
-
July 13th, 2016, 10:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milads2
با سلام خدمت دوست عزيز
ميهش يه كم بيشتر توضيع بديد
درود, به زبان ساده اگر میخواید فیلد باشه که مشتری هرچی میخواد بزاره و هزینه ای دریافت نشه (مثلا سیستم عامل, لوکیشن, غیره...) تو کانفیگ محصول تب Custom Fields میتونید اضافه کنید.
اگر میخواید آپشنی باشه مثلا 1 کور سی پی یو اضافه که 7000تومن هم بیاد رو قیمت سرور, از Configurable options باید استفاده کنید.
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
-
تعداد تشکر ها از sadecohost به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2016, 10:29

نوشته اصلی توسط
sadecohost
درود, به زبان ساده اگر میخواید فیلد باشه که مشتری هرچی میخواد بزاره و هزینه ای دریافت نشه (مثلا سیستم عامل, لوکیشن, غیره...) تو کانفیگ محصول تب Custom Fields میتونید اضافه کنید.
اگر میخواید آپشنی باشه مثلا 1 کور سی پی یو اضافه که 7000تومن هم بیاد رو قیمت سرور, از Configurable options باید استفاده کنید.
ممنون دوستان عزيز مشكلم حل شد
-