سلام دوستان عزیز
مهلت پرداخت فاکتور تمدید سرورهای هتزنر از تاریخ سررسید به بعد، چند روز است و اگر دیرتر از موعد و مهلت، پرداخت شود چه رفتاری در مورد سرور می کنند؟
ممنون
سلام دوستان عزیز
مهلت پرداخت فاکتور تمدید سرورهای هتزنر از تاریخ سررسید به بعد، چند روز است و اگر دیرتر از موعد و مهلت، پرداخت شود چه رفتاری در مورد سرور می کنند؟
ممنون
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
?????
معمولا سه شنبه ها سرور هایی ک تاریخ سررسید شون گذشته رو ساسپند میکنند.
...Zzzz...
بعد از ساسپند شدن، اگه پرداخت رو انجام بدیم سرور مجددا کی باز می کنند؟
با سلام و عرض ادب
متأسفانه با توجه به این موضوع که Suspend کردن و Unsuspend کردن در دیتاسنتر Hetzner به صورت دستی انجام میشود اگر سرور شما ساسپند شود ممکن است تا 48 ساعت سرور شما از دسترس خارج باشد، پیشنهاد میشود همیشه یک روز قبل از سررسی نسبت به تمدید سرور خود اقدام نمایید.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
ویرایش توسط a.e : July 12th, 2016 در ساعت 15:30
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
خیر همچین بخشی موجود نیست و برای تغیر روز فاکتورها باید به ساپورت درخواست بدین.
در ضمن ممکنه روز ایجاد فاکتورهای من 17 ماه میلادی باشه. ولی چون بعدا سرورهائی اضافه کردم. شاید در روز فاکتور هنوز زمانی از مهلت سرور من مونده باشه.
مثلا من روز 11 میلادی سرور دیگری درخواست میدم . سر موعد 17 که فاکتور میاد من هنوز چندین روز از اون سرور رو طلبکارم و...
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
اگر بنده اشتباه نکنم هتزنر monthly cycle است، یعنی اگر شما در اوسط ماه سرور خریداری نمایید به عنوان مثال در 15 ماه میلادی سرور خریداری نمایید تا تاریخ 1 ماه میلادی آینده فقط هزینه 15 الی 16 روز را پرداخت می کنید.
حرف شما صحیح است و به صورت کلی با توجه به دستی بودن Suspend و Unsuspend کردن سرورها در این دیتاسنتر به استارتر پیشنهاد میشود که تا حد امکان از وقفه انداختن در پرداخت فاکتورها در این دیتاسنتر جلوگیری کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)