-
July 12th, 2016, 18:40
کدام توزیع لینوکس برای راه اندازی وب سرور و نصب whmcs مناسبتر است؟
سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی
چند تا سئوال شاید خیلی پیش پا افتاده دارم ولی مدتیه ذهنمو مشغول کرده. میخوام از تجربه اساتید در این زمینه استفاده کنم:
1- به نظر شما مناسب ترین توزیع لینوکس جهت راه اندازی یه وب سرور و نصب WHMCS روی اون کدومه؟
2- من میخوام خدمات هاستیگ و سایت ساز آنلاین به مشتریان بدم. شما برای مدیریت هاست و همچنین سایت ساز چه ابزارهایی رو توصیه میکنید؟
3- به نظر شما من باید DNS server (میخوام از bind استفاده کنم) رو روی یک ماشین مجازی جداگانه راه اندازی کنم؟ یا میتونم روی همون ماشینی که WHMCS نصبه راه اندازی کنم؟ (بخاطر مسائل امنیتی)
4- برای راه اندازی ایمیل سرور از چه نرم افزاری استفاده کنم بهتره؟ آیا ایمیل سرور هم باید روی یک ماشین مجازی مجزا نصب و راه اندازی بشه؟
خیلی ممنونم از دوستانی که تجربیاتشون رو به اشتراک میزارن.
-
-
July 12th, 2016 18:40
# ADS
-
July 12th, 2016, 19:20
پاسخ : کدام توزیع لینوکس برای راه اندازی وب سرور و نصب whmcs مناسبتر است؟
1 . cent os 7
2 . منظور از ابزار ؟
3 . اگه می خواین مسائل امنیتی رو کاملا رعایت کنید بله باید در ماشین دیگری قرار دهید ولی تا به حال مشکلی از طرف dns ( منظورم attack می باشد )
4 . بله باید روی ماشین دیگه راه اندازی بشه بنده نرم افزاری رو به شما معرفی نمی کنم
-
-
July 12th, 2016, 19:32
عضو انجمن
پاسخ : کدام توزیع لینوکس برای راه اندازی وب سرور و نصب whmcs مناسبتر است؟

نوشته اصلی توسط
exijen
سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی
چند تا سئوال شاید خیلی پیش پا افتاده دارم ولی مدتیه ذهنمو مشغول کرده. میخوام از تجربه اساتید در این زمینه استفاده کنم:
1- به نظر شما مناسب ترین توزیع لینوکس جهت راه اندازی یه وب سرور و نصب WHMCS روی اون کدومه؟
2- من میخوام خدمات هاستیگ و سایت ساز آنلاین به مشتریان بدم. شما برای مدیریت هاست و همچنین سایت ساز چه ابزارهایی رو توصیه میکنید؟
3- به نظر شما من باید DNS server (میخوام از bind استفاده کنم) رو روی یک ماشین مجازی جداگانه راه اندازی کنم؟ یا میتونم روی همون ماشینی که WHMCS نصبه راه اندازی کنم؟ (بخاطر مسائل امنیتی)
4- برای راه اندازی ایمیل سرور از چه نرم افزاری استفاده کنم بهتره؟ آیا ایمیل سرور هم باید روی یک ماشین مجازی مجزا نصب و راه اندازی بشه؟
خیلی ممنونم از دوستانی که تجربیاتشون رو به اشتراک میزارن.
۱- whmcs یک اسکریپت در حوزه میزبانی وب هستنش که روی ساختار لمپ میشه اون رو اجرا کرد LAMP مخفف : linux-apache-mysql-php یعنی بایداینا باشه تا ران بشه پس ربطی زیادی به توزیع نداره شما باید توزیعی نصب کنید که کنترل پنلی که فصد دارید نصب بکنید با اون توزیع سازگار باشه مثل دایرکت ادمین و سی پنل که توی داکیومنت های خودش در مورد الزمات که چه توزیع هایی مناسب هست صبحت شده از دبیان و ابونتو گرفته تا سنتوس که بهترین توزیع به نظر من سنتوس هست که ردهت بیس هست .
۲-ببینید همونطور که توضیح دادم بهتون اگر تازه دارید شروع میکنید بهتر هست نمایندگی هاست تهیه کنید که بتونید برای شروع کمی پیشرفت کنید و مفاهیم رو فرا بگیرد اگر استعداد یادگیریتون توی این زمینه زیادهست میتونید سرور مجازی یا اختصاصی تهیه کنید و از کسی بخوایید براتون نصب وکانفیگ روانجام بده یا بهتون اموزش بده و همچنین شما باید یک وب سرور مناسب روی سرورتون نصب کنید . یک کنترل پنل مناسب . یک فایروال مناسب و... ابزار ها منظورتون رومتوجه نمیشم سوال هاتون رو ریز تر بپرسید مفهوم ابزار رو من اینجوری که توی سوال ۲ مطرح کردم برداشتم از سوال شما بود
۳.روی همون ماشین مجازی مناسب هست م میتونی راه اندازی کنید.
۴. ایمیل سرور هم نیاز مند ماشین مجازی هست. اسکریپت های ایمیل مارکتینگ زیادی هست از جمله BESMA
برای مشاوره بیشتر میتونید با من در تلگرام در ارتباط باشید : 09037289910
-