-
تراوین ایران مجدد مجوز فعالیت گرفت ؟!
سلام دوستان
حدودا 4-5 سال پیش بود که اتحادیه بازی های آنلاین نامه ای نوشتن و درخواست کردن تراوین ***** بشه که شدش ... بعدها هم دلیلش رو خروج بیش از اندازه ارز ها از ایران اعلام کردن !
امروز متوجه شدم این وب سایت مجدد در حال فعالیت میباشد و همچنین رفع ***** شده ! مشخصات مالک دامنه همان کمپانی تراوین هست و هیچ تغیری نکرده !
آدرس : http://travian.ir
-
-
July 4th, 2016 18:43
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : تراوین ایران مجدد مجوز فعالیت گرفت ؟!
:: گروه 98 طرح :: ارائه خدمات : طراحی و کدنویسی تحت وب
-
-

نوشته اصلی توسط
slashflash
بله اما سوال برام اینه چی شد یهو مجوز دادن دوبار هبه این بازی !
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
بله اما سوال برام اینه چی شد یهو مجوز دادن دوبار هبه این بازی !
با تغییر دوره ای مسئولین روی کردها هم تعییر میکنه و هر کسی ایده خودش و پیاده میکنه
هم می تونه خوب باشه و هم می تونه بد باشه و عامل بی ثباتی بشه
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
یه عده کوته فکر بلانسبت شماعزیزان، الان باز هم حاضر هستند جیبه ادمین را پر پول کنند و طلا و نقره مجازی بخرند و تا صبح بیدار بمانند برای اتک.
-
-
عضو جدید
اینا چیه بازی مزخرفی هستند حیف آدم پولشو بخاطر از اینجور بازیا حروم کنه بره جنگ های صلیبی بازی کنه بهتره هم گرافیکش بهتره و هم لذت بیشتری داره.
-
-
ظاهرا یکی رو آوردند برنامه ماه عسل که برای کلش آف کلنز 100 ملیون تومان هزینه کرده بود (100000000 تومان)
در کل چنین ایده هایی بد نیست
صنعت تفریح توی دنیا یکی از موفق ترین و پر سود ترین صنعت های دنیاست. چون هیچکس توی دنیا وجود نداره که بگه من تفریح نمی کنم و برای تفریح و لذتش هزینه نکنه
اون زمان هم اگر اشتباه نکنم زدند این رو ***** کردند و آسمان دژ رو آوردند که یک پروژه شکست خورده بود.
کلا توی ایران جای حل مشکل صورت مسئله رو پاک می کنند که خودش باعث ایجاد مسئله های بزرگتر میشه
بی سوادی به سطح های بالای مملکت که برسه همین میشه
ویرایش توسط navid2zp : July 4th, 2016 در ساعت 20:53
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
navid2zp
ظاهرا یکی رو آوردند برنامه ماه عسل که برای کلش آف کلنز 100 ملیون تومان هزینه کرده بود (100000000 تومان)
در کل چنین ایده هایی بد نیست
صنعت تفریح توی دنیا یکی از موفق ترین و پر سود ترین صنعت های دنیاست. چون هیچکس توی دنیا وجود نداره که بگه من تفریح نمی کنم و برای تفریح و لذتش هزینه نکنه
اون زمان هم اگر اشتباه نکنم زدند این رو ***** کردند و آسمان دژ رو آوردند که یک پروژه شکست خورده بود.
کلا توی ایران جای حل مشکل صورت مسئله رو پاک می کنند که خودش باعث ایجاد مسئله های بزرگتر میشه
بی سوادی به سطح های بالای مملکت که برسه همین میشه
تفریحت باید سالم باشه پایانش معلوم نیست که چیه چه فایده ه ای داره ؟ اگه هم آدم بخواد اینجور تفریح ها بکنه باید زمان معین باشه بیش از حد نباشه که تبدیل به زامبی بشه
-
-
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازtaksis به دلیل پست مفید
-
July 9th, 2016, 13:01

نوشته اصلی توسط
taksis
والا
آدم میخواد صد میلیون خرجه تفریح کنه،میره هواوایی لب ساحل راکی با پنیر میخوره

چرا بشینه کنج خونه کلش بازی کنه!!
شما وقتی اینقد پول داشته باشی که هم بتونی بری هاوایی لب ساحل
هم بتونی ۱۰۰ تومن پایه کلش خرج کنی
اون وقت دیگه هر دو کارم میکنی
انسان هایی مثل خودم باید برای ۱ قرون ۱ قرون زندگیمون فکر کنی بعضیا اینقد دارن که این پولا پیششون شوخیه
-