-
July 13th, 2016, 17:10
نحوه اتصال ساب دامین ir به vps ویندوز؟
سلام
من یک دامنه ir دارم که روی یک هاست cpanel تنظیم شده و سایتم روش هست.
یک vps ویندوز دارم که میخوام ازش به عنوان هاست دانلود استفاده کنم. من روش iis رو تنظیم کردم و با باز کردن ip در مرورگر میتونم فایل های vps رو مشاهده کنم.
توی cpanel هم ساب دامنه مذکور رو به ip سرور ارجاع دادم. الان میخوام سلب دامین dl.mysite.ir رو به vps متصل کنم.
vps من فاقد کنترل پانل هست و من میخوام با iis این کار رو انجام بدم، چطور توی vps ساب دامین رو معرفی کنم؟
ممنون
-
-
July 13th, 2016 17:10
# ADS
-
July 13th, 2016, 17:19
پاسخ : نحوه اتصال ساب دامین ir به vps ویندوز؟
سلام
به IIS Manager برید و روی Default Website راست کلیک کنید و گزینه Binding رو بزنید.
سپس در پنجره جدید ساب دامین خودتون رو اضافه کنید.
پ.ن: من الان اصلا دسترسی به سرور ویندوزی ندارم و از روی چیز هایی که تو ذهنم مونده گفتم.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2016, 19:43
عضو دائم
به simple dns zone در سی پنل رفته و ساب دامنه ای که میخواهید را به آی پی مربوطه رکورد بزنید .
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2016, 21:16
سلام

نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
به IIS Manager برید و روی Default Website راست کلیک کنید و گزینه Binding رو بزنید.
سپس در پنجره جدید ساب دامین خودتون رو اضافه کنید.
پ.ن: من الان اصلا دسترسی به سرور ویندوزی ندارم و از روی چیز هایی که تو ذهنم مونده گفتم.
تقریبا دو ساعت پیش کاری که گفتید رو انجام دادم ، اما هنوز دامنه روی هاست ست نشده .

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
به simple dns zone در سی پنل رفته و ساب دامنه ای که میخواهید را به آی پی مربوطه رکورد بزنید .
این کار رو قبلا انجام دادم اما به نظرم انجام این کار به تنهایی کافی نباشه ، یعنی این کار رو باید انجام داد ، توی iis هم باید تنظیمات مروبطه رو انجام داد.
معمولا چند ساعت طول می کشه تا ساب دامنه ست بشه؟
-
-
July 14th, 2016, 23:37
سلام
متاسفانه تنظیم نشد، من مراحلی که انجام دادم رو در زیر میزام، اگه کسی میدونه اشتباه از کجاست لطفا کمک کنه .
1- توی سرور؛ iis رو راه اندازی کردم و الان میتونم با باز کردن ip سرور در مرورگر، فایل های پوشه www رو ببینم .
2- دامنه ی ir من روی یک هاست cpanel ست شده و آنلاین هست و سایت باز میشه.
3- توی cpanel ساب دامنه s1.mydoamin.ir رو از طریق advance dns zone روی آدرس ip سرور تنظیم کردم.
4- مطابق گفته جنابiHSG در IIS Manager و بخش Default Website راست کلیک کرده و بعد از انتخاب Binding ساب دامین رو اضافه کردم.
5-الان نزدیک به 48 ساعت داره میگذره و هنوز ساب دامین روی هاست تنظیم نشده.
مشکل از کجاست؟
-
-
July 15th, 2016, 00:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1NAFAR
سلام
متاسفانه تنظیم نشد، من مراحلی که انجام دادم رو در زیر میزام، اگه کسی میدونه اشتباه از کجاست لطفا کمک کنه .
1- توی سرور؛ iis رو راه اندازی کردم و الان میتونم با باز کردن ip سرور در مرورگر، فایل های پوشه www رو ببینم .
2- دامنه ی ir من روی یک هاست cpanel ست شده و آنلاین هست و سایت باز میشه.
3- توی cpanel ساب دامنه s1.mydoamin.ir رو از طریق advance dns zone روی آدرس ip سرور تنظیم کردم.
4- مطابق گفته جناب
iHSG در IIS Manager و بخش Default Website راست کلیک کرده و بعد از انتخاب Binding ساب دامین رو اضافه کردم.
5-الان نزدیک به 48 ساعت داره میگذره و هنوز ساب دامین روی هاست تنظیم نشده.
مشکل از کجاست؟
ابتدا شما پینگ بگیرید از ساب دامنتون ببینید پینگ کجا رو میده. هم در پسی پینگ بگیرید هم روی وی پی اس ویندوزتون. اگر اوکی بود. بفرمائید بریم سروقت چیز دیگه
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-