-
نیازمند برنامه نویس php برای برنامه هفتگی دانشگاه
سلام دوستان
ی پروژه دانشجویی که باید اسم اساتید و روزهای حضور و همچنین کلاس ها و اسم درس رو از از ورودی بگیره و برنامه هفتگی رو جوری تنظیم کنه که اساتید در یک ساعت دوتا کلاس نداشته باشن یا در ی کلاس همزمان دوتا درس ارائه نشه و ...
این برنامه باید با توجه به ورودی ها ی برنامه هفتگی خوب بچینه
پروژه دانشجوییه پس لطفا قیمت بالا ندید
ممنون
-
-
July 2nd, 2016 18:33
# ADS
-
پاسخ : نیازمند برنامه نویس php برای برنامه هفتگی دانشگاه
سلام، مشابه اين پروژه رو تو دوران دانشجويي نوشتم،اگه مايل باشيد ميتونم در خدمتون باشم
-
تعداد تشکر ها از dexin به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
dexin
سلام، مشابه اين پروژه رو تو دوران دانشجويي نوشتم،اگه مايل باشيد ميتونم در خدمتون باشم
سلام لطفا قیمت بدید
-
-
عضو انجمن
درود بر شما
چنین سیستمی اما خیلی کامل تر برای کل دانشگاه های فنی و حرفه ای نوشتیم و احتمالا در ماه جاری به فروش انبوه میرسه.
اما شما که دانشجو هستید می تونم روی سرور خودمون براتون این برنامه رو پیاده کنم (دسترسی بهتون داده نمیشه) و البته در صورتی که نیازی نیست سورس به دانشگاه تحویل بدید.
درصورت تمایل پیام خصوصی بدید.
سپاس
-
-

نوشته اصلی توسط
sheagle
درود بر شما
چنین سیستمی اما خیلی کامل تر برای کل دانشگاه های فنی و حرفه ای نوشتیم و احتمالا در ماه جاری به فروش انبوه میرسه.
اما شما که دانشجو هستید می تونم روی سرور خودمون براتون این برنامه رو پیاده کنم (دسترسی بهتون داده نمیشه) و البته در صورتی که نیازی نیست سورس به دانشگاه تحویل بدید.
درصورت تمایل پیام خصوصی بدید.
سپاس
ممنونم ولی باید سورس تحویل استاد داده بشه و امکانات خاصی هم مد نظر نیس فقط خروجی بده کافیه
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
espad
ممنونم ولی باید سورس تحویل استاد داده بشه و امکانات خاصی هم مد نظر نیس فقط خروجی بده کافیه
به دلیل اینکه سورس به دانشگاه فنی و حرفه ای فروخته شده نمی تونم بهتون تحویل بدم اما اگر وقت کافی دارید می تونم براتون بنویسم.
امکانات مورد نظرتون رو خصوصی کنید بطور کامل ، براورد می کنم و بهتون هزینه رو اعلام می کنم.
با سپاس
-
-

نوشته اصلی توسط
sheagle
به دلیل اینکه سورس به دانشگاه فنی و حرفه ای فروخته شده نمی تونم بهتون تحویل بدم اما اگر وقت کافی دارید می تونم براتون بنویسم.
امکانات مورد نظرتون رو خصوصی کنید بطور کامل ، براورد می کنم و بهتون هزینه رو اعلام می کنم.
با سپاس
اطلاعات ارسال شد خدمتتون
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
espad
اطلاعات ارسال شد خدمتتون
سپاس از شما،پاسخ داده شد.
-