سلام
من نزدیک به یکسال میشه که از شرکت سرورهاا (Serverhaa.com) ویندوز سرور آلمان دارم و برای سایت دانلودم ازش استفاده میکنم. الان 3 الی 4 ماهه هیچ دسترسی به پنل vnc از طریق مرورگر ندارم و نه آدرسی بهم دادن نه کنترل پنلی برای ریبوت سیستم یا اطلاع از وضعیتش! البته در سایت خودشون یک پنل دادند که هر وقت واردش میشم این ارور رو میبینم : ماژول سايبر -> لايسنس نامعتبر
امکاناتش هم به اینصورته :
جدا از این بحث ، بخش پشتیبانی سرورهاا الان 1 ماهه جواب تیکت هایی که ثبت میکنم رو نمیده!!!! تیکت هم بعد چند روز خود به خود بسته میشه اونم بدون پاسخ!
من حتی از طریق انتقادات و پیشنهادات تیکت ثبت کردم اما وقتی صفحه رفرش شد هیچ تیکتی ثبت نشده بود، دوباره از اول تا آخر نوشتم و یه کپی گرفتم از متن بعد دکمه ثبت رو زدم اما باز هم هیچ تیکتی تو لیست نبود
از طریق ایمیلی که در صفحه اصلی سایتشون + ایمیل هایی که در صفحه ارتباط با ما گذاشته بودن به بعضی ها مثلا ایمیل پشتیبانی ، مدیریت و ... پیام فرستادم اما هیچ جوابی دریافت نکردم. یک شماره موبایل هم از قبل داشتم بهشون پیام دادم اما ارسال نشد، ظاهرا خاموشه یا در دسترس نیست. خلاصه هر راهی بود امتحان کردم و نشد که نشد، اگر کسی از این بزرگوار اطلاعی داره یا راه ارتباطی داره بهم پ.خ کنه یا همین جا بگه
من همه ی اینارو تحمل کردم و نیازی نمیدیدم فعلا باهاشون حرف بزنم تا اینکه چند روز پیش صورتحساب این ماه برام ارسال شد که مبلغش دو برابر هزینه ای بود که ماهانه تا الان پرداخت میکردم. یعنی من الان بیشتر از 9 ماهه که دارم ماهی 45هزارتومن میدم اما یکدفعه شد 90هزارتومن!
تو قسمت سرویس هم میرم قیمتش رو نوشته 45هزارتومن و فکر کنم یا اشتباه فاکتور صادر شده یا مبلغ رو افزایش دادند اونم بدون اینکه یک کلمه به من بگن. من نمیخوام فاکتور جدید رو پرداخت کنم تا تکلیف این وضعیت معلوم نشده ، بخاطر همین دنبال راه ارتباطیم تا آبروم تو سایتم نره که یکدفعه کل لینک ها غیرفعال بشه
اطلاعات بیشتر : اسم مدیر شرکت آقای کسری کفایتی هستش و اینجا چندتا تاپیک داره.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم