-
June 30th, 2016, 09:09
مشکل اجرا سنگین و تایمینگ cms در هاست وب سایت پنل
سلام دوستان بند یک سی ام اس اختصاصی نوشتم ولی متسفانه وقتی این سی ام اس رو روی هاست وب سایت پنل نصب میکنم با مشکل تایمینگ اتصال دیتابیس رو به رو میشم
ولی همین سی ام اس رو روی هاست سی پنل نصب میکنم بدون هیچ گونه افت سرعت در 3 ثانیه اجرا میشه الان دقیق به نظر شما سی ام اس بند مشکل داره یا هاست وب سایت پنل
نکته جالب : رو این هاست وب سایت پنل دو سایت دیگه هم هست که مشکل تایمینگ ندارند
دوستان اگر زحمتی نباش بند رو در این مورد راهنمای کنند
با تشکر
-
-
June 30th, 2016 09:09
# ADS
-
June 30th, 2016, 11:49
پاسخ : مشکل اجرا سنگین و تایمینگ cms در هاست وب سایت پنل

نوشته اصلی توسط
aminfa
سلام دوستان بند یک سی ام اس اختصاصی نوشتم ولی متسفانه وقتی این سی ام اس رو روی هاست وب سایت پنل نصب میکنم با مشکل تایمینگ اتصال دیتابیس رو به رو میشم
ولی همین سی ام اس رو روی هاست سی پنل نصب میکنم بدون هیچ گونه افت سرعت در 3 ثانیه اجرا میشه الان دقیق به نظر شما سی ام اس بند مشکل داره یا هاست وب سایت پنل
با تشکر

سلام و درود
اگر کنترل پنل رو عوض میکنید بدون مشکل اجرا میشه میتونه مشکل از کنترل پنل یا کانفینگتون باشه اگر اسکریپت مشکلی داشت نمیبایست روی سی پنل بدون مشکل کار کنه
موفق باشید
-
-
June 30th, 2016, 11:58

نوشته اصلی توسط
aminfa
با تشکر

احتمالا وب سایت پنل تون مشکل داره . وقتی مشکل داشته باشه روی هیچکدوم نباید درست کار کنه!
-
-
June 30th, 2016, 12:06
سلام
دو خط کد زیر رو اول اون فایل php که با اخطار Time رو به رو میشه بذارید ببینید درست میشه یا نه:
کد:
set_time_limit(0);
ini_set('max_execution_time', 0);
اگه درست شد که یعنی زمان تعیین شده برای حداکثر اجرا بودن یه فایل php در سرور جدید که وب سایت پنل روش نصب هست نسبت به اون سروری که سی پنل بوده پایین تره و مشکل از اینه.
-
-
June 30th, 2016, 12:07

نوشته اصلی توسط
dexin
احتمالا وب سایت پنل تون مشکل داره . وقتی مشکل داشته باشه روی هیچکدوم نباید درست کار کنه!
وب سایت پنل فکر کنم دیگه پشتیبانی نداره درسته ؟بنده هم چند روز پیش میخواستم نصب کنم موفق به نصب نشدم و پلسک نصب کردم
-