سلام برا ي رساندن يک دامنه به زير 200 هزار ، با سايت هاي بازديد،چقدر زمان لازم استمثلا با ارسال روزي 5 هزار بازديد، در يک ماه امکان پذير است؟
البته با مثلا 150تا بک لینک
ممنون
سلام برا ي رساندن يک دامنه به زير 200 هزار ، با سايت هاي بازديد،چقدر زمان لازم استمثلا با ارسال روزي 5 هزار بازديد، در يک ماه امکان پذير است؟
البته با مثلا 150تا بک لینک
ممنون
با فرستادن بازدید bounce rate افزایش پیدا میکنه و تایم ماندن کاربر در سایت کاهش پیدا میکنه توصیه میکنم بصورت کورکورانه این کارو نکنید
درود
روزی 5 هزار بازدید در مدت 30 روز پیشنهاد نمی شود .
حداقل المکان تعداد را کاهش دهید و زمان را بیشتر از 3 ماه تمرکز کنید .
هر چه در بازه زمانی کوتاه تری رنک الکسا کاهش یابد غیر طبیعی تر خواهد بود و در مدت زمان کوتاهی رنک سایت از دست خواهد رفت .
همانا بهتر است به جای خرید بازدیدهای غیر واقعی بر روی بازدید های طبیعی متمرکز شوید و زین پس بیشتر به محتوای وبگاه تان بپردازید. ولیکن اگر غایت شما منحصرا بهبود رتبه دامنه می باشد مشکلی ندارد.
روزی 1000 تا بازدید الکساتو به زیر 20 هزار ایران میرسونه
برای الکسا مشکلی ایجاد نمیشه. فقط دقت کنید که بازدید به صورت دایرکت باشه و اسپم ایجاد نکنید در سرچ گوگل.
این را برای سایر کاربران میگذارم
1- الگوریتم گوگل عوض شده است
محتوی نقش اصلی دارد
3-در مدت 30 روز می شود با هزینه ، رنک را پایین اورد
ویرایش توسط ali215215 : June 26th, 2016 در ساعت 16:30
متاسفانه دوستان بدون طلب اطلاعات بیشتر نسخه مینویسند.
رنک جهانی میانیگن 3ماهه بازدید های شماست. و بستگی داره الان رنکتون چیه.
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
امکانش هست شما در مدت چند ماه خیلی سریع به زیر این رتبه بیایید ولی در نظر بگیرید اگه کارتون متوقف بشه به همون سرعت هم بر میگیردید به رتبه های بالاتر
ارائه دهنده خدمات میزبانی وب , ثبت دامنه , هاست دانلود , سرور مجازی
شرکت سریع سیستم شمال به شماره ثبت 983 , دارای نماد اعتماد >> www.pdvhost.com
اگه میخواید از طریق گوگل باشه که باید مطلب اختصاصی بزارید و سئو...
اگه هم میخواید هزینه کنید میتونید از پاپ اپ استفاد کنید. مثلا من میتونم با ۱۰۰ تومان به مدت یک ماه روزانه بین ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ کاربر واقعی رو براتون ارسال کنم!
دوستدار کتاببلیان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)