-
June 19th, 2016, 11:58
عضو انجمن
کدام بانک حساب باز کنم
با سلام خدمت کاربران گرامی
من حدود 8 سال با بانک ملی کار کردم که راضی و مشکلی نداشتم و حالا بانک ملی سامانه اینترنت بانک جدید راه اندازی کرده به نام بام که یکسری مشکلاتی به وجود اورده در ثبت نام و مواردی پشتیبانی به ما گفت که شما هم جای من باشید بیخیال میشید بانک دیگه کار میکنید حال ناراضی هستم و قصد دارم بانک جدیدی حساب باز کنم sms بانک و اینترنت بانک کل خدمات انلاین کار میکنم و کل خدمات انلاین را داشته باشه بین سینا و پاسارگاد و ملت مانده ام نمیدونم کدام را انتخاب کنم کدام رضایت دارید شما ها در خدمات انلاین پنل کاربری کارپسند و کامل نت بانک و sms بانک سریع و مجانی داشته باشه ( بانک ملی sms بانک را پولی کرده 1 ساله 10 تومان جالبه )
دوستان 1 سوال اگر ما حساب خود را کار دیگه نکنیم خودش بسته میشه بعد چند سال یا خیر همیشه فعال میمونه حساب ؟ اگر بسته میشه بعد از چند سال بسته میشه ممنون میشم اینم بگید .
sms بانک همه جا پولی شده ؟
با تشکر
ویرایش توسط مینا-صیفی : June 19th, 2016 در ساعت 12:27
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2016 11:58
# ADS
-
June 19th, 2016, 12:00
پاسخ : کدام بانک حساب باز کنم

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
من حدود 8 سال با بانک ملی کار کردم که راضی و مشکلی نداشتم در خدمات انلاین و حالا بانک ملی سامانه اینترنت بانک جدید راه اندازی کرده به نام بام که یکسری مشکلاتی به وجود اورده در ثبت نام و مواردی پشتیبانی به ما گفت که شما هم جای من باشید بیخیال میشید بانک دیگه کار میکنید حال ناراضی هستم و قصد دارم بانک جدیدی حساب باز کنم sms بانک و اینترنت بانک کل خدمات انلاین کار میکنم و کل خدمات انلاین را داشته باشه بین سینا و پاسارگاد و ملت مانده ام نمیدونم کدام را انتخاب کنم کدام رضایت دارید شما ها در خدمات انلاین پنل کاربری کارپسند و کامل نت بانک و sms بانک سریع و مجانی داشته باشه ( بانک ملی sms بانک را پولی کرده 1 ساله 10 تومان جالبه ) با تشکر
سلام و درود 4 ساله با ملت کار میکنم خدمات اینترنت بانک و همراه بانک و sms هم دارم اما بابت sms پولی کم نکردند
-
تعداد تشکر ها از bandarit به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2016, 12:21
بانک ملت و توصیه میکنم و تا الان خودم هم باهاش کار کردم و راضی هستم از خدماتش
هیچ حسابی بسته نمیشه و هر موقع که خواستین میتونید خودتون ببندین
برای یکی از آشناهامون بود حسابش مال اون زمان که دفتچه سیاه سفید بود داشت از بانک ملی همین چند وقت پیش رفت و حسابش و بست و موجودی حسابش و هم دریافت کرد
-
تعداد تشکر ها از ata3929 به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2016, 12:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bandarit
سلام و درود 4 ساله با ملت کار میکنم خدمات اینترنت بانک و همراه بانک و sms هم دارم اما بابت sms پولی کم نکردند
درود
بانک ملت sms های برداشت رو رایگان فعال میکنه
ولی برای فعال سازی sms هنگام واریز به حساب سالانه از حساب شما هزینه کسر میشود.
ویرایش توسط sepahanserver : June 19th, 2016 در ساعت 12:38
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
تعداد تشکر ها از sepahanserver به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2016, 12:46

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
من حدود 8 سال با بانک ملی کار کردم که راضی و مشکلی نداشتم و حالا بانک ملی سامانه اینترنت بانک جدید راه اندازی کرده به نام بام که یکسری مشکلاتی به وجود اورده در ثبت نام و مواردی پشتیبانی به ما گفت که شما هم جای من باشید بیخیال میشید بانک دیگه کار میکنید حال ناراضی هستم و قصد دارم بانک جدیدی حساب باز کنم sms بانک و اینترنت بانک کل خدمات انلاین کار میکنم و کل خدمات انلاین را داشته باشه بین سینا و پاسارگاد و ملت مانده ام نمیدونم کدام را انتخاب کنم کدام رضایت دارید شما ها در خدمات انلاین پنل کاربری کارپسند و کامل نت بانک و sms بانک سریع و مجانی داشته باشه ( بانک ملی sms بانک را پولی کرده 1 ساله 10 تومان جالبه )
دوستان 1 سوال اگر ما حساب خود را کار دیگه نکنیم خودش بسته میشه بعد چند سال یا خیر همیشه فعال میمونه حساب ؟ اگر بسته میشه بعد از چند سال بسته میشه ممنون میشم اینم بگید .
sms بانک همه جا پولی شده ؟
با تشکر
سلام
پیشنهاد من به شما بانک ملت هست. در زمینه خدمات آنلاین واقعا خوب کار میکنه
بابت پیامک باید بگم پیامک های برداشت بصورت پیشفرض رایگان فعال هستند اما واریز رو باید برید پول پرداخت کنید . فکر میکنم سالیانه 5000 تومان باشه !!! دقیق اطلاعی ندارم . ولی خدمات پنل این بانک حتما شما رو راضی نگه می داره
در ضمن حساب ها بسته نمی شن اما یک سری از بانک ها فکر میکنم غیر فعال میکنن حساب رو اما ملت اینطوری نیست. مثلا بانک سامان، اگر یک سال فعالیتی نداشته باشی خود به خود حساب غیر فعال میشه و باید حتما یک واریزی داشته باشه تا دوباره فعال شه
-
تعداد تشکر ها از Armis به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2016, 12:50
عضو انجمن
با سلام
من تا چند وقت پیش بانک ملت کار می کردم
ولی یک ماهی میشه رفتم بانک مسکن خیلی عالی هستش
به نظر من بهترین اینترنت بانک رو داره
AnaCloud
TELL:02191035486
TELEGRAM:@anacloud2
-
تعداد تشکر ها ازxmohammadx به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2016, 12:53
عضو انجمن
فعلا بیشترین رای رو ملت اورد بازم نظر بدید راجب ملت و پاسارگاد کسی نظری نداد
دوستان بانک پاسارگاد هم sms بانکش پولیه ؟
-
-
June 19th, 2016, 12:56
عضو انجمن
درود
4سال بانک ملت کار می کنم
بانکداری اینترنتی دارند که واقعا برای افراد مشغول به کسب و کار اینترنتی یه نیاز است.
-
تعداد تشکر ها از bahra به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2016, 12:59
عضو انجمن
سلام
میشه لطف کنید مواردی که پشتیبانی گفت و باعث شد شما بیخیال این بانک بشید رو بگید؟
شاید ما هم بیخیال شدیم، سریعتر اقدام کنیم واسه یه بانک دیگه
-
-
June 19th, 2016, 13:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
فعلا بیشترین رای رو ملت اورد بازم نظر بدید راجب ملت و پاسارگاد کسی نظری نداد
دوستان بانک پاسارگاد هم sms بانکش پولیه ؟
سلام
بنده به شما پاسارگاد رو پيشنهاد ميدم
اينترنت بانك بسيار خوبي داره با تمام امكانات
از اينترنت بانك ميتوانيد حساب ديگري هم باز كنيد به صورت آنلاين
و كارت هم درخواست بديد
همراه بانك خوبي هم داره
sms هم از همون اول براي شما فعال است هم دريافت هم برداشت
-
تعداد تشکر ها از sarvar به دلیل پست مفید