-
June 26th, 2016, 06:00
کیفیت هاست پرداز it چطوره؟؟
سلام
من میخوام هاست دانلود ایران بخرم(15 گیگ) و یکی از گزینه هام پرداز IT هست.
اگه کسی هست که تجربه کار با پرداز IT رو داره لطفا نظرشو بگه.
قالبشون ریپ شدس؟؟
این آدرسشونه:
https://pardazit.net
اگر هم کلا برای هاست دانلود داخل ایران، هاستینگی که قیمتاش معقول و کیفیتش راضی کنندس سراغ دارید پیشنهاد بدید.
ممنون
-
-
June 26th, 2016 06:00
# ADS
-
June 26th, 2016, 09:54
عضو انجمن
پاسخ : کیفیت هاست پرداز it چطوره؟؟
درود.
از همکاران خوب ما هستند ، درحال حاضر ازشون چند سرور داریم (ایران ، فرانسه ، آلمان) تا الان مشکلی نداشته ، آپتایم خوبی داشته.
قالبشون هم فکر می کنم ترجمه شده باشه.
-
تعداد تشکر ها ازshahinmq به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2016, 10:01
قالبشون خارجی هستش
زیاد به قالب توجه نکنید !
کیفیت رو بسنجید ماه اول یک هاست ارزان و کم حجم بگیرید خوب بود
برید پلن های بالاتر هرچند خیلی وقته داخل انجمن هستن و دنبال حاشیه نبودن و کسی ازشون ناراضی نبوده
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها ازalmandata به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2016, 10:13
ازشون سرویس ایران دارم
شاید بیش از چهار ماه باشه که سرعت لود سایت اومده پایین و حتی یک دقیقه طول میکشه تا سایتم لود بشه! در حالی که بقیه ی سایت ها بدون مشکل بالا میان!
همین سایتی که الان تو پرداز آی تی دارم رو قبلا دقیقا با همین پلاگین ها و مشخصات در هاست دیگه ای داشتم و حتی ذره ای تاخیر در بارگزاری سایت وجود نداشت
قبلا هم گاهی شده بود که لایسنس سی پنل اکسپایر میشد و بعد از اکسپایر شدن به فکر رفعش می افتادن
-
تعداد تشکر ها از Kokolikoko85 به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2016, 10:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirhosseindz
سلام
من میخوام هاست دانلود ایران بخرم(15 گیگ) و یکی از گزینه هام پرداز IT هست.
اگه کسی هست که تجربه کار با پرداز IT رو داره لطفا نظرشو بگه.
قالبشون ریپ شدس؟؟
این آدرسشونه:
https://pardazit.net
اگر هم کلا برای هاست دانلود داخل ایران، هاستینگی که قیمتاش معقول و کیفیتش راضی کنندس سراغ دارید پیشنهاد بدید.
ممنون
با سلام و عرض ادب
قربان قالب ریپ نیست ترجمه شده است
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Kokolikoko85
ازشون سرویس ایران دارم
شاید بیش از چهار ماه باشه که سرعت لود سایت اومده پایین و حتی یک دقیقه طول میکشه تا سایتم لود بشه! در حالی که بقیه ی سایت ها بدون مشکل بالا میان!
همین سایتی که الان تو پرداز آی تی دارم رو قبلا دقیقا با همین پلاگین ها و مشخصات در هاست دیگه ای داشتم و حتی ذره ای تاخیر در بارگزاری سایت وجود نداشت
قبلا هم گاهی شده بود که لایسنس سی پنل اکسپایر میشد و بعد از اکسپایر شدن به فکر رفعش می افتادن
عرض ادب قربان
احتراما ما تیکتی مبنی بر افت سرعت نداشتیم اگر مشکلی هست میتوانید تیکت بزنید چون سرویس های ما کلادلینوکس هستند با یک تغییر PHP و توابع سایت بهینه تر خواهد شد و یا همین جا سایتتان را اعلام بفرمایید تا بررسی شود چون هیچ مشکلی در سرعت نداریم.
قربان ایران توسط سی پنل تحریم شده است ما مشکلاتی داشتیم برای لاینسس که چند ماه پیش برای همیشه حل شد شما به تازگی (چند ماه اخیر) مشکل اکسپایر شدن لاینسس داشتید ؟
یوزر شما را متاسفانه نمیشناسم فکر میکنم الان اکانت ساختید صرفا برای پاسخ به این تایپیک !
-
تعداد تشکر ها ازpardazit.net به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2016, 10:57
من برای هاست دانلود نیاز به ساپورت قوی ftp دارم. فایلها از یه سرور دیگه به سرور شما با یه اکانت ftp منتقل میشه و در روز بارها و به تعداد زیاد این اتفاق میفته. هاست دانلودی هم که فعلا دارم از لحاظ سرعت مشکلی نداره ولی بلحاظ ftp داغونه و بیچارمون کرده. آیا میتونید این مسئله رو تضمین کنید؟
نکته ی بعد اینکه هاست دانلود شما میتونه روی ساب دومین سوار بشه؟ چون من از ساب دومین برای هاست دانلود استفاده میکنم نه دامین جدا.
-
تعداد تشکر ها از amirhosseindz به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2016, 11:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirhosseindz
من برای هاست دانلود نیاز به ساپورت قوی ftp دارم. فایلها از یه سرور دیگه به سرور شما با یه اکانت ftp منتقل میشه و در روز بارها و به تعداد زیاد این اتفاق میفته. هاست دانلودی هم که فعلا دارم از لحاظ سرعت مشکلی نداره ولی بلحاظ ftp داغونه و بیچارمون کرده. آیا میتونید این مسئله رو تضمین کنید؟
نکته ی بعد اینکه هاست دانلود شما میتونه روی ساب دومین سوار بشه؟ چون من از ساب دومین برای هاست دانلود استفاده میکنم نه دامین جدا.
عرض ادب قربان
قربان خدمتتون تست ارائه می شود اگر تمایل داشتید سرویس را تهیه بفرمایید
لطفا جهت مشاوره و ارائه خدمات از بخش فروش پرداز it در ارتباط باشید
در مورد سابدامین 99% کاربران مانند شما با سابدامین کار میکنند و مشکلی نیست.
-
تعداد تشکر ها ازpardazit.net به دلیل پست مفید