-
تبدیل کامپیوتر شخصی به یک سرور قابل دسترس از طریق اینترنت با نرم افزار Xampp
با سلام خدمت دوستان گرامی
الان که این تایپیک رو ایجاد میکنم بالای 200 مطلب مختلف درباره این موضوع تو سایت های مختلف خوندم که در نهایت هیچ نتیجه مشخصی حاصل نشد .
من میخوام کامپیوتر شخصی خودم رو به یک میزبان برای سایتی که دارم تبدیل کنم ( میدونم که در ایران سرعت نت پاینه و حرفهای همیشگی ...) برای من و شاید خیلی ها این موضوع صرفا جنبه آموزشی داره و اصلا واسم اهمیت نداره که ...
1-در ایران سرعت اینترنت پایینه
2-کامیپوتر باید 24 ساعت روشن باشه
3-هزینه هاش خیلی زیاده
و...
من میخوام اینکارو انجام بدم و نمیخوام سایتی در حد فیسبوک رو در سرور شخصی خودم راه بندازم ، فقط در همین حد که بتونم یک صفحه ساده رو بین چند نفر از دوستان خودم به اشتراک بذارم .
آموزش ها پراکنده و گنگ بوده و هیچ نتیجه مشخصی ها در پایان تایپیک ها گرفته نشده میخوام یک نفر به صورت ساده و البته نه خیلی خلاصه شده کمی با جزئیات بیشتر این موضوع رو شرح بده
1- آی پی ولید خریداری میکنم
2- نرم افزار xampp و روی سیستم نصب میکنم
3- دامنه مورد نظر خودم و ثبت میکنم
کار کردن و نصب اسکریپت روی نرم افزار xampp رو هم بلدم
فقط یکی لطف کنه به صورت کامل شرح بده که بین این آیتم ها چطوری یک اتصال میشه برقرار کرد ؟
میدونم که آی پی باید در پنل دامنه ست بشه اما نمیدونم که چطور میتونم تنظیمات مربوط به نرم افزار xampp رو انجام بدم .
فقط خواهش میکنم نگید اینجا ایرانه ، اینترنت نمیکشه ، سیستم ضعیفه و ...
سیستم کامپیوتر من :
HDD:1TB
RAM:8GIG
CPU:CORE I 7
WINDOWS : 10 64-BIT
ADSL 8MB
-
-
June 7th, 2016 10:06
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : تبدیل کامپیوتر شخصی به یک سرور قابل دسترس از طریق اینترنت با نرم افزار Xampp
عزیز جان تو دیتاسنتر های ایران هم سایت ها بزور بالا هستند شما تو خونه میخوایید سایت میزبانی کنید؟!
-
تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید
-
پاسخ : تبدیل کامپیوتر شخصی به یک سرور قابل دسترس از طریق اینترنت با نرم افزار Xampp
سلام
تا اون جایی که من می دونم آی پی ثابت که بگیرید و در پنل دامنه ست کنید برای باز شدن آی پی و دامنه در مرورگر باید پورت 80 رو در فایروال مودم و فایروال ویندوزتون باز کنید و بعدش Xamp یا IIS رو اجرا کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
Z.eus
عزیز جان تو دیتاسنتر های ایران هم سایت ها بزور بالا هستند شما تو خونه میخوایید سایت میزبانی کنید؟!
دوست عزیز من در مطلب بالا ذکر کردم این کار صرفا برای یادگیری هستش ، به نظر شما یادگیری این موضوع اشکالی داره ؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
abay-anzali
دوست عزیز من در مطلب بالا ذکر کردم این کار صرفا برای یادگیری هستش ، به نظر شما یادگیری این موضوع اشکالی داره ؟
خیر اشکالی ندارد.
مواردی که خودتان اشاره کردید کافی است. آیپی Valid نیاز هست.
تنظیم Web Server و MySQL و Bind و..
-
تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید
-
شدنی است
ولی به صرفه نیست
شما چی را می خواهید یاد بگیرید
اخرش هم یاد گرفتید، به چه کار شما میاید
شما با ویندوز و خط اینترنت یاد گرفتید
اینها اصلا ربطی به سرور و لین*** و تجهیزات ان ندارد
برا یادگیری باید بروید داخل یک دیتا سنتر کار کنید نه با اجرای یک میزبانی ساده در خانه
اصلا وقت هم نگذارید
تازه داخل کشوهخای اروپایی با نت های 40 الی 40 مگابایتی کسی از خانه میزبانی نمی کند
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
abay-anzali
الان که این تایپیک رو ایجاد میکنم بالای 200 مطلب مختلف درباره این موضوع تو سایت های مختلف خوندم که در نهایت هیچ نتیجه مشخصی حاصل نشد .
من میخوام کامپیوتر شخصی خودم رو به یک میزبان برای سایتی که دارم تبدیل کنم ( میدونم که در ایران سرعت نت پاینه و حرفهای همیشگی ...) برای من و شاید خیلی ها این موضوع صرفا جنبه آموزشی داره و اصلا واسم اهمیت نداره که ...
1-در ایران سرعت اینترنت پایینه
2-کامیپوتر باید 24 ساعت روشن باشه
3-هزینه هاش خیلی زیاده
و...
من میخوام اینکارو انجام بدم و نمیخوام سایتی در حد فیسبوک رو در سرور شخصی خودم راه بندازم ، فقط در همین حد که بتونم یک صفحه ساده رو بین چند نفر از دوستان خودم به اشتراک بذارم .
آموزش ها پراکنده و گنگ بوده و هیچ نتیجه مشخصی ها در پایان تایپیک ها گرفته نشده میخوام یک نفر به صورت ساده و البته نه خیلی خلاصه شده کمی با جزئیات بیشتر این موضوع رو شرح بده
1- آی پی ولید خریداری میکنم
2- نرم افزار xampp و روی سیستم نصب میکنم
3- دامنه مورد نظر خودم و ثبت میکنم
کار کردن و نصب اسکریپت روی نرم افزار xampp رو هم بلدم
فقط یکی لطف کنه به صورت کامل شرح بده که بین این آیتم ها چطوری یک اتصال میشه برقرار کرد ؟
میدونم که آی پی باید در پنل دامنه ست بشه اما نمیدونم که چطور میتونم تنظیمات مربوط به نرم افزار xampp رو انجام بدم .
فقط خواهش میکنم نگید اینجا ایرانه ، اینترنت نمیکشه ، سیستم ضعیفه و ...
سیستم کامپیوتر من :
HDD:1TB
RAM:8GIG
CPU:CORE I 7
WINDOWS : 10 64-BIT
ADSL 8MB
سلام دوست من
بنده کاری ندارم میخواد نت قطع بشه برق بره و بیاد من فقط اموزشش رو برات میگم امیدوارم بتونی ازش استفاده کنی
اگر بخوای سایتت با دامنه بیاد بالا باید ویندوز سرور بزنی بهتره اگر میخوای با ایپی بیاد بالا فقط یک ایپی ولید رو به ایپی لوکال خودت فوروارد کنی تمومه
اول از همه شما چون سیستم 10 هست امکانات شبکه زیادی نداری
شما اول یک وی ام ویر یا از خود haper - v خود ویندوز 10 استفاده کن یک vps تو سیستم با ویندوز 2008 یا 2012 بیار بالا
بعد بهش یک ایپی بده مثلا 192.168.1.5 باید بعد بری تو مودم ایپی ولید رو به این ایپی لوکال فوروارد کنید
بعد xampp رو نصب کنید
بعد هم اکتیو دایرکتوری و تنظیمات dns سرور را انجام دهید
بعد از نصب xampp وارد فایل httpd.conf بشید و در اخر فایل کدهای زیر را وارد کنید
<virtualhost *:80>
DocumentRoot "C:/xampp/htdocs/site"
ServerName ali.com
</virtualhost>
که site نام پوشه این که شما سایتتون قرار میگیره و ali.com هم نام دامنه شما می باشد
به این صورت وقتی دامنه شما در اینترنت زده میشود مستقیم از زمپ از داخل پوشه که شما قرار دادید سایتتون اورده میشود
اگر خواسید سایت های دیگه ای اضافه کنید مانند همین کد رو در پایین ترش بنویسید و نام پوشه و دامنه رو تغییر بدید و یک دامنه در dns سرور براش تعریف کنید
در مورد dns سرور و اکتیو اموزش های خوبی توی نت هست که نیاز نبود اینجا مجدد توضیح داده شود
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازparsntc1 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام اتفاقا برای آموزش و یادگیری بسیار کار درستی هست
منم میتونم روی تیم وی ور این کارها رو انجام بدم ی ادبگیری رایگان
نزار بقیه با حرفاشون دلسردت کنن موفق باشی .ارادت
ویرایش توسط 007 : June 7th, 2016 در ساعت 15:55
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
-
تعداد تشکر ها از 007 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
1 - شما نیاز به 1 عدد اینترنت point to point dedicated دارید. حالا از پارس انلاین . شاتل . زیرساخت وووو .... میتونید تهیه کنید.
2-کابلی که از پشتبوم میاد پایین رو وصل کنید روی سرورتون یا همون سیستم.
3-کارت شبکه رو به سیستم تنظیم کنید. و ip رو ست کنید.
4- . کانفیگ iis انجام بدید. یا xamp .
توجه کنید که روی adsl نمیتونید این کارو انجام بدید. علتش هم 1 روتری که تو مسیر هست 2- بسته بودن پور 80 خروجی.
3- سرعت بسار پایین اپلود adsl.
و از ویندوز سرور هم حتمی استفاده کنید.
ویرایش توسط salar123-user8 : June 7th, 2016 در ساعت 16:14
-
-
June 7th, 2016, 17:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
abay-anzali
دوست عزیز اگر شما با سرچ به نتیجهای نرسیدید دلیلش این بوده که چیز اشتباهی رو جستجو کردین
ابتدا یک آیپی ولید تهییه کنید
بعد از اون دیگه بین سیستم شما و سیستمی که توی دیتاسنتر هست یا یک vps تفاوتی وجود نداره
اگر آموزشهای مربوط به کانفیگ vps یا سرور اختصاصی رو مطالعه بفرمایید، همونها رو توی سیستم خودتون هم باید انجام بدین
-